Odpowiadam chronologicznie :
KXJ.
Nie kieruję się szczęściem, ani wiarą, te przydają się w kasynie i kościele. W inwestycjach kieruję się twardą analizą, wiedzą i zrozumieniem tematu, dlatego wypatrzenie okolic szczytów i dołków nie jest takie trudne. Tobie też radzę zmienić podejście.
jah.
Jakie nagłe przebudzenia? 3tyg temu pisałem, ze jeśli nie pokonacie 4.3, wracamy do schematu. Wróciliśmy. Dzisiejszy dzień potwierdza to dobitnie. Podobnie zresztą jak wszystkie moje wpisy. Może Ty się przebudź, skoro tego nie dostrzegłeś:)
gem.
Faktycznie pisałem o kupnie w okolicach 2kwartału, gdy akcje będą tanie. 2kwartał będzie jeszcze długo trwał, a akcje nie są jeszcze tanie. Zapewniam Cie "gem", że nie mam akcji w portfelu i nie wiem czy kupię. Są znacznie bardziej perspektywiczne branże, niż gemingowa, ta miała swoje 5min w ostatnim roku, QUBIC również, tylko większość z Was to przegapiła i nie chce się z tym pogodzić. Ta spółka zrobiła w blisko 1,5roku niemal 1000%. Komuś trzeźwo myślący faktycznie oczekuję, że tak będzie co roku?
Bez względu na to, jakie intencje mi wielu tu przypisuje, jednego podważyć nie jest wstanie tu nikt o zdrowych zmysłach. Od złamania poziomu 7 zł ostrzegałem oficjalnie, że kurs będzie spadał. Spada, bez względu czy to się komuś podoba, czy nie!