Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: BOMI UPADA!!!

Peth, a kto powiedział, ze nie jest, jak piszesz? ;-D
Pisanie o tym, gdzie i ile zarabiam (a zwłaszcza chwalenie się wielkościa zainwestowanego kapitału, wielkością pakietu itp.) jest dla mnie bomiwiochą.
A takich wiochmenów (mam na mysli charakter, a nie miejsce urodzenia czy zamieszkania) jest tutaj na pęczki... ;-D

Przypadek sprawił, że pisuję sobie o bomi i na tej spólce uczę się (tak, uczę się) giełdy.
Wciąż uczę się.
Mógłbym pisać o innych spólkach, które mam czy obserwuję.
Ale korzystam z przywileju do kaprysu... ;-D

Nie mam problemów z pisaniem o pozytywach.
I pisałbym o pozytywach bomi z równym zaangażowaniem, gdybym... je widział.
Niestety, nie widzę ich. Od dawna.
ostatnim pozytywem był skup akcji w styzcniu 2011 przez romanoiwskiego oraz niektórych ludzi z zarządu i RN.
Niestety, nic to nie dało poza umozliwieniem IDM i Leszczyńskiemu uratowania kasy po ewakuacji przy cenie 7 zeta.

Bomibajek Romanowskiego nie kupowałem.
Uwierzyłem natomiast na poczatku Jesionowskiemu, gdy w swym pierwszym wystąpieniu dla mediów zadeklarował niesprzedawanie rabatu. Potem jednak wycofał sie z tego i stracił u mnie swą wiarygodność. Nie ufam mu w tym sensie, ze uratuje bomi. On jest bezsilny wobec przytłaczającej komplikacji materii. A zwłaszcza zadłużenia.
Skoro nie wynegocjował obniżek czynszów, nie sprzedał nic i dogadał się z bankami - cóż teraz moze zrobić poza zgaszeniem światłą?...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BOMI 0,00% 0,01 2013-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.