Piotr ale tu oszołomów si ę ujawniło,do jednego z nich piszę dlaczego kupił Rydzyka otym nie chce pisać bo się teraz tego wstydzi,tylko pisze ,że sprzedał Dębicę-odpowiedz dlatego sprzedał,że kupił parę lat temu Rydzyka.
Ci co mu zafundowali tego Rydzyka parę lat temu dzisiaj ze zdumienia nie mogą się otrząsnąć z radości,że takie rzeczy w XXI można jeszcze kupować a sprzedawać Dębicę
Tak jak pisałem mafia niema litości dla tego typu ludzi będą doić ich do ostatniej sekundy swego panowania.
Jeśli dojdą do władzy ponownie to już wiadome będzie dla większości co normalnie myślą ze przykręcą teraz śrubę bardzo mocno i taki oszołom straci dwa razy a wygrają bo ja mam zamiar na nich głosować bo będę miał bardzo duże korzyści finansowe bo w takich przypadkach rzeczą normalną jest zrobienie wyjątku.
Odnośnie BDO PZU miało 7 dni na zgłoszenie do Sądu o uzasadnienie wyroku jak chce się odwołać do II instancji ,Sad ma 30 dni na sporządzenie takiego uzasadnienia wyroku i dostarczenia go pocztą do PZU a PZU od dnia otrzymania z Sądu uzasadnienia wyroku ma również 30 dni jeśli nie zgadza się z wyrokiem i jego uzasadnieniem do apelacji II instancji.Sąd II instancji powinien wydać wyrok w ciągu 3 miesięcy bedzie to koniec listopada lub grudzień. Mam nadzieję ,ze wyrok będzie uchylający i instancji wraz z powołaniem biegłego rewidenta z BDO.
Sama logika tylko tu mówi ,ze Sąd I instancji jeśli miał obiekcje do biegłego rewidenta z BDO to powinien powołać biegłego rewidenta sądowego jeśli obie strony mają obiekcje do rewidentów przeciwnych a nie odrzucać powództwo PZU i tylko z tego tytułu jest uzasadnienie aby Sąd apelacyjny przychylił się do apelacji PZU.