Każdy ma jakiś tam rozum, jedni troche mniejszy inni wiekszy. Co do krzysztofab to bardzo dobrze, ze potrafił wyłapać błąd z tym 0,05 gr, bo wiekszość z nas nie zwrócólaby nawet na to uwagi, a faktycznie 1 gr jest jednostką niepodzielną, poza tym przytarł nosa temu naganiaczowi i przestał sie odzywać. Moze to troche po chamsku, ale ten zdezorientowany zachowywał sie jakby wszystkie rozumy pozjadał. Myślał, że jak napisze pase słów to sie kurs posra. Niestety 500 złotymi nie darady. A zresztą niech sobie spadnie do 5 gr, nich spadnie do 1 gr. Wiecie co zrobie? dokupie. A te tanie teksty o upadku tej firmy są pożal sie Boże ... Ta spółka ma sie dobrze i będzie się miała w przyszłości coraz lepiej. Mam zainwestowane bardzo dużo kasy ze śr ceną 26 gr (śmieszne no nie?) i nie panikuje, no moze dlatego, że jestem stosunkowo blisko zarządzających i mam ten komfort, że moge spać spokojnie. A co do grania na giłdzie, to nieliczni zarabiają, natomiast ci którzy inwestują zarabiają krocie. Po co panikować dziś.