Masz niestety Spokojny wiele racji, z żalem to przyznaję.
Jestem jednak zwykłym śmiertelnikiem i jeśli ktoś chodzi za mną od lat, szuka mnie na forum i za każdym razem obraża, to nie ma się co dziwić, że nerwy mi puszczają. Każdemu by puściły.
To prawda, miałem tego dosyć, ale jest wielu ludzi, którzy pisząc do mnie bezpośrednio, prosili abym nie zmieniał nika, pisał dalej i nie reagował na te chamskie treści jakie płyną z forum pod moim adresem.
Jestem więc, bo nie każdy ma czas i chęci pisać do mnie i pytać jakie jest moje zdanie na dany temat, więc chociaż się nie udzielają na forum, ale jednak są.
Postaram się nie reagować na te zaczepki a jedynie na wpisy merytoryczne.
jeszcze raz przyznaje - masz w tym co napisałeś dużo racji.
Teraz odnośnie Autopartnera.
Nie ma jeszcze końca roku, więc nie wiadomo, czy szczytu nie będzie. Nie wiesz tego, to czas przyszły.
Potwierdzam natomiast to o czym napisałem wcześniej, a mianowicie, że spadek nastąpi co najmniej do 3.80
Uważam, że tak jak wspomniałem w poprzednim wpisie, raport kwartalny zawiera również pewne symptomy niepokojące.
Pozdrawiam cię, zawsze byłeś wobec mnie szczery i doceniam to
Pamiętaj jedynie, że nie jestem Nostradamusem, przekazuje tu jedynie swoje osobiste spojrzenie na dane akcje, zapewne warte przemyślenia i tylko tyle
kolorowy wiatr