zobaczcie jak rosnie braster, niby miał być bankrutem a niedługo bedzie miał kapitalizację groclina, a tutaj szwaby sprzedali kabel technik polska za 240 mln zł, stadion wraz kortami tenisowymi , hotel groclin, spółki zależne w polsce i w europie, firmę projektową CADM 51% W Polsce i Niemczech a teraz zakłady Groclina w Grodzisku Wlkp. sami są teraz są na komornym w Grodzisku, mają zaklad na Ukrainie który p.Drzymała wybudował. Ciekawe czy biurowiec w Grodzisku jest ich czy też sprzedali, co sie stało z majątkiem który spółka utraciła nie wiem - może to ten co go prezes sprzedał ??? kto teraz rozliczy Niemca z majątku w dzikim kraju Ukrainie - pewnie nikt, życze powodzenia akcjonariuszom tej padliny i przewidywanych wzrostów ,, no cóż na wyjazd na narty w Alpy mnie nie stać ale jutro dzięki dobrodziejstwu naszego państwa wyjeżdzam do sanatorium nad polskim morzem - mam nadzieję że pogoda przez te 10 dni bedzie słoneczna. Do usłyszenia za dwa tygodnie - mam nadzieję że kurs GCN też pójdzie na północ ...