Forum Giełda +Dodaj wątek
Prawda jest taka ze akcjonariat KOmbinatu to bardzo swiadoma grupa, ktora jest zwiazana z firma, juz kilka lat,
mysle ze spokojnie po 2-3 lata to minimum, a Ci najwieksi, ktorzy najbardziej wierza w firme to juz historia 6 letnia.
Ktos zainwestowal 6 lat temu - 20k, 50k, 100k i wiecej, bo wiem ze sa tez pakiety wiekszych,
ktorzy skorzystali z wybitnej oferty emisji po 0,10 - ktora jeszcze bardziej zwiazala akcjonariuszy - a byla tez dowodem wdziecznosci Prezesa - ktory udowodnil i udowadnia kazdego dnia jest ze jest wybitnym swiadomym pasjonatem.

Uwierzcie mi ze nikt tutaj nie wyjdzie ze spolki ponizej 3 pln, tutaj kazdy zakup ponizej 2 pln bedzie swietnym interesem i mozliwoscia zwiekszenia pakietu.

Oczywiscie narzekacze sprawdza raport finansowy i beda narzekac , na straty, wielkosc przychodu, ale pieknem gieldy jest to ze wycenia sie przyszlosc. A firma Kombinat Konopny jest wybitnie nastawiona na rozwoj. Powstaje spolka ktora zapisze sie na stale w historii upraw konopii w Polsce, Spolka ktora juz w branzy za granica w UE czy USA jest wymieniana jednym tchem jako lider knowhow w temacie konopii, Prezes Maciej to jest naprawde TOP na swiecie w tych klimatach

Tak, mam akcje, tak mam ich duzo. >280k - dokupowane w kazdej mozliwej okazji pod korek, srednia wychodzi mi 0,56pln
6 lat czekalem na ten dzien i piekne jest obserwowanie debiutu, ale jeszcze piekniejsze bedzie uczestniczenie od samego poczatku w historii KK na GPW.

Zycze spolce permanentnego rozwoju i zdobywania coraz to nwych rynkow, zwiekszajac zasiego swoich produktow, z ktorych naprawde cala Polska moze byc dumna, Taki ambasador za granica to skarb - pielegujmy go!

Gratulacje dla Prezesa!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.