Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,20 zł , zmiana od tamtej pory: -95,00%

Re: Czas na mewę:

Czyli jak rozumiem tylko to potraficie. Pluć na mnie bez cienia refleksji nad tym, co piszę, bez żadnego zastanowienia nad trescią moich wpisów, bo wejscie w szczegoły raportu jest zbyt bolesne i budzi w was paniczny lęk.
Łatwiej kogoś opluć i sprawa załatwiona, raport uciszony.

Niestety panowie, to tak nie działa. Moja obecnośc na forum nie ma nic wspoolnego z kursem waszej perły. Winnych szukajcie w zarządzie Mewy no i oczywiście w postaci pana Solorza.
Robicie wszystko, by odgonić od siebie PRAWDE z raportu, obrzucając winą za całe zło albo zwyklego "Kowalskiego" z forum, albo samego nawet Solorza. Może jeszcze Solorz każe KNFowi nalożyc kare na Mewe za to, że nie dokonala obowiazku informacyjnego w zwiazku z kolejnym przesunieciem terminu wykupu obligów?
Doprawdy, to zdumiewające jak silnie akcjonariusz Mewy potrafi wypierać ze świadomości czyste fakty...

Cały czas czekam, aż jakiś piewca wzrostów, KTOKOLWIEK z was odpowie mi na MERYTORYCZNE argumenty.
Zobaczcie jak wygladają wasze wpisy - ciąg plucia sie do mnie i ANI JEDNEJ odpowiedzi w merytorycznym tonie, sięgającej faktów z raportu.
Tylko tyle potraficie bo to jest najlatwiejsze. Najmniejsza linia oporu, co nie?

Pytam sie was - dlaczego Mewa nie zrobila ZWZ w lutym, co było jej psim obowiązkiem jako spolki gieldowej. No pytam sie was. Brońcie swojej perły merytorycznie. Dlaczego? Potrafi ktoś z was podac powód olania ZWZ?
Co, znowu Solorz?
A może Solorz nawet decyduje, czy Mewa ma szyć majtasy w kratkę czy w prążki?
Biustonosze mają być koronkowe czy gładkie? Co na to wszechwinny Solorz, jak sądzicie?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
POLYMETAL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.