"Silver"
Co byś chciał, bym w nowym komentarzu dopisał, wszystko już dawno wyjaśniłem.
"lol_timlideru"
Ja oczywiście nie wiem czy kurs złamie 3zł i czy dojdzie do 2,5zł, do tego są potrzebne zdolności nadprzyrodzone, a takich jak już wcześniej pisałem, niestety nie posiadam. Obserwuj otoczenie, ono zwykle daje znać co, kiedy i w jakich okolicach robić .
"jah"
Parafrazując Einsteina :
Po co mam podawać dodatkowe argumenty, Ty podaj choć jeden dowód, że moje "tik,tak" się nie sprawdza:)
Jeśli naprawdę wydaję Ci się, że mam jakieś niejawne informacje i wykorzystuję je tu, narażając się na duże kłopoty, to powinieneś zastanowić się nad własnym światopoglądem.
W jakim celu te zaczepki "jah", w podstawówce jesteśmy?
Jeśli chcesz mi, czy komukolwiek coś udowodnić, proponuję załóż własny wątek, określ ramy czasowe, poziom jaki osiągnie kurs i daj się zweryfikować. Jeśli choć zbliżysz się do mnie z umiejętnościami, pierwszy pogratuluję.
Jaką spółkę, jaki okres i jaki poziom analizujesz?:) Prócz Qubic oczywiście, ta spółka już wystarczająco przeanalizowana przeze mnie.
Ale...
Utrzymuj wątek na powierzchni przez cały ten okres, by nie poszedł w zapomnienie, razem ze zmianą nicku i pamięciom o Tobie:)
Wiec jak?:)