I tak jeszcze dla przypomnienia panie Hayd, skoro pan powiedział, że każdy szanujący się akcjonariusz powinien zbywać milczeniem takie dyskusje i że ja tu jestem pośmiewiskiem. Otóż odpowiem panu panie Hayd, że dla mnie forum powinno służyć do merytorycznych wypowiedzi i dzielenia się przez akcjonariuszy danej spółki swoimi spostrzeżeniami co do sytuacji w spółce. Ja posiadając akcje Blu pisałem, że możliwe , że jego kurs obniży sie do 15 groszy (jak widzimy obniżył się jeszcze bardziej) dlatego, że tak uważałem. Natomiast jeżeli ktoś, w momencie kiedy sprzedaje akcje pisze, że spółka to bankrut to uważam, w przeciwieństwie do pana panie Hayd, że każdy szanujący się akcjonariusz powinien zareagować na takie wypowiedzi. Widać po panu panie Hayd, że jeżeli ktoś obraziłby pana to zbyłby pan to milczeniem, ale według mnie nie tędy droga. Głupotę i chamstwo trzeba zwalczać wszelkimi sposobami, a nie pozostawać wobec niej biernym. Pan Panie Hayd włączając się do takiej własnie dyskusji i grając na tych samych nutach wystawił sobie samemu nie najlepszą ocenę i nie mówmy tu o akcjonariuszu, ale o człowieku. Dlatego na przyszłość niech pan nie obraża ludzi , którzy reagują na takie własnie zachowania jak zachowanie Pana Zorientowanego i nie dziwi sie temu jak pan został potraktowany, bo pańska pierwsza wypowiedż na to właśnie zasługiwała.