Dnia 2020-10-01 o godz. 14:17 ~Qub20 napisał(a):
> Czyli płatny troll
Czy troll przestrzega zawczasu przed nieuniknionym?
Nie wiem czy to zwykła głupota, czy wypieranie rzeczywistości, ale obie postawy są karygodne.
Jeśli chcecie pokazać co potraficie, zróbcie to co ja na tym wątku, czyli precyzyjnie określcie kierunek, zakres i czas ruchu. Ja już pokazałem, że to potrafię i to bardzo precyzyjnie. Jeśli czytacie ze zrozumieniem, przeczytać powyższe moje wpisy i prześledzić zachowania kursu. Sprawdza się co do joty..
Jeśli jesteście jedynie miernotami, które potrafią obśmiewać i przypisywać przymiotniki, to współczuję, ale takie zachowanie nie zmieni Waszej kiepskiej sytuacji.
Żeby popsuć dodatkowo krytykantom humor, otwarcie informuję, że nie dalej, niż w okolicach 2 kwartału w przyszłego roku, odkupię bardzo tanio Wasze akcje, gdy Wasze mądrości zostaną obśmiane przez rzeczywistość, a Wasze miałkie psychiki rzeczonej rzeczywistości dźwigać nie będą wstanie. Podkreślam, bardzo tanio.
Gdyby jednak na tym wątku, milcząco bywał ktoś rozsądny, to podpowiadam mu, że wczoraj była trzecia i ostatnia próba sforsowania poziomu 7zł, oczywiście nieudana, bo wszystkie były skazane na niepowodzenie.
Dyrygent całej branży, dał dzisiaj wystarczający sygnał, by nie mieć złudzeń.