Wasyl, dobrze zgadłeś, którą opcję ja obstawiam. Nie oceniam pracy Zakonka, ale w przypadku Jakubasa oczywiście, że nie uważam, że to jest nieudacznik (była to moja prowokacyjna ironia, żeby sprawdzić, kto z Was i w jaki sposób zareaguje...). Nie mówię, że nie popełnia błędów, ale nikt go nie może za to oceniać, tylko za to, czy wyciąga z nich wnioski. Uważam wciąż, że to jest szczwany lis.
Co do tego:
"Po co Jakubas i Zakonek mieliby celow utrzymywać ceny na niskim poziomie, przecież TWA im nigdy nie sprzeda akcji tanio - ani Ty i ani pijok ani inni" - masz 100%-ą rację, nie ma możliwości, żebym oddał akcje na obecnych poziomach cenowych. Myślę, że podobne założenie ma jeszcze kilka osób przynajmniej. W rękach resztek TWA pozostało może niecałe 2% akcji Polnej - to jest w kontekście tego o czym piszesz pryszcz na d...pie chrząszcza dla Jakubasa. Pozostaje wciąż prawie 50% free float...
"I daj trochę czasu Jakubasowi i Zakonkowi" - to jest jasne jak słońce (karpat), bo nie mam(y) innego wyjścia...
A skoro Ty jesteś tak "douczony", to może skomentujesz post Słońca Karpat dotyczący ABB?