Dnia 2017-09-12 o godz. 13:33 ~spokojny napisał(a):
> Dnia 2017-09-12 o godz. 12:38 ~XXL napisał(a):
> > Daj zrozumieć wszystkim czemu się tu tak produkujecie... rozumiem tych co mają akcje typu Andrzej i chciałby zarobić, więc podaje różne informacje.
> > A jaki jest wasz interes?
> > -------------------------------------------------------------
> > Kursy akcji nie rosną od zamieszczania ciekawostek i filmików tylko od kupowania akcji.
> > Jeśli tego nie rozumiesz to co robisz na giełdzie ?
> > Jak Andrzej chce zarobić na wielkich wzrostach kursu PEIXIN to dlaczego nie kupuje 2 tys. sztuk po 2,84 zł ?
> > Czego się obawia on i jemu podobni entuzjaści-teoretycy, którzy wypisywali tutaj bzdury o rajdzie na 20-30 zł ?
> > Gdzie są ci teoretycy i dlaczego nadal boją się kupowania tanich jak barszcz akcji ?
> >
>
> Się uśmiałem :) Naprawdę, razem z xyz głupiego bijecie na głowę. Przecież napisałem niedawno, że zarobiłem tu ponad 50% przy wzroście kursu - to robię na giełdzie zarabiam. A wasze wypisywanie:
>
> 1) albo wam ktoś płaci, ta teoria dotyczy xyz w szczególności oraz XXL
> 2) albo coś jest nie tak pod czyimś sufitem, ta teoria szczególnie dotyczy xyz
> 3) albo ktoś chce kupić akcje, stawiałbym tu na XXL
> 4) albo ktoś przeżywa już pół wieku stratę finansowa, dotyczy głównie xyz i może początkowo XXL
>
> Jakieś inne teorie L e S z C z Y k I mają? Nie uczcie mnie o giełdzie, bo śmiać mi się bardziej chce :-)
>
> xyz i XXL tylko i wyłącznie potwierdzają, że ich naganianie tu jest celowe. Dziękuje, że wszystkich tu uświadomiliście.
Te swoje dyrdymały to możesz sobie wsadzić wiesz gdzie i te swoje 50% na 5 akcjach, bo takie są obroty na tym gniocie Rockefellerze