Zobaczcie teraz.
Z poprzedniego wpisu (wiadomo kto go tu przytacza) kopiuję cały akapit, który według tego pajaca ma świadczyć nie tylko o braku mojej kompetencji i wiedzy, ale jeszcze o tym, że oszukuję ludzi.
Niestety świadczy jedynie, o zajadłości, krętactwie i zazdrości tego kto moje słowa tu przytacza na mój ,,pohybel,,.
Oto mój własny tekst, pod którym podpisuję się również dzisiaj obiema rękami :
,,Moim zdaniem jak skończy się bessa (nie odbicie korekcyjne ale bessa na całym rynku)
to kurs PZU będzie j e d n o cyfrowy !,,
Ktoś mógłby powiedzieć, to czysta manipulacja. Ja oczywiście tak nie powiem. Uważam, że słowo ,,manipulacja,, dotyczy jednak ludzi posiadających jakiś stopień inteligencji. Tu mamy barana w czystej postaci. Na dodatek bezdennie głupiego barana, a mój pies Golden Retriver bije go na głowę.
To jest również, wspaniała odpowiedź, dla tego gościa, co dosłownie trzy wpisy wyżej zarzucał mi kłamstwo.
To również przestroga, aby uważnie czytać moje teksty !
Ostatnimi bowiem dniami, po mocnym spadku kursu akcji PZU w okolice 26 złotych, czyli w miejscu, gdzie sam te akcje kupowałem, na forum PZU napisałem 20 a może 25, a może 100 razy, że spodziewam się wzrostu korekcyjnego.
kolorowy wiatr
Ale jak wyjdę z akcji PZU, to kupię mu wreszcie, prawdziwy zakład fryzjerski, a co tam............stać mnie
Proszę jedynie, aby moderator nie kasował, tych dwóch wpisów, niech sobie ludziska poczytają i nie wchodzą do pierwszego lepszego zakładu fryzjerskiego, bo może się to okazać, że to zakład psychiatryczny.