Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,85 zł , zmiana od tamtej pory: -64,21%

Re: Czemu nie było walnego w tym roku, wie ktoś?

Dnia 2017-09-12 o godz. 13:33 ~spokojny napisał(a):
> Dnia 2017-09-12 o godz. 12:38 ~XXL napisał(a):
> > Daj zrozumieć wszystkim czemu się tu tak produkujecie... rozumiem tych co mają akcje typu Andrzej i chciałby zarobić, więc podaje różne informacje.
> > A jaki jest wasz interes?
> > -------------------------------------------------------------
> > Kursy akcji nie rosną od zamieszczania ciekawostek i filmików tylko od kupowania akcji.
> > Jeśli tego nie rozumiesz to co robisz na giełdzie ?
> > Jak Andrzej chce zarobić na wielkich wzrostach kursu PEIXIN to dlaczego nie kupuje 2 tys. sztuk po 2,84 zł ?
> > Czego się obawia on i jemu podobni entuzjaści-teoretycy, którzy wypisywali tutaj bzdury o rajdzie na 20-30 zł ?
> > Gdzie są ci teoretycy i dlaczego nadal boją się kupowania tanich jak barszcz akcji ?
> >
>
> Się uśmiałem :) Naprawdę, razem z xyz głupiego bijecie na głowę. Przecież napisałem niedawno, że zarobiłem tu ponad 50% przy wzroście kursu - to robię na giełdzie zarabiam. A wasze wypisywanie:
>
> 1) albo wam ktoś płaci, ta teoria dotyczy xyz w szczególności oraz XXL
> 2) albo coś jest nie tak pod czyimś sufitem, ta teoria szczególnie dotyczy xyz
> 3) albo ktoś chce kupić akcje, stawiałbym tu na XXL
> 4) albo ktoś przeżywa już pół wieku stratę finansowa, dotyczy głównie xyz i może początkowo XXL
>
> Jakieś inne teorie L e S z C z Y k I mają? Nie uczcie mnie o giełdzie, bo śmiać mi się bardziej chce :-)
>
> xyz i XXL tylko i wyłącznie potwierdzają, że ich naganianie tu jest celowe. Dziękuje, że wszystkich tu uświadomiliście.

Te swoje dyrdymały to możesz sobie wsadzić wiesz gdzie i te swoje 50% na 5 akcjach, bo takie są obroty na tym gniocie Rockefellerze

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PEIXIN -11,30% 1,02 2019-04-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.