Forum Forex +Dodaj wątek
gra to nie rozpatrywanie i lekanie sie tego ze ktos szybciej wejdzie czy wyjdzie z pozycji
jako drobny zuczek zawsze sie zmiescisz w srodku
a dla kogos kto ma te 1000 godz stracone na probach ,na wejsciach wyjsciach i tych szybkich ucieczek z rynku pryszcz
blad kazdego z nas jest ten sam bo ja na poczatku robilem podobnie
zachlystuje sie wiekszosc z nas tym ze nawet jak nie wyjdzie to i tak rynek wroci i on skasuje te stratna pozycje
gorzej bo zaczyna wiekszosc ja bronic i poglebia strate i jeszcze ok jak obroni depo 
ale przychodzi taka chwila ze jest walniecie mocniejs\e 5 razy niz zwykle i okazuje sie ze depa niet
co do sl wiekszosc fakt na sile go skraca albo gorzej nie stawia w ogole
wiekszosc nie ma pojecia kiedy juz moze stracic depo
wy tu fajnie piszecie
ale obawiam sie ze wiekszosc graczy stad nawet nie wie o czym bo oni i tak wiedza swoje wejda na kilka lot i zarobia kokosy
kilka razy podawalem kiedy sie wchodzi kiedy zmyka z rynku
i zawsze o tym bede przypominal ze at kreski falki fibo sa tylko po to bys mial pojecie co zrobi lub moze zrobic wielki bo on z tego zyje wiadomo wszedles dobrze w trend i sie go trzymasz to zawsze zarobisz tylko to jest wejscie raz na 5 lub 10
i tez te wykresiki moja czyjes grubas zawsze wyprzedza o tych pare pipsow i nalezy brac poprawke zawsze
i jeszcze jedno
jesli dobrze obserwujesz pozycje to prawie zawsze w ciagu tyg wychwycisz to tzw pewne na te 80 proc wejscie