• Re: Do fantazjujących o wzrostach. Autor: ~OLO [46.204.49.*]
    Tik, tak, tik, tak...
    Przypominam się..
    Przełom pierwszego i drugiego kwartału coraz bliżej, wszystko co pisałem, jest nieuniknione.

• Re: Do fantazjujących o wzrostach. Autor: ~gem [5.184.87.*]
    Co za niespodzianka, solidne spadki na wszystkich indeksach i OLO nas odwiedził. Dawno nie pisałeś.
  • Re: Do fantazjujących o wzrostach. Autor: ~jcd [89.78.170.*]
    Żałosny jesteś
    Jedyne zasadne pytanie, które posiadacze akcji powinni sobie zadać, to czy wróci cena jeszcze w okolice 5,5-5,7zl, czy już tym razem łamiemy wsparcie, na którego gzymsie się kiwa?
    W poniedziałek 28.12.2020 cena może ostro zabujać.. i nie tylko tu, na całym rynku!
  • Re: Do fantazjujących o wzrostach. Autor: ~gem [37.47.8.*]
    Wróci, wróci... Zawsze jak piszesz to wraca.. Prędzej czy później, bo jak inaczej spółdzielnia miałaby zarobić.
    Zwłaszcza twoja przedostatnia rekomendacja robi wrażenie.

link
  • Re: Do fantazjujących o wzrostach. Autor: ~wariner [89.70.92.*]
    Szach mat, fajnie ze chcialo Ci sie nad tym posiedziec :)
  • Re: Do fantazjujących o wzrostach. Autor: ~Pieter [185.93.240.*]
    Chyba inwestorzy aż tak głupi nie będą aby wywalać po tak niskich cenach firmę z takimi wskaźnikami. Przecież fundamentalnie i finansowo jest dużo lepiej. Ja tam akumuluje po trochę na 4.9 . Piękna cena za tą firmę. Będzie taniej to dobiorę.
    Kolega "Pieter jak myśli, czemu statystyki wskazują, że 95% inwestujących na giełdzie w dłuższym terminie traci pieniądze? Podpowiem, nie są tak głupi jak sugerujesz, są znacznie głupsi. Nie chcę nikogo obrazić, ale czytam czasem odp. pod moimi wpisami i nie mam co do tego wątpliwości. Przy 10, 9, 8, 7, 6, 5zl miało rosnąć jak twierdziliście, przy kolejnych łamanych poziomach, też tak będziecie twierdzić. Aż do utraty resztek pieniędzy.

Nim zacznę kolejny wątek, przypomnę sedno moich wpisów. Spada i będzie spadać, do odwołania!

Kolega "gem" , pewnie nieświadomie, ale sam wstawionym wykresem udowadnia, że wszystko co piszę się sprawdza. Wykres wskazuje bez wątpienia, że mamy trend spadkowy. Od szczytu cena spadła około 75% tegorocznego ruchu wzrostowego, Jemu i kilku innym widać mało, by się zorientowali co się dzieje.
    Jeśli dobrze rozumiem, naniesione na wykres daty moich wpisów, mają udowodnić jakąś tezę. Udowadniają jedynie, że są przypadkowe, a nie inspirowane interesem tajemniczej spółdzielni. Widać wyraźnie po wykresie, że niektóre wpisy są zamieszczane na szczytach obecnego boczno-spadkowego ruchu, inne w połowie, a kolejne na dołkach. Są jednak tacy, którzy widzą to co chcą, nie to co widać.
    Podsumowując:
    Żebyście nie wiem jak się napinali i obśmiewali moje wpisy, spada i spadać będzie. Nigdy nie twierdziłem, że pionowo:)

• Re: Do fantazjujących o wzrostach. Autor: ~Markos [89.64.84.*]
    Tylko nie zapomnij napisać kiedy kupisz akcje i odwołasz spadki wtedy w dwie sesje jak wszyscy się rzucą na akcje zrobimy 100% i będziemy znowu przy 8 za akcje super mi pasuje tylko pamiętaj daj cynk biorę Cię za słowo no dobra te 100% zrobimy w trzy sesje dwie to przesada
    Dnia 2020-12-22 o godz. 19:19 ~Markos napisał(a):
    > Tylko nie zapomnij napisać kiedy kupisz akcje i odwołasz spadki wtedy w dwie sesje jak wszyscy się rzucą na akcje zrobimy 100% i będziemy znowu przy 8 za akcje super mi pasuje tylko pamiętaj daj cynk biorę Cię za słowo no dobra te 100% zrobimy w trzy sesje dwie to przesada

OLO już napisał kiedy i po jakiej cenie:
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-do-fantazjujacych-o-wzrostach,40533771.html 
  • Re: Do fantazjujących o wzrostach. Autor: ~Millutki [80.238.81.*]
    I elegancko... A my dokupujemy...
    > Kolega "gem" , pewnie nieświadomie, ale sam wstawionym wykresem udowadnia, że wszystko co piszę się sprawdza.

A pamiętasz co napisałeś 2020-10-01 o 18:02 ? Przypomnę ci dla wygody:

> Gdyby jednak na tym wątku, milcząco bywał ktoś rozsądny, to podpowiadam mu, że wczoraj była trzecia i ostatnia próba 
    > sforsowania poziomu 7zł, oczywiście nieudana, bo wszystkie były skazane na niepowodzenie.

Świadomie, ale udowadnia co innego :) Kolejne 3 próby były 5 dni później, a następne 2 w połowie grudnia. Szczyt, o którym piszesz był zrobiony spekulacyjnie. Nie traktowałbym go więc jako punktu odniesienia. Tak samo teza o trendzie spadkowym jest nietrafiona. Co to za trend spadkowy jak od sierpnia do października miałeś co miesiąc podejście pod opór na 7, potem miesiąc przerwy i w połowie grudnia kolejny raz. Tu jest trend ale robienia kółek. I tak dla porządku, ten niebieski wykres to NCIndex.

Fakty są takie, że ta spółka jest idealna do takiego procederu. Sporo osób zawisło na wyższych poziomach więc będą sypać jak tylko nadarzy się okazja do zejścia z haka. Komunikacja jest słaba więc nie ma dużego popytu, a tym samym konkurencji w handlu. Z drugiej strony widać rozwój w dobrym kierunku. Mając stosunkowo niewielki kapitał można tu rozgrywać cały czas te same poziomy zwłaszcza, że dobre infa ze spółki zwieńczone są regularnie raportem z wynikami w okolicy zera w pozycji zysk netto.

Tak więc to co piszesz jest prawdą... ale tylko w połowie. Spada i wraca żeby znowu spaść.

Jedyna rzecz, która mnie tu zastanawia to po co w ogóle o tym pisać skoro masz lepsze / takie same pojęcie na ten temat. :)
  • Re: Do fantazjujących o wzrostach. Autor: ~Silver [5.173.112.*]
    oooo jeszcze jeden kumaty,

królik i zimy tu rozgrywają

W lipcu 6 poszło coś nie tak bo spółdzielnia dołączyła i wykręcili obrót ok 7 mln i jak spółdzielnia to up do 10 ubierali od 8 - 10

wyszli i kurs opadał pod własnym ciężarem

tu macie taki opór na 7 że nikt tego nie pokona chyba że spółdzielnia dołączy

co na razie się nie zanosi z gierkami po 2 -10 dolca

PS. Ziomy mają akcje Noobz a mógł mieć qubic i 4 mln więcej
  • Re: Do fantazjujących o wzrostach. Autor: ~OLO [46.204.53.*]
    Przypominam się i to, że nic się nie zmieniło.. Tik, tak, tik, tak..

• Re: Do fantazjujących o wzrostach. Autor: ~Silver [5.173.106.*]
    Oko jak to jest że tylko 2gości na forum dostrzegło przewartościowane akcje i gó...nie obietnice prezesa.

Zadziwia mnie to że wszyscy zaślepieni na tej spółce
    Dnia 2021-03-23 o godz. 09:46 ~Silver napisał(a):
    > Oko jak to jest że tylko 2gości na forum dostrzegło przewartościowane akcje i gó...nie obietnice prezesa.
    > >
    > > Zadziwia mnie to że wszyscy zaślepieni na tej spółce

Wszystko się zgadza Silver. 95% uczestników "zabawy" giełdowej, traci kapitał na rzecz pozostałych 5%. Zaokrąglając i przenosząc to na forum, na 2 myślących i wypowiadających się racjonalnie, 50 bełkocze bez ładu i składu. Wystarczy prześledzić wpisy na tym wątku, po każdym moim poście, uruchamiało się grono myślicieli, opowiadających co śnili lub co z kart tarota wyczytali. Dawno mnie tu nie było, nie miałem ochoty na przepychanki, ale tylko czekam po dzisiejszym pojawieniu się, aż zacznie być słychać rozruch maszyn parowych, spod czapek bystrzaków tracących resztki kapitału.
    Zależy Kolego kto po ile wchodził ale nie martw się Ci co brali po 8 też zejdą w haka prędzej czy później to jest NC tu 100% w kilka sesji nikogo nie dziwi nawet spekulacyjnie bo na fundamentalne wzrosty przyjdzie nam z pewnością poczekać dłużej ale nie strasz boś żaden góry a skoro się tu udzielasz to znaczy ze wyrywasz akcje od wystraszonych z dobrego serca byś tego nie robił podobnie jak Kolega Silver
  • Re: Do fantazjujących o wzrostach. Autor: ~Silver [5.173.106.*]
    Nie oceniają ludzi swoją miarą, według ciebie każdy piszący robi to aby oszukać drugiego,
    uwierz że są ludzi którzy piszą w dobrej woli.
    Widzę że warujesz na spółce bo szybko odpowiadasz to dobry znak a z dobrą wolą to mi tu nie wyskakuj bo brzmi to co najmniej zabawnie
  • Re: Do fantazjujących o wzrostach. Autor: ~gem [5.184.93.*]
    Gratuluję trafnej analizy, ostatecznie miałeś rację OLO!

Co prawda nigdy nie liczyłem tu na jakieś krociowe zyski / dwucyfrowy kurs, jak to niektórym się marzy, ale na w miarę pozytywny scenariusz związany z 4Q i tym samym sensowny zarobek. No cóż, jak widać nie zawsze się udaje.
  • Re: Do fantazjujących o wzrostach. Autor: ~OLO [46.204.32.*]
    No co się dzieje chłopcy z frekwencją, nie ma chętnych do plucia, gdy rynek mówi sprawdzam? Tylko 2 szydzących się odezwało, a gdzie reszta intelektualistów? Już psychika Wam siadła? A to nie koniec Waszych kłopotów!
    Markos miernoto, psem mnie nazywasz? Współczuje Ci człowieczku i Twojej matce wstydu jaki przynosisz.
    A ja sie odezwe, nie docenilem to moge odszczekac, ze jest ponizej mojej sredniej to czekam na dno i jeszcze tansze akcje. Pozdrowionka
  • Re: Do fantazjujących o wzrostach. Autor: ~OLO [46.204.48.*]
    Jak Panowie nastroje, nadzieja wróciła, rośniemy na 10zł?:)
    Być może, któż to wie, zwrócę jednak uwagę, że mamy nadal kilka silnych przeszkód ku temu, a bajdurzenie komunikatami z firmy, to trochę mało, by to zmienić.
    Mniej istotną z kilku wspomnianych przeszkód, ale jednak, jest okolica poziomu 4,30zl, a w obecnym trendzie spadkowym, może okazać się wystarczającą, by nadzieję wygasić. Uporajcie się z tym poziomem, bo jak nie, wracamy do schematu.
    Waruj piesku waruj pilnuj naszych spraw miernoto jak wyżej napisałem i podtrzymuję w 100% jak się spiszesz to Ci akcjonariat budę zbiję żebyś ma dworzu nie musiał sterczeć kundelku
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.204.48.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Do fantazjujących o wzrostach. Autor: ~OLO [46.204.50.*]
    Silver, odpowiadając na Twoją prośbę o wypowiedz, ja oczywiście nie wiem do jakiego poziomu spadniemy, takie zdolności ma Wróżbita Maciej i jak im się wydaje, kilku "mistrzów" wypowiadających się pod moimi wpisami:) Wiem natomiast, że odkąd założyłem spadki i sprzedałem wszystkie akcje w przedziale 9,4-9,8zl, (jak się domyślam kundelkowi warszawskiemu Markosowi, bo do dziś nie może mi tego darować i skomle pod moimi wpisami) to póki co nie widzę powodów odwrócenia trendu. A im więcej nadziei w sercach drobnych, podsycanej głupotami ze spółki o wybujałych prognozach zysku i bajdurzeniem kilku fantastów na forum o świetlanej przyszłości, wyliczanej na bazie nieistotnych danych opartych tylko na planach i sprzedaży opierającej się na ilości, nie zysku, tym gorzej dla nich. Mógłbym się pokusić o określenie poziomu spadku, ale ktoś uzna to za rekomendację, a ta jest zabroniona w takiej formie. Mogę natomiast odesłać do mojego wpisu z 2020-10-01 18:02, jest tam wzmianka o psuciu humoru niektórym i miałkich psychikach wyprowadzonych z równowagi. Niech każdy sam oceni, czy stado marzycieli jeszcze ma nadzieję na odzyskanie pieniędzy, czy już ma dość:)
    W ogóle polecam przeczytanie całego wątku założonego przeze mnie, by wyrobić sobie zdanie, kto od 3kwartałów tak naprawdę wie o czym pisze, a kto jest zwykłym baranem lub najętym przez upychających w rynek drogie akcje naganiaczem.
    Dużo słów napisałem, a w zasadzie mogłem skrócić całą wiadomość do stosowanego już i zawsze trafnego:
    Tik, tak, tik, tak...:)

• Re: Do fantazjujących o wzrostach. Autor: ~KJX [37.248.171.*]
    Olo sprzedal na samym szczycie (coz za wyjatkowe szczescie) i od wielu miesiecy charytatywnie pisze na forum. Tak tak olo, juz ci wszyscy wierzymy
  • Re: Do fantazjujących o wzrostach. Autor: ~jah [188.146.128.*]
    a jaki powód naglego przebudzenia ? teraz ?
    OLO ?
    stara prośba silvera ?.

:-))))
  • Re: Do fantazjujących o wzrostach. Autor: ~gem [5.184.73.*]
    Skoro mamy okolice 2 kwartału, to rozumiem OLO, że zaczynasz nabywać tanie akcje, tak jak obiecałeś to wcześniej. :)
  • Re: Do fantazjujących o wzrostach. Autor: ~OLO [46.204.50.*]

Odpowiadam chronologicznie :
    KXJ.
    Nie kieruję się szczęściem, ani wiarą, te przydają się w kasynie i kościele. W inwestycjach kieruję się twardą analizą, wiedzą i zrozumieniem tematu, dlatego wypatrzenie okolic szczytów i dołków nie jest takie trudne. Tobie też radzę zmienić podejście.
    jah.
    Jakie nagłe przebudzenia? 3tyg temu pisałem, ze jeśli nie pokonacie 4.3, wracamy do schematu. Wróciliśmy. Dzisiejszy dzień potwierdza to dobitnie. Podobnie zresztą jak wszystkie moje wpisy. Może Ty się przebudź, skoro tego nie dostrzegłeś:)
    gem.
    Faktycznie pisałem o kupnie w okolicach 2kwartału, gdy akcje będą tanie. 2kwartał będzie jeszcze długo trwał, a akcje nie są jeszcze tanie. Zapewniam Cie "gem", że nie mam akcji w portfelu i nie wiem czy kupię. Są znacznie bardziej perspektywiczne branże, niż gemingowa, ta miała swoje 5min w ostatnim roku, QUBIC również, tylko większość z Was to przegapiła i nie chce się z tym pogodzić. Ta spółka zrobiła w blisko 1,5roku niemal 1000%. Komuś trzeźwo myślący faktycznie oczekuję, że tak będzie co roku?

Bez względu na to, jakie intencje mi wielu tu przypisuje, jednego podważyć nie jest wstanie tu nikt o zdrowych zmysłach. Od złamania poziomu 7 zł ostrzegałem oficjalnie, że kurs będzie spadał. Spada, bez względu czy to się komuś podoba, czy nie!
  • Re: Do fantazjujących o wzrostach. Autor: ~qq [83.22.34.*]
    olo, jakie inne branze masz teraz na tapecie?
  • Re: Do fantazjujących o wzrostach. Autor: ~Ok [37.47.10.*]
    Niestety leci dalej w dół...wykresu nie oszukasz
  • Re: Do fantazjujących o wzrostach. Autor: ~jah [188.146.128.*]
    OLO...
    skoro nie masz akcji...
    skoro już napisałeś dawno temu post, w którym jest wiele racji...(patrząc z perspektywy czasu)...

to dlaczego piszesz akuratnie teraz ? - musisz pokazać jaki to nie jesteś analityk ?... musisz przypomnieć to innym ?...
    to dlaczego teraz i dlaczego tak - może być też w jakimś sensie znamienne - odnosząc to do zamiarów jak i do samej osobowości...

;-)

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.48.168.*]
    "qq"
    Po tym co zrobiono ludziom i gospodarce w ostatnim roku, pod pretekstem pseudo pandemii, odbudowywać się będą branże z realnego przemysłu.
    ...ale!
    Nim się to zacznie, trzeba przyglądać się USD w ujęciu ogólnym i do PLN, tam leży odpowiedź co do terminu i skali.
    Więcej nie podpowiadam, to i tak duży prezent.

"jah"
    Nie mam akcji i jest to oczywiste, skoro od wielu miesięcy twierdzę, że będzie spadać. Dziwne byłoby, gdybym je miał w tej sytuacji.
    Co znaczy, że pisze akurat teraz? Nie piszę w to teraz, czy w tamto teraz, czy jeszcze w jakieś inne teraz.. Piszę jak mam czas, co już było wyjaśniane przeze mnie, nawet na podstawie wykresu jednego z uczestników rozmowy.
    I niespodziewany wątek poruszony przez Ciebie, mojej osobowości:)
    Nie jesteś wstanie przeanalizować trafnie wykresu, mimo tylko 2 możliwości kierunku ruchu i (góra lub dół) posiadanych wszystkich oczywistych danych do tego, a chcesz bawić się w psychologa i analizować moją osobowość, nie posiadając żadnych danych, tylko wyobrażenia? Naprawdę?:)
    Skoro chcesz się w to bawić, proponuję:
    Zastanów się nad sobą i wszystkimi tymi, którzy od wielu miesięcy wieszają psy na jedynym uczestniku forum, który trafnie ostrzega przed zdarzeniami i kłopotami finansowymi z tego wynikającymi. Natomiast niemal nikt z Was nie ma uwag do tych, którzy opowiadają Wam bajki i upychają drogie akcje, doprowadzając niektórych do obecnie 65% straty na inwestycji.
    Obecnie, bo jak wiadomo będzie niżej. Pytanie brzmi, czy z tego poziomu, czy kurs podbije, robiąc dodatkową, płonną nadzieję.
    Tik, tak, tik, tak...

• Re: Do fantazjujących o wzrostach. Autor: ~lol_timlideru [31.0.48.*]
    Olo zlamie 3? Korci coby wziac, ale bawia sie w dziadka a kosz dalbym na 2.5. Myslisz ze wejdzie to przed nastepna ubieralnia nie ma szans?
  • Re: Do fantazjujących o wzrostach. Autor: ~jah [188.146.130.*]
    OLO...
    a podaj swój, choć jeden, merytoryczny argument (dotyczący konkretu dla tej spółki), który podajesz w tym wątku...
    oprócz "tik, tak..."...

bo wychodzi chyba, że może jednak jakiś insider lub pólinsider jestes...
    OLO...
    na podstawie Twoich rad - pozostanę jednak przy mojej próbie analizy (lub, jak wolisz, wyobrażeń) Twojej osobowości...
    i mam ku temu, tu wbrew Twoim przypuszczeniom, dużo danych...
    zastanawiam się, skąd przypuszczasz, że nie jestem w stanie przeanalizować trafnie wykresu ?...

cóż...

zacytuję Ciebie:" Tik tak, tik, tak..."
    "Silver"
    Co byś chciał, bym w nowym komentarzu dopisał, wszystko już dawno wyjaśniłem.

"lol_timlideru"
    Ja oczywiście nie wiem czy kurs złamie 3zł i czy dojdzie do 2,5zł, do tego są potrzebne zdolności nadprzyrodzone, a takich jak już wcześniej pisałem, niestety nie posiadam. Obserwuj otoczenie, ono zwykle daje znać co, kiedy i w jakich okolicach robić .

"jah"
    Parafrazując Einsteina :
    Po co mam podawać dodatkowe argumenty, Ty podaj choć jeden dowód, że moje "tik,tak" się nie sprawdza:)

Jeśli naprawdę wydaję Ci się, że mam jakieś niejawne informacje i wykorzystuję je tu, narażając się na duże kłopoty, to powinieneś zastanowić się nad własnym światopoglądem.

W jakim celu te zaczepki "jah", w podstawówce jesteśmy?
    Jeśli chcesz mi, czy komukolwiek coś udowodnić, proponuję załóż własny wątek, określ ramy czasowe, poziom jaki osiągnie kurs i daj się zweryfikować. Jeśli choć zbliżysz się do mnie z umiejętnościami, pierwszy pogratuluję.
    Jaką spółkę, jaki okres i jaki poziom analizujesz?:) Prócz Qubic oczywiście, ta spółka już wystarczająco przeanalizowana przeze mnie.
    Ale...
    Utrzymuj wątek na powierzchni przez cały ten okres, by nie poszedł w zapomnienie, razem ze zmianą nicku i pamięciom o Tobie:)
    Wiec jak?:)

• Re: Do fantazjujących o wzrostach. Autor: ~lol_timlideru [31.0.62.*]
    Wyzej pisales ze bedzie taniej wiec jeszcze nie zbierasz, bardziej mi chodzilo czy to juz poziom na wchodzenie dla Ciebie czy poczekasz? Na boombicie ostatnio zrobili piekna rozgryweczke, tu bedzie podobna zabawa
    pamięcią
    "lol_timlideru"
    W wiadomości z 2021-04-21 17:35, do "gem" zawarłem wszystko co myślę. Dalej nie mam akcji Qubic i nie zbieram, bo są lepsze na rynku. Qubic może oczywiście zrobić ładny ruch wzrostowy, ale czy z tego poziomu, czy z niższego, każdy sam musi podejmować decyzje o zakupie. Jeśli ktoś rozumiał o czym pisałem przez wiele miesięcy, ma teraz dużo swobodniejszą decyzję.

"jah"
    celownik liczby mnogiej - pamięciom.
    Bo przecież na forum wiele osób czyta i pamięta.
    Przyznaje jednak, że niefortunnie złożyłem to zdanie.
    Chyba trwonimy czas na niepotrzebne sprawy.
    masz rację OLO...trochę niefortunnie...

choć w Twoicm zdaniu to jak już powinno być PAMIĘCIAMI (chcąc, jak uważsz, użyć liczby mnogiej), nieprawdaż ?

Spoko...dzięki za rozmowę i ciekawe próby wymiany argumentów...
    spokojnego i udanego weekendu wszystkim życzę...

:-)))
    ”Pseudo pandemii"

I wy wierzycie temu idiocie.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.204.53.*]
    Pandemia nie istnieje, a Ziemia jest płaska.

A zepsuty zegarek też dwa razy na dobę pokazuje prawidłową godzinę.
    Owszem, jest pandemia głupot, błazenady i postępującej tresury, ale nie tego tyczy ten wątek.
    Kolejny pajac próbujący odwracać uwagę od sedna moich wpisów.
    Wykaż się czymś więcej, niż tylko umiejętnością szczekania wytresowany cyrkowy błaźnie.

Przypominam,że wspominałem jakiś czas temu o USD. Przyglądać się, bo dobry moment i wiele można z tego wyczytać.
    A qubic, cóż, ładna korekta dzisiaj.

Ja tak tylko niesmialo wtrace, ze gosc na poczatku mial inne ip. Ip bardzo charakterystyczne, bo na Govenie, Synerdze i Celonie go konsekwentnie blokowali, a najbardziej aktywny byl przed wybiciami. Tak zostawie https://m.bankier.pl/forum/post/42339287
    Nowe ip ma spoldzielcze wpisy na Rafako, Satis, latwo znjadziecie reszte. Moze to on sypie z wora do wora i sie smieje z panikarzy co sie wystraszyli jak o 3 zahaczylo
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.204.53.*]
    Autor: ~wariner [89.70.92.*] 2021-05-12 20:06
    Opublikowano przy kursie:3,11 zł, zmiana od tamtej pory:2,73%

Ja tak tylko niesmialo wtrace, ze gosc na poczatku mial inne ip. Ip bardzo charakterystyczne, bo na Govenie, Synerdze i Celonie go konsekwentnie blokowali, a najbardziej aktywny byl przed wybiciami. Tak zostawie https://m.bankier.pl/forum/post/42339287
    Nowe ip ma spoldzielcze wpisy na Rafako, Satis, latwo znjadziecie reszte. Moze to on sypie z wora do wora i sie smieje z panikarzy co sie wystraszyli jak o 3 zahaczylo

"wariner" czemu nieśmiało, kompromituj się śmielej:)
    Stworzyłeś listę ip troli, chyba na własną potrzebę, bo nigdy na tamtych spółkach się nie wypowiadałem.
    Owszem, ip mi się w pewnym momencie zmieniło, wraz ze zmianą dostawcy internetu.
    Dla jasności, na forum bankiera wypowiadam się od roku tylko na 2 spółkach.
    A teraz, dla pokazania kim jesteś, przytoczę Twoją wypowiedź :

Autor: ~wariner [89.70.92.*] 2020-11-13 13:35
    Opublikowano przy kursie:7,02 zł, zmiana od tamtej pory: -54,49%

"Tik tak swinko, gdzie jestes? Gdzie twoja apokalipsa? Czas ci minal zegarmistrzu-fachowcu"

Przy 7zł przestrzegał społeczność forum przed spadkami, Ty i kliku innych podważaliście moje zdanie, zachęcając do trzymania i kupowania akcji. Minęło pół roku i wynik Waszych rad są opłakane dla wielu forumowiczów. Dzięki mnie, sporo tych ludzi mogło uniknąć kłopotów, dzięki Wam, kłopotów tych nie uniknęli.
    I kto tu jest trolem???
    Kwestię spółdzielni do której mnie przypisujecie kolejny raz, już wyjaśniałem. Jedyna spółdzielnia jaką można tu zaobserwować, to spółdzielnia gamoni, którzy nie wiedzą co robią i własne błędy chcą komuś przypisać.
    Kolejny błazen w natarciu.

Czytajcie moje wpisy, zamiast reagować bezmyślnie i emocjonalnie.

P.S.
    Szanowny Moderatorze.
    Nie używam sformułowań obraźliwych, nie ma potrzeby usuwania moich wpisów. Posługuję się jedynie faktami, a fakty, jak to określił pewien "messer", " A fakty, to najbardziej uparta rzecz pod słońcem" :)
    Mam nadzieję, że tą ułagodzoną wersja dla opisanego nieszczęśnika puścisz do druku:)
[x]
QUBICGMS -0,83% 1,20 2025-11-07 15:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.