Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  20,65 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: Barany z orlenu

Dnia 2026-02-19 o godz. 20:40 ~ed napisał(a):
> Fąfara zachowuje się teraz jak obrażona panienka. Kiedy były rozmowy i piętnowanie niegodziwości poprzedników, on tylko udawał przyzwoitego, robił dobre miny, obietnice naprawy, przeciągał w nieskończoność analizy i wyceny. Teraz jest zwykłym dziadem i kłamcą, a chce kreować się na światowego managera.

Pisałem że nie trawie gościa od początku jak tylko został prezesem dlatego tak mocno atakuje mnie mały darek On nie przyszedł do Orlenu po to aby rozwiazac sprawe mniejszościowych, dobrze zarządzać firmą itd tylko po to aby robić zły piar poprzedniką a dobry obecnej władzy. Jest Prezesem upolitycznionym nie mniej jak poprzedni a nie specjalistą. Kto zna jego życiorys to wie o czym pisze. To się widzi w człowieku od pierwszych chwil jak się kogoś poznaje, a przynajmniej ja taki dar mam - rozpoznawania fałszywców.
Dlatego tu należą się wielkie podziękowania dla grupy akcjonariuszy którzy jeżdżą na WZA czy konferencję i próbują i zadają trudne pytania..... bo bez nich nawet tego zaproszenia po 18,87 by nie było.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ENERGA 0,10% 19,98 2026-02-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.