Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,85 zł , zmiana od tamtej pory: -64,21%

Re: Czemu nie było walnego w tym roku, wie ktoś?

Dnia 2017-09-12 o godz. 12:38 ~XXL napisał(a):
> Daj zrozumieć wszystkim czemu się tu tak produkujecie... rozumiem tych co mają akcje typu Andrzej i chciałby zarobić, więc podaje różne informacje.
> A jaki jest wasz interes?
> -------------------------------------------------------------
> Kursy akcji nie rosną od zamieszczania ciekawostek i filmików tylko od kupowania akcji.
> Jeśli tego nie rozumiesz to co robisz na giełdzie ?
> Jak Andrzej chce zarobić na wielkich wzrostach kursu PEIXIN to dlaczego nie kupuje 2 tys. sztuk po 2,84 zł ?
> Czego się obawia on i jemu podobni entuzjaści-teoretycy, którzy wypisywali tutaj bzdury o rajdzie na 20-30 zł ?
> Gdzie są ci teoretycy i dlaczego nadal boją się kupowania tanich jak barszcz akcji ?
>

Się uśmiałem :) Naprawdę, razem z xyz głupiego bijecie na głowę. Przecież napisałem niedawno, że zarobiłem tu ponad 50% przy wzroście kursu - to robię na giełdzie zarabiam. A wasze wypisywanie:

1) albo wam ktoś płaci, ta teoria dotyczy xyz w szczególności oraz XXL
2) albo coś jest nie tak pod czyimś sufitem, ta teoria szczególnie dotyczy xyz
3) albo ktoś chce kupić akcje, stawiałbym tu na XXL
4) albo ktoś przeżywa już pół wieku stratę finansowa, dotyczy głównie xyz i może początkowo XXL

Jakieś inne teorie L e S z C z Y k I mają? Nie uczcie mnie o giełdzie, bo śmiać mi się bardziej chce :-)

xyz i XXL tylko i wyłącznie potwierdzają, że ich naganianie tu jest celowe. Dziękuje, że wszystkich tu uświadomiliście.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PEIXIN -11,30% 1,02 2019-04-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.