Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Czy Aton potrafi korzystac z takich sytuacji???

> Pytanie odnośnie Twojego wcześniejszego wpisu - jakie podjąłeś działania????
Opisałem, jeszcze raz przeczytaj.

Czy takiego dobrego, aktywnego akcjonariusza nie powinno być na takim spotkaniu????
To pytanie nie powinno byc kierowane do mnie. Moze komuś nie było na rękę, abym uczestniczył w spotkaniu. A jak cos tu pisze, to dlatego, ze chce, a nie dlatego, bo muszę. Niestety Ty nie udzieliłeś odpowiedzi na zadne pytanie. Wyrażasz zrozumiałe niezadowolenia, ale nic poza tym. Kiepsko tak dyskutowac, kiedy druga strona nie ma w istocie żadnych konkretnych przemyslen tylko pretensje. teraz pretensje do mnie? Kolego obudź sie. To nie ten adres.
A xawery? Juz zrozumiał, ze nie ubieram ludzi tylko widzi, ze spółka zrobiła sobie z akcjonariuszy jaja.
Tylko technologia MTT uzasadnia ceny, kótre kiedyś widzielismy, jestem o tym przekonany. Ale kierowanie spółką i powierzanie waznych tematów na zewnątrz to inna para kaloszy.
Czas na zmiany, i to nie akcjonariusze powinni namawiac spółke na zmiany, to nie akcjonariusze maja ciągle podpowiadac. To spółka ma wynagradzać akcjonariuszom ich zaangażowanie finansowe i inne. Ktos bierze za to kasę.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ATONHT 13,38% 0,18 2022-05-26 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.