Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: czas na Rabat Service

Rozumiem.
Ale zauważ, ze wszystkie przytoczone przez ciebie argumenty nie zapobiegły ucieczce fundów, nieustannym spadkom kursu i wyników spółki, pogorszeniu wizerunku, wreszcie -dojscia do stanu upadłosci.
banki aneksami podawały kilkudniowe kroplówki.
Walne niczego nie rozstrzygnęły.
Efektów restrukturyzacji nie widać.
Czas płynie - straty rosną.

Problem odpowiedzialnosci w udziałąch teraz weryfikuje rynek i wierzyciele, zwłaszcza banki. I chyba nie masz złudzeń, ze banki chcą ratować kasę, a nie inwestować bankruta.

Moze i jakaś część bomibiznesu jeszcze jakoś prosperuje - ale wskaż je.
Bo perełka w bomikoronie (rabat) też okazał się bankrutem, a A.pl zrywa umowy,

No i jestem tym zaciekawiony - jakie to rzekomo obecnie "całkiem pokaźne aktywa" bomi posiada? Nieruchomosci, których sprzedać nie mogło? logo? nietrafione lokalizacje?

Z całym szacunkiem - co Twoim zdaniem jest teraz największym aktywem bomi?

Ale zgadzam sie - moje pisanie o przyszłosci bomi jest tylko moją subiektywną prognozą
a nie stwierdzaniem nieuchronnego faktu, który jeszcze nie nastapił.

jestem jednak przekonany, że skoro dotąd nic nie uratowało bomi przed upadłoscią, to teraz tym bardziej.
Czas płynie zatowarowania nie ma, ludzie na wypowiedzeniach lub oczekujący na nie.
Chetnego na rabat ani cokolwiek z bomi nie ma od wielu miesiecy.
w sukces bomifranczyzy nie wierzę, bo kto w kryzysie na tym zarobiłby?

Dal mnie bomi weszło w stadium agonii w chwilii, gdy jesionowski ogłosił swą strategię pt. "nie mamy strategii, kupujta, co chceta, a my zobaczymy, co zrobić z resztą".

Więc jaka tu mowa o aktywach bomi?
Kiedy, jak z czego bomi ma się wywiązać przez 10 lat, skoro ostatnio nie umiało zarobnić na siebie?

No i to pytanie: czy bomi jest komukolwiek potrzebne na rynku?
Czy ktoś zauważy znikniecie bomi?
Target pójdzie do konkurencji lub dyskontów.
A nie ma targetu - nie ma biznesu...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BOMI 0,00% 0,01 2013-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.