........kopulowania was przez ( moim zdaniem ) SZMATĘ - KRĘTACZA. Od trzech lat mami was obietnicami zrobienia CENTKA ....WIELKIM. I co? Wyszło na to , że wielkim, ale..... GÓWNEM. Robi krętacz z tłustego ryja cholewę, a wy podniecacie się jego wypowiedziami. Zwiększanie ( sic!) przychodów, które przy braku jakichkolwiek zysków ( tych zapewne nigdy nie będzie ) można sobie w dupę wsadzić . Kiedy TWARDOGŁOWI akcjonariusze zakumają w końcu ,że z gówna z zyskiem nigdy - powtórzę NIGDY - nie wyjdą. Rozumiem, że głupcy i tak cieszą się z możliwości taniego uzupełniania "wora" akcjami ( TYLKO MACIE ZA CO? Golasy!) . Jacy akcjonariusze, taka spółka. Jedynie co mi pozostaje z mojego pisania na tym forum, to.... satysfakcja, że zawsze miałem rację oraz możliwość pośmiania się z WYROLOWANYCH, siedzących po uszy w łajnie .....GŁUPCÓW. Pozdrawiam UŚREDNIACZY . HA<HA<HA ! Na koniec dobra rada: SŁUCHAĆ MĄDRZEJSZYCH, a nie psy na nich wieszać. Co wyszło z waszego UJADANIA..... gołodupcy???? Podpowiem, że 25 gr, to też za wysoka cena, aby włazić w to badziewie. Cieszy mnie natomiast radość głąbów z zakupów Centka po okazyjnych ( ?) cenach.......... 28-29 gr. A jak wyglądają ci, co cieszyli się z zakupów po "okazyjnej" cenie 40 i więcej groszy? Może lepiej nie wiedzieć , bo pękniemy ze śmiechu....... .Prawda p. " olek " ?