Oj Panie Zdezorientowany już się pan czepiasz o byle co. Numer IP 213.158.196 mają użytkownicy Blu Connect. Spójrz Pan najpierw na siebie, a potem nazywaj innych prostakami. Co do akcjonariatu to mi odpowiadał i odpowiada. No i co Panie Zdezorientowany nie wiesz Pan teraz co masz robić, miotasz się jak ryba w sieci, odkupić, czy nie odkupić, a jak odkupię, to może poleci. Biedaczek, teraz będzie ujadał i czepiał się wszystkiego. Módl się Pan, żeby Stany poleciały na dół, bo jak nie polecą, a jutro Fed obnizy stopy procentowe, a co gorsza jak odczyt PKB w czwartek będzie wyższy niż prognozy to zostaniesz Pan wyleszczony przynajmniej chwilowo, bo jeżeli nawet będzie odbicie to pewnie nie na długo. Ale teraz przynajmniej mam ubaw z Pana. Ciekawe jak jutro Blu zachaczyłby o 13 groszy. Podobno wtedy zarobiłby Pan 60 % i tym się właśnie Pan ode mnie różni. Najbardziej jednak miałbym ubaw wtedy gdyby kupił Pan jutro akcje po 12 groszy, a potem nastapiłaby zwała i Blu spadłby do 8 groszy. No i co Panie Zdezorientowany mamy niezły dylemacik, co.