Dnia 2018-10-21 o godz. 19:08 ~abc538496 napisał(a): > ja, nieeee... wystarczy mail do abc relacje inwestorskie niech sobie przejrzą forum bankiera jak Pan z Bytowa pisze > > raz juz się obesraleś jak ktoś z abc postraszym na forum prawnikami, prawda? hehe
liczę, że właśnie ty ten mail wyślesz, bo chętnie do tego sie wtedy ustosunkuję... owszem, ktos tam próbował mnie straszyć, ale go wyśmiałem i widocznie na straszeniu skończyło się, bo jakoś chyba nie napisał nigdzie, a sam straszący znikł z forum lub zmienił nicka
Dnia 2018-10-21 o godz. 19:25 ~abc95573 napisał(a): > pożyjemy, zobaczymy :) > > miłego wieczoru samotny człowieku... w sumie samemu spędzać wieczór nie jest miło, ale nic to, miłego!
kolejny, któremu coś się zdaje, że wie lepiej... zdziwiłbyś się, gdybyś zobaczył, ile osób ze mną to czyta..
ale nawiązując do tego, co napisałeś - lepiej czasem być samotnym niż kimś, kto grzeszy fałszywym oskarżeniem i bezpodstawnym wystawianiem fałszywego świadectwa bliźniemu, by w ten sposób zrzucić z siebie odpowiedzialność za nietrafione inwestycje i odreagować frustracje czy kompleksy
mule_roboczy - w związku z tym wszystkim, co pisałeś powyżej, rozumiem, że świadomy konsekwencji podtrzymujesz wszystko, co o mnie pisałeś odnośnie: - mego rzekomego płatnego manipulowania poprzez pisanie na forum ABC DATA na forum Bankier. pl - rzekomego tworzenia przeze grupy przestępczej nazywanej przez ciebie "spółdzielnią" w celu oddziaływania na użytkowników forum, by w ten sposób nielegalnie wpływać na kurs ABC DATY oraz decyzje inwestorów poprzez moje wpisy na forum ABC DATA na forum Bankier. pl - zastraszania poprzez zamiar zastosowania opisanych przez ciebie gróźb karalnych oraz naruszenia RODO poprzez nieuprawnione gromadzenie i publikowanie moich niezweryfikowanych danych osobowych
podstawy prawne dotyczące powyższego podałem ci we wcześniejszych postach, na które odpisałeś, więc za oczywiste przyjmuję, iż są ci znane
Dnia 2018-10-21 o godz. 19:14 ~wykres napisał(a): > mule_roboczy - w związku z tym wszystkim, co pisałeś powyżej, rozumiem, że świadomy konsekwencji podtrzymujesz wszystko, co o mnie pisałeś odnośnie: > - mego rzekomego płatnego manipulowania poprzez pisanie na forum ABC DATA na forum Bankier. pl > - rzekomego tworzenia przeze grupy przestępczej nazywanej przez ciebie "spółdzielnią" w celu oddziaływania na użytkowników forum, by w ten sposób nielegalnie wpływać na kurs ABC DATY oraz decyzje inwestorów poprzez moje wpisy na forum ABC DATA na forum Bankier. pl > - zastraszania poprzez zamiar zastosowania opisanych przez ciebie gróźb karalnych oraz naruszenia RODO poprzez nieuprawnione gromadzenie i publikowanie moich niezweryfikowanych danych osobowych > > podstawy prawne dotyczące powyższego podałem ci we wcześniejszych postach, na które odpisałeś, więc za oczywiste przyjmuję, iż są ci znane >
Perskie oko aktualne jak cos, chcesz zobaczyc czy nie?
mul roboczy to faktycznie mół , poprzez podawanie pewnych danych osobowych próbujesz zastraszać co jest karalne , masz za dużo czasu widać wymyślając teksty o mitycznej spółdzielni , zapewne napiszesz że mam za małą wiedze o tych sprawach - ty napewno masz wiedze na ten temat z czarnego internetu. Ja czytam od dłuższego czasu co pisze wykres i nie zauważyłem aby kogoś usiłował wkopać , ma wiedze i wpisy są merytoryczne , zna sie na analizie technicznej i fundamentalnej i przede wszystkim siedzi na giełdzie juz wiele lat i takich mułów połyka w całości , pozdrawiam mula roboczego......
Przeczytaj uważnie przytoczone przeze mnie informacje dotyczące manipulacji i odnieś do wykresa. Wszystko pasuje co do joty. Wyolbrzymianie, straszenie, brak równowagi sił, dominowane rozmowy. Pokaż mi merytoryczne posty wykresa a ja przytoczę zapewne 99%takich w których tylko stosuje powyższe techniki wykorzystując informacje ogólnodostępne dla każdego.
Co do straszenia przeze mnie -nie podałem żadnych danych osobowych i nigdy nie miałem zamiaru zastraszania kogokolwiek To znów wykres manipuluje próbując przypisywać mi na siłę pewne rzeczy, które nie miały miejsca.
Jest od dawna naa giełdzie - ja również i co z tego ? Zna się na analizie technicznej - myślisz, że dlaczego tak obrażał i ścigał @elemelka po innych forach , gdy to właśnie elemelek wykazał, że na AT zna się bardzo dobrze ?
Dnia 2018-10-21 o godz. 20:46 mul_roboczy napisał(a): > Przeczytaj uważnie przytoczone przeze mnie informacje dotyczące manipulacji i odnieś do wykresa. Wszystko pasuje co do joty. Wyolbrzymianie, straszenie, brak równowagi sił, dominowane rozmowy. Pokaż mi merytoryczne posty wykresa a ja przytoczę zapewne 99%takich w których tylko stosuje powyższe techniki wykorzystując informacje ogólnodostępne dla każdego. > > Co do straszenia przeze mnie -nie podałem żadnych danych osobowych i nigdy nie miałem zamiaru zastraszania kogokolwiek To znów wykres manipuluje próbując przypisywać mi na siłę pewne rzeczy, które nie miały miejsca. > > Jest od dawna naa giełdzie - ja również i co z tego ? Zna się na analizie technicznej - myślisz, że dlaczego tak obrażał i ścigał @elemelka po innych forach , gdy to właśnie elemelek wykazał, że na AT zna się bardzo dobrze ?
to, co się tobie wydaje, a to, co jest faktem - to dwie różne rzeczy
moga cię wkurzać moje niemerytoryczne posty, ale to nie nie uprawnia cie do tego, co zrobiłeś
podawanie danych osobowych tu i w takim kontekście, jak to jednoznacznie zrobiłeś oraz na tle twych wcześniejszych gróźb karalnych o pobiciu ma jednoznaczną wymowę i dobrze o tym wiesz - włąśnie o tym chyba hrant ci napisał
nie zasłaniaj sie elemelkiem - niech on sam pozwie mnie, jeśli ma za co
wiele razy pisałem, ze nikt nie musi mnie czytać, uwzględniać mojego pisania, odpowiadać mi itd., a nawet nikomu nie zabraniam pisać do mnie i o mnie arogancko czy wulgarnie - to kwestia czyjejś kultury osobistej
natomiast notoryczne zniesławianie - to już większy kaliber i wiesz o tym
Próbujesz mi na siłę przypisywać czyny i rzeczy których w stosunku do ciebie nie podejmowałem !
Próby twoich manipulacji rzeczowo wyjaśniłem. Gróźb karalnych nigdy nie uskuteczniałem w stosunku do nikogo ! Nie gromadziłem i nie przetwarzałem danych osobowych a jedynie opierałem się na danych dostępnych ogólnie i ogólnych nie wskazujących na konkretne osoby. Opisywanie przez ciebie rzekomej próby zniewagi nie miało miejsca bo po pierwsze twój nick nie może być utożsamiany z jakąkolwiek osobą lub instytucją a po drugie ja nie stosowałem nigdy słów obiektywnie obraźliwych.
Tak, że nie kłam i nie próbuj mnie za każdym razem straszyć .
Cały czas próbujesz mnie sprowokować ale na mnie twoje zagrywki już nie działają
Dnia 2018-10-21 o godz. 20:18 mul_roboczy napisał(a): > Próbujesz mi na siłę przypisywać czyny i rzeczy których w stosunku do ciebie nie podejmowałem ! > > Próby twoich manipulacji rzeczowo wyjaśniłem. Gróźb karalnych nigdy nie uskuteczniałem w stosunku do nikogo ! Nie gromadziłem i nie przetwarzałem danych osobowych a jedynie opierałem się na danych dostępnych ogólnie i ogólnych nie wskazujących na konkretne osoby. Opisywanie przez ciebie rzekomej próby zniewagi nie miało miejsca bo po pierwsze twój nick nie może być utożsamiany z jakąkolwiek osobą lub instytucją a po drugie ja nie stosowałem nigdy słów obiektywnie obraźliwych. > > > > Tak, że nie kłam i nie próbuj mnie za każdym razem straszyć . > > Cały czas próbujesz mnie sprowokować ale na mnie twoje zagrywki już nie działają
nic ci nie przypisuję - wszystko jest w twoich postach żadnej mojej manipulacji nie poparłeś przykładem jakiegoś mego wpisu, gdzie ewidentnie manipuluję i dobrze wiesz, ze na kazde moje niby takie zdanie znajdę odpowiednie twoje
wielokrotnego przypisywania mi tworzenia jakiejś spółdzielni teraz się wypierasz? nikt nigdy na forum nie ujawnia - zwłaszcza odkad obowiazuje RODO - jakichkolwiek danych o uztkownikach o słowa obelżywe nie obrażam, tych używaj sobie do woli - to tylko świadczy o tobie
natomiast pisanie, kto jest pod danym nickiem, gdzie mieszka, jaki jest jego wiek, zawód czy wzrost stan zdrowia czy rodzinny i co tamjeszcze fantazjowałeś (i z kim mnie pomyliłeś) jest już świadomym naruszeniem RODO i nie ma zadnego związku z pisaniem o inwestowaniu na gpw
ponieważ wszystko pisałeś jednoznacznie w odniesieniu do mnie - więc teraz nie tłumacz się naiwnie
z tego, jak sie tłumaczysz wynika, ze masz już jednak swiadomość odpowiedzialnośći tego, co zrobiłeś
kłamię? to ty od dawna pisałeś kłamliwie i bezpodstawnie, ze piszę za kasę, bo tak ci się uroiło, i to wymysliłeś sobie, ze tworzę spółdzielnię
nie ja ciebie prowokuję, ale ty to zrobiłeś, bo przekroczyłeś nie tylko granice zabawy, ale i prawa
tu juz nie o jakieś zagrywki chodzi, ale o sprawy ewidentnie poważne, z czego wcześniej nie zdawałeś sobie sprawy, choć nieraz ci tłumaczyłem, że kłamiesz na mój temat i zmyslasz
mule - podaj na oczach wszystkich choć jeden dowód na to, że masz rację zarzucając mi pisanie za pieniądze
podobnie - podaj też choć jeden dowód na fakt, ze tworzę tu jakąś spółdzielnię, która coś (i niby co?) robi, by przyczyniać się strat inwestorów
i uzasadnij dlaczego podajesz na forum jakieś niezweryfikowane dane osobowe niby o mnie, a które mogą spowodować błedne utozsamienie z inną osobą i doprowadzenie do jakiejś jej straty czy krzywdy
chciałeś sie popisać i jeszcze w jednym z pierwszych postów próbowałeś nakłonić innych do podobnego nieuprawnionego grzebania w czyichs danych po to, by szukać jakichś mitycznych zleceniodawców mego pisania na forum daty
dobrze wiesz, jak to teraz wygląda i czym pachnie, gdy okaże się, iż wszystkie twe zarzuty i zniesławienia są bezpodstawne
a takie właśnie są i to akurat ja wiem najlepiej, ty zaś fantazjujesz, kłamiesz i konfabulujesz
Wystarczy, że w jakikolwiek sposób osiągasz korzyści majątkowe z GPW a twoje pisanie ma wówczas bezpośredni z tym związek . Boryszew , pekao i jeszcze masę innych spółek na których się udzielasz wystarczy porównać np z kontem maklerskim.
Dnia 2018-10-21 o godz. 21:02 mul_roboczy napisał(a): > Wystarczy, że w jakikolwiek sposób osiągasz korzyści majątkowe z GPW a twoje pisanie ma wówczas bezpośredni z tym związek . Boryszew , pekao i jeszcze masę innych spółek na których się udzielasz wystarczy porównać np z kontem maklerskim.
zarzucasz mi, ze czerpię korzyści mądrzejszego inwestowania od ciebie? to ma być twój dowód?! rewelacja!
i znowu kłamiesz - pokaż mi posty, jak to niby udzielam się np. na pekao
czyli wszyscy wg ciebie, którzy mają jakieś spółki i zarabiają na nich, a jednocześnie piszą na forach o tych spółkach są taki przestępcami w twoich oczach jak ja ?! a zwłaszcza, gdy są to spółki, w których maja rachunki inwestycyjne?!
no toś teraz błysnął intelektem...
czyli nie masz żadnego dowodu na swe kłamliwe zarzuty i zniesławienia... bo mieć nie możesz, gdyż takie nie istnieją, co chyba powoli juz do ciebie dociera
mule, to może jeszcze ogłoś, by cię wsparli ci, którzy czują stratni z mojego (i mnie podobnie piszących innych osób) powodu, bo od dawna pisałem ostrzegająco, ze data spada i że wciąż nie widzę powodu do wzrostów,
a oni mają do mnie pretensje, ze mnie nie posłuchali, lecz uwierzyli w twoje naganianie na np. orgr i wzrosty, a teraz są stratni, bo kurs spadł, prezeska powiedziała, co powiedziała, a pogoda była niesprzyjająca dla niedoszłych bogaczy na dacie
Np. o Borku pisałeś w samych superlatywach gdy spadał. Teraz jak jest na minimach piszesz pod innym nickiem, że to największy syf.
Na Borku ongiś nie przeszkadzała ci słaba komunikacja spółki z inwestorami i zatajanie pewnych informacji (pisałeś, że to normalne zachowanie) na dacie wyolbrzymiasz obecnie podobne informacje do rangi powodującej upadłość.
Wykresik sorry ale naprawdę za uszami masz sporo i jak będziesz mnie dalej atakował i straszył to pewnie też wykorzystam to na swoją obronę.
Przeczytaj jeszcze raz tekst, który wkleiłem jeśli odnosisz korzyści z niby "perswazji" to oznacza, że dopuszczasz się manipulacji
Co do niby oczerniania zastanów się jakie przeprosiny powinienem zamieścić na forum bankiera w przypadku hipotetycznego potwierdzenia twoich niesmaków w stosunku do mnie :
" Przepraszam pana " -wykres" że podejrzewałem go o manipulacje ludźmi na tym forum
Mul_roboczy" :)
A na poważnie weź pod uwagę na jakie koszty możesz się narazić zniesławiając realną spółkę , której prawnicy mogą hipotetycznie udowodnić ogromną stratę wartości
firmy w związku z twoimi działaniami ?
Proponuję się nie rozsiadać bo przynajmniej ja udaję się na odpoczynek.
Do wykresa i tak niewiele dociera bo to zawsze jego musi być na wierzchu i to on musi być najmądrzejszy.
Nie zdaje sobie sprawy, że np jeśli jakiś Chińczyk z firmy xyz czytając jego uroczą twórczość na tutejszym forum postanowi jednak nie podpisywać z datą umowy, która była np w 80% już dogadana to właśnie on może zostać posądzony o utratę korzyści majątkowych daty.
Oczywiście to sytuacja zupełnie hipotetyczna jednak możliwa .
Data ma swoje za uszami , ale o tym wszystkim już wiemy.
Skutków działań wykresa większość forumowiczów jest pewnie nieświadoma
Dnia 2018-10-21 o godz. 23:12 mul_roboczy napisał(a): > Proponuję się nie rozsiadać bo przynajmniej ja udaję się na odpoczynek. > > Do wykresa i tak niewiele dociera bo to zawsze jego musi być na wierzchu i to on musi być najmądrzejszy. > > Nie zdaje sobie sprawy, że np jeśli jakiś Chińczyk z firmy xyz czytając jego uroczą twórczość na tutejszym forum postanowi jednak nie podpisywać z datą umowy, która była np w 80% już dogadana to właśnie on może zostać posądzony o utratę korzyści majątkowych daty. > > Oczywiście to sytuacja zupełnie hipotetyczna jednak możliwa . > > Data ma swoje za uszami , ale o tym wszystkim już wiemy. > > Skutków działań wykresa większość forumowiczów jest pewnie nieświadoma
teraz piszesz, ze data ma coś za uszami? - nie boisz się, ze prawnicy daty za to oskarżą cię o obniżanie wartości spółki? teraz nie manipulujesz identycznie jak ja? i większość forumowiczów jest świadoma, że ty nie manipulujesz swoimi wpisami?
powtórzę to ty masz za uszami złamanie prawa: - mego rzekomego płatnego manipulowania poprzez pisanie na forum ABC DATA na forum Bankier. pl - rzekomego tworzenia przeze mnie grupy przestępczej nazywanej przez ciebie "spółdzielnią" w celu oddziaływania na użytkowników forum, by w ten sposób nielegalnie wpływać na kurs ABC DATY oraz decyzje inwestorów poprzez moje wpisy na forum ABC DATA na forum Bankier. pl oraz odnosić z tego tytułu jakieś rzekome korzyści - zastraszania poprzez zamiar zastosowania opisanych przez ciebie gróźb karalnych oraz naruszenia RODO poprzez nieuprawnione gromadzenie i publikowanie moich niezweryfikowanych danych osobowych
udowodnij w końcu to moje rzekome płatne manipulowanie - wskaż jakiś racjonalny dowód to potwierdzający, wskaż, kto niby należy poza mną do tej spółdzielni - masz odwagę pokazać palcem choć jedna osobę na forum?
już nieraz się przekonałeś, ze to, co tobie się wydawało (jak choćby przy twoim naganianiu na ORGR, po którym nastąpił mocny spadek), nie miało miejsca i teraz ja mogę spytać, co powiesz tym, którzy kupowali pod wpływem twego manipulacyjnego nagania na ORGR? a może ty wtedy nie naganiałeś, tylko ja, bo ostrzegałem, iz to może być fejk, po którym mogą nastąpić spadki, które faktycznie potem nastąpiły? i pewnie pod wpływem mego wpisu te spadki nastąpiły, a ty (i ci co tobie zawierzyli) zostałeś przeze mnie zmanipulowany?
wg ciebie moje i innych ostrzeżenia przed spadkami i pisanie o tym, iz nie widze powodu do wzrostów to była manipulacja i zastraszanie oraz działanie na szkodę inwestorów? i to niby ma być usprawiedliwianiem dla twego postępowania?
powalasz intelektem i logiką... hrant już też to ci wykazał, bo trudno o większą autokompromitację intelektualną
Dnia 2018-10-21 o godz. 23:12 mul_roboczy napisał(a): > Proponuję się nie rozsiadać bo przynajmniej ja udaję się na odpoczynek. > > Do wykresa i tak niewiele dociera bo to zawsze jego musi być na wierzchu i to on musi być najmądrzejszy. > > Nie zdaje sobie sprawy, że np jeśli jakiś Chińczyk z firmy xyz czytając jego uroczą twórczość na tutejszym forum postanowi jednak nie podpisywać z datą umowy, która była np w 80% już dogadana to właśnie on może zostać posądzony o utratę korzyści majątkowych daty. > > Oczywiście to sytuacja zupełnie hipotetyczna jednak możliwa . > > Data ma swoje za uszami , ale o tym wszystkim już wiemy. > > Skutków działań wykresa większość forumowiczów jest pewnie nieświadoma
to do ciebie nie dociera, a raczej usiłujesz zakłamać fakt tego, co zrobiłeś i na razie rozpaczliwie wołasz oraz szukasz usprawiedliwienia, by cię inni, rzekomo przeze mnie pokrzywdzeni ciebie wspierali, bo oskarżasz mnie za to, że ostrzegałem przed możliwymi dalszymi spadkami kursu?
na razie pomyśl o skutkach tego, co ty zrobiłeś i jak się tłumaczysz
ja - jak każdy użytkownik forum - mam prawo w ramach regulaminu pisać swe subiektywne opinie, a to, jak ty to interpretujesz, konfabulujesz i dopasowujesz do swoich bezpodstawnych urojeń, to juz twój problem
przekonałeś ię, jak wielokrotnie trafne były moje opinie, spostrzeżenia i przewidywania, które - co inni dostrzegali i o tym pisali - były uzasadniane i to z tym nie potrafiłeś się pogodzić, bo zjadałem cię śmiechem, gdy z kolei twoje nie potwierdzały się i właśnie to uważasz za moja rzekomą manipulację, bo w tym upatrywałeś i przypisywałeś mi rzekomy wpływ na kurs i wartości spółki
pomyśl logicznie - gdyby tak było i miałbym taki wpływ, to już dawno miałbym ofertę pracy jako rzecznik daty lub pracownik jakiejś firmy analitycznej albo pijarowej i zarabiałbym na faktycznym profesjonalnym pisaniu a nie - wg twego urojonego wyobrażenia - na trzepakowych polemikach z toba i tobie podanymi, którzy nie umieją się pogodzić z faktem iż ktoś jest od nich mądrzejszy i trafniej ocenia giełdową rzeczywistość
natomiast gdybyś faktycznie miał rację, to twoje zarzuty musiałbyś odnieść do setek osób piszących podobnie jak ja (łącznie z tobą) na wszystkich spółek
okazujesz moralność Kalego: jak ty piszesz dobrze lub źle o jakiejś spółce, to jest ok i wtedy nie ma manipulacji, a jak inni piszą podobnie, to oni manipulują?!
Dnia 2018-10-21 o godz. 22:42 mul_roboczy napisał(a): > Co do niby oczerniania zastanów się jakie przeprosiny powinienem zamieścić na forum bankiera w przypadku hipotetycznego potwierdzenia twoich niesmaków w stosunku do mnie : > > > > " Przepraszam pana " -wykres" że podejrzewałem go o manipulacje ludźmi na tym forum > > > > Mul_roboczy" :) > > > > A na poważnie weź pod uwagę na jakie koszty możesz się narazić zniesławiając realną spółkę , której prawnicy mogą hipotetycznie udowodnić ogromną stratę wartości > > firmy w związku z twoimi działaniami ?
nie masz żadnego dowodu ani powodu z tytułu: - mego rzekomego płatnego manipulowania poprzez pisanie na forum ABC DATA na forum Bankier. pl - rzekomego tworzenia przeze grupy przestępczej nazywanej przez ciebie "spółdzielnią" w celu oddziaływania na użytkowników forum, by w ten sposób nielegalnie wpływać na kurs ABC DATY oraz decyzje inwestorów poprzez moje wpisy na forum ABC DATA na forum Bankier. pl - zastraszania poprzez zamiar zastosowania opisanych przez ciebie gróźb karalnych oraz naruszenia RODO poprzez nieuprawnione gromadzenie i publikowanie moich niezweryfikowanych danych osobowych
najpierw udowodnij mi cokolwiek z twoich zarzutów i zniesławień, a zwłaszcza płatną manipulację, tworzenie jakiejś spółdzielni i rzekome korzyści osiągane z tego tytułu
to, ze tobie wydaje się uzasadnione podejrzenie o jakąś moją manipulację (i wskaż, gdzie, kim i z jakimi efektami manipulowałem), to jest tylko twoja subiektywna opinia o mnie, twoje myślenie życzeniowe i pareidolia
i to ty teraz usiłujesz manipulować na forum szukając usprawiedliwienia dla swoich bezpodstawnych kłamliwych oskarżeń oraz naruszenia i pisania gróźb karalnych, nie mając na to żadnego prawnego, faktycznego i etycznego uzasadnienie poza motywem zemsty i chęci odreagowania za to, ze byleś obśmiewany i ja miałem rację w ocenie giełdowej sytuacji daty, a kurs daty - wbrew twemu myśleniu życzeniowemu spadał i poniosłeś stratę na tej inwestycji
nie masz żadnego dowodu (bo go nie ma) na to, ze piszę za pieniądze ani że odnoszę jakieś inne finansowe korzyści z tego pisania
I na poważnie wskaż, gdzie jak i kiedy zniesławiam realną spółkę i niby w jaki sposób powoduję jej rzekomą ogromną stratę wartości w związku z moimi działaniami ? czy w takim razie prawnicy trakcji mogą to też zrobić z twoimi wpisami?
Dnia 2018-10-21 o godz. 22:30 mul_roboczy napisał(a): > Np. o Borku pisałeś w samych superlatywach gdy spadał. Teraz jak jest na minimach piszesz pod innym nickiem, że to największy syf. > > Na Borku ongiś nie przeszkadzała ci słaba komunikacja spółki z inwestorami i zatajanie pewnych informacji (pisałeś, że to normalne zachowanie) na dacie wyolbrzymiasz obecnie podobne informacje do rangi powodującej upadłość. > > Wykresik sorry ale naprawdę za uszami masz sporo i jak będziesz mnie dalej atakował i straszył to pewnie też wykorzystam to na swoją obronę. > > Przeczytaj jeszcze raz tekst, który wkleiłem jeśli odnosisz korzyści z niby "perswazji" to oznacza, że dopuszczasz się manipulacji
przeczytaj ze zrozumieniem definicje słowa forum... mam prawo, z którego korzystam, pisać na forum własna opinię o każdej spółce w ramach regułami, co robią tu setki użytkowników, spierających się, zachwalających lub krytykujących spółki, które mają, mieli, chcą lub juz nie chcą mieć, wiec nie tłumacz się naiwnie
idąc za twoja logiką, to zarząd trakcji może pozwać ciebie i mnie za to, ze pisaliśmy krytycznie o tej spółce? to ty masz za uszami złamanie prawa: - mego rzekomego płatnego manipulowania poprzez pisanie na forum ABC DATA na forum Bankier. pl - rzekomego tworzenia przeze grupy przestępczej nazywanej przez ciebie "spółdzielnią" w celu oddziaływania na użytkowników forum, by w ten sposób nielegalnie wpływać na kurs ABC DATY oraz decyzje inwestorów poprzez moje wpisy na forum ABC DATA na forum Bankier. pl - zastraszania poprzez zamiar zastosowania opisanych przez ciebie gróźb karalnych oraz naruszenia RODO poprzez nieuprawnione gromadzenie i publikowanie moich niezweryfikowanych danych osobowych
a to twoje zasłanianie się powoływaniem się na moją rzekomą manipulację, jest naiwne, bo ani jej udowodnić nie potrafisz dowieść, a także przez fakt, twoje rozumienie tej rzekomej manipulacji dotyczy w takim wszystkich użytkowników forum łącznie z tobą
wg ciebie twoje zachwalanie zachwalanie spółki i naganianie na jej kupno nie jest manipulacją? ile osób straciło przez ciebie takim razie kasę, gdy posłuchało ciebie wiele miesiecy temu?
Myślisz, że słowo 100 razy przez ciebie powtórzone nagle stanie się prawdziwym ?
Znowu stosujesz techniki manipulacji:
3. Brak równowagi sił
4. Dominowanie rozmowy
Dnia 2018-10-22 o godz. 07:20 mul_roboczy napisał(a): > Myślisz, że słowo 100 razy przez ciebie powtórzone nagle stanie się prawdziwym ? > > Znowu stosujesz techniki manipulacji: > > 3. Brak równowagi sił > > 4. Dominowanie rozmowy
brak ci równowagi sił, bo nie masz argumentów, a fakt dominowania intelektualnego... - żalisz się czy chwalisz?
ale przyjrzyjmy się twojej manipulacji:
Dnia 2018-10-21 o godz. 10:08 mul_roboczy napisał(a): > Cały czas , staramy się oczywiście dojść w naszej niewinnej zabawie do informacji nurtującej wszystkich użytkowników tego forum - kim jest pan wykres i kto jest jego zleceniodawcą ? > > Niestety wymaga to dalszego grzebania w potoku informacji na pana temat.
nie ukrywasz swoich intencji i napisałeś wyraźnie, po co grzebałeś w rzekomo moich danych i je upubliczniasz
napisałeś też wyraźnie kłamliwe zniesławienie, ze zarzucasz mi pisanie za pieniądze i ponieważ tak ci się, uważasz się za uprawnionego do grzebania w tych danych, upubliczniania niezweryfikowanych informacji w celu znalezienia domniemanego zleceniodawcy, który mnie wynajął do pisania na temat ABC DATY
do tego -- także w sposób nieuprawniony - piszesz, iż w imieniu "wszystkich użytkowników tego forum" zamierzasz łąmać RODO i pisać, "kim jest pan wykres i kto jest jego zleceniodawcą ". Wskaż więc, gdzie choć raz kogoś spytałeś poprzednio na forum, czy masz tak zrobić, kto cię o to poprosił i jaka jest podstawa prawna twego postępowania
twoją motywacja jest jedynie urojenie i myslenie życzeniowe nt. mego pisania za pieniądze otrzymywanego od jakiegoś zleceniodawcy, a ty poczułeś misję wytropienia tego zleceniodawcy, ogłoszenia tego na forum i przyczynienia się w ten sposób nie tylko do jakiegoś urojonego zdemaskowania zleceniodawcy moich niecnych wpisów, ale takze przyczynienia się do do poprawy wizerunku daty na forum oraz wzrostu kursu, a tym samym odrobienia twoich strat oraz uzyskania potencjalnych zysków
tak wiec to ty manipulujesz na forum poprzez: - zniesławianie mnie - kłamliwe i bezpodstawne przypisywanie mi pisania o dacie za pieniądze - ogłaszanie, ze istnieje jakiś zleceniodawca opłacający moje pisanie - sugerowanie, ze swym pisaniem rzekomo niszczę wizerunek spółki i przyczyniam sie do utraty jej wartości a nawet niby zniechęcam potencjalnych chińskich inwestorów - kłamliwe i bezpodstawne przypisywanie mi tworzenia jakiejś rzekomej spółdzielni, która uwzięła się na dyskredytację daty w oczach inwestorów
wszystko to pasuje do tego, co sam napisałeś w linku o manipulacji: kłamiesz, zniesławiasz, a nawet piszesz groźby karalne
a twoim jedynym "dowodem", którym uzasadniasz swe urojenia i zniesławienia jest to:
Wystarczy, że w jakikolwiek sposób osiągasz korzyści majątkowe z GPW a twoje pisanie ma wówczas bezpośredni z tym związek .
czyli gdy ty piszesz o spółce, na której zarabiasz, to ten zarzut dotyczy także ciebie?!
urojony zarzut, że ci się zdaje, że czerpię korzyści z mądrzejszego inwestowania od ciebie - to ma być twój dowód?!
kolejne twe kłamstwo - pokaż mi posty, jak to niby udzielam się np. na pekao, gdzie sugerujesz moje naganianie na tę spółkę, bo wg twego przypuszczenia mam tam rachunek i dlatego naganiam na tę spółkę
a więc wg twej logiki ci, którzy mają jakieś spółki i zarabiają na nich, a jednocześnie piszą na forach o tych spółkach są takimi przestępczymi manipulantami jak ja ?! a zwłaszcza, gdy są to spółki, w których maja rachunki inwestycyjne?!
Po pierwsze sam zobacz, że postrzegasz nieobiektywnie to co napisałem i czujesz się urażony bowiem - Nigdzie nie napisałem, że masz rachunek w PEKAO !!! Na siłę w dalszym ciągu wmawiasz, pewne rzeczy choć wielokrotnie napisałem ci ,że nie miałem w stosunku do ciebie złych intencji a jedynie odpowiedziałem na twoje zaczepki .
Dnia 2018-10-22 o godz. 07:57 mul_roboczy napisał(a): > Po pierwsze sam zobacz, że postrzegasz nieobiektywnie to co napisałem i czujesz się urażony bowiem - Nigdzie nie napisałem, że masz rachunek w PEKAO !!! Na siłę w dalszym ciągu wmawiasz, pewne rzeczy choć wielokrotnie napisałem ci ,że nie miałem w stosunku do ciebie złych intencji a jedynie odpowiedziałem na twoje zaczepki .
postrzegam jednoznacznie to, co mnie dotyczy i jak oraz dlaczego o mnie piszesz - publicznie zniesławiasz mnie i oskarzasz mnie o pisanie za pieniadze, o tworzenie przestepczej spółdzielni, a teraz durakowato tłumaczysz się jak wyżej, że nie miałes złych intencji?
jeśli wiec chcesz się wycofać, napisz przeprosiny i odwołaj wszystkie stawiane mi zarzuty w osobnym wątku
Sygnały i formacje AT można bardzo łatwo zweryfikować i nawet jeżeli ktoś zagrał jak ja pod orgr , gdy ta formacja nie doszła do skutku powinien się wycofać. Problemem nie jest to, że wielu formację tą widziało tylko to, że zostali wprowadzeni w błąd przez zarząd. Twoje działania polegają jednak na wyolbrzymianie emocji i naśmiewaniu się z innych w celu budowy własnego autorytetu. Zapewne nigdy nie zastanawiałeś się ile osób ze względu na twoje szydercze uwagi i naśmiewanie się popadło w depresję lub nie daj Boże coś gorszego.
Dnia 2018-10-22 o godz. 07:42 mul_roboczy napisał(a): > Sygnały i formacje AT można bardzo łatwo zweryfikować i nawet jeżeli ktoś zagrał jak ja pod orgr , gdy ta formacja nie doszła do skutku powinien się wycofać. Problemem nie jest to, że wielu formację tą widziało tylko to, że zostali wprowadzeni w błąd przez zarząd. Twoje działania polegają jednak na wyolbrzymianie emocji i naśmiewaniu się z innych w celu budowy własnego autorytetu. Zapewne nigdy nie zastanawiałeś się ile osób ze względu na twoje szydercze uwagi i naśmiewanie się popadło w depresję lub nie daj Boże coś gorszego.
pomyśl nad tym, co napisałeś: najpierw piszesz, że inwetor jest dojrzałym samodzielnie myslącym gościem, który umie ocenić sytuację AT i powinien sie wycofać, gdy jakaś formacja nie doszła do skutku, a za chwilę ten sam jest wg ciebie kims niedojrzałym podejmujacym decyzje pod wpływem śmiechu wykresa?
nie, nie zastanawiam sie i nie mam zamiaru zastanawiać się, co kto mysli i robi pod wpływem moich wpisów - widzę natomiast, co ty robisz i jak kompromitujaco się usprawiedliwiasz, za kłamliwe pisanie o mnie
wskaż w końcu dowód, ze mam zleceniodawcę i piszę za pieniądze - potrafisz? nie potrafisz i wiesz, że dokonałeś art. KK o zniesławianiu
powtórzę wyraźnie, jak możesz tę sprawę zakończyć:
- przemyśl zasadność swych zarzutów formułowanych we wpisach niniejszego wątku oraz wcześniejszych - jeśli uważasz, że jesteś je w stanie udowodnić i we wszystkim masz rację - podtrzymaj je i dalej pisz, co chcesz o mnie ze świadomością odpowiedzialności za takie postępowanie - jeśli uważasz, iż jednak nie masz racji i nie jesteś w stanie udowodnić swych zniesławiających mnie wpisów - jednoznacznie odwołaj je (z ich wyszczególnieniem) i przeproś za nie - przeproś za wcześniejsze groźby karalne - zadeklaruj, iż bez jednoznacznych i niepodważalnych dowodów nie będziesz kierował podejrzeń i zarzutów pod moim adresem ani w jakikolwiek sposób naruszał wobec mnie przepisy prawa obowiązujące wszystkich użytkowników forum
jeśli to zrobisz - uznam sprawę za po męsku załatwioną i nie będę już do niej wracał, a ciebie będę traktował tak jak innych użytkowników forum
mule, a jeśli masz konkretne i jednoznaczne dowody na to, że piszę za pieniądze i ze tworzę jakąś przestępczą spółdzielnię manipulującą kursem daty - przedstaw je tak samo publicznie, jak publicznie o tym mnie zniesławiasz
Wykres ponownie próbujesz mnie prowokować i tworzyć kolejne twoje"zabawy" z których później rakiem się będziesz wycofywał gdy nie będą szły tak jak sobie zaplanowałeś ?
Dnia 2018-10-22 o godz. 08:59 mul_roboczy napisał(a): > Wykres ponownie próbujesz mnie prowokować i tworzyć kolejne twoje"zabawy" z których później rakiem się będziesz wycofywał gdy nie będą szły tak jak sobie zaplanowałeś ?
na razie to ty sie rakiem wycofujesz i najpierw piszesz, co piszesz, a potem tłumaczysz się, ze nie miałeś złych intencji i takie tam
nie próbuję cie prowokować, daję ci po prostu szansę do wyjscia z twarzą z bezpodstawnych oskarżeń
masz dowody na swe kłamstwa, manipulacje i zniesławienia, to przedstaw je
a jeśli nie chcesz - przyjmę, ze podtrzymujesz twe kłamliwe oskarżenia
krótko: wycofujesz oskarżenia i przepraszasz, czy podtrzymujesz, ze piszę za kasę i tworzę spółdzielnię?
to ty pokaż, ze sie nie wycofujesz z tego, co dotąd pisałeś
Wykres po pierwsze zastanów się jak można rzekomo zniesławić "nick-a" niezarejestrowanego, nie opatentowanego i nie przypisanego w jakikolwiek trwały sposób do konkretnej osoby ? Zaznaczę, że sam tych nick-ów używasz dziesiątki.
Po drugie przytocz, może w całości wątek w którym rzekomo stosuję względem ciebie groźby karalne - wątek w całości a nie wyrwany z Kontekstu pojedynczy post.
Po trzecie nie prowokój i manipuluj ludźmi bo swoje doświadczenia z psychoanalizy przeprowadzasz na żywych organizmach w dodatku na ludziach nic o tym nie świadomych.
Dnia 2018-10-22 o godz. 09:50 ~wykres napisał(a): > Wykres po pierwsze zastanów się jak można rzekomo zniesławić "nick-a" niezarejestrowanego, nie opatentowanego i nie przypisanego w jakikolwiek trwały sposób do konkretnej osoby ? Zaznaczę, że sam tych nick-ów używasz dziesiątki. > > Po drugie przytocz, może w całości wątek w którym rzekomo stosuję względem ciebie groźby karalne - wątek w całości a nie wyrwany z Kontekstu pojedynczy post. > > Po trzecie nie prowokój i manipuluj ludźmi bo swoje doświadczenia z psychoanalizy przeprowadzasz na żywych organizmach w dodatku na ludziach nic o tym nie świadomych.
nie zamierzam nic ci przytaczać - napisałeś, co napisałeś, inni to ocenią
nie zniesławiasz nicka, ale konkretną osobę pod konkretnym IP, której odpowiadasz postami
i już ci opisałem, jak ty próbowałeś manipulować naruszajac RODO, zniesławiając i grożąc
mnie wystarczy, iż radca prawny i prokurator potwierdzili prawną zasadność moich podejrzeń o przestępstwo nie koeksu wykroczeń, ale Karnego
nie chcesz skorzystać z danej ci szansy - twój wybór...
uprzedzałem, ze potraktuję rzecz poważnie i to realizuję
Wykres znów mnie straszysz ? Nie wykorzystywałem i nie przetwarzałem twoich danych osobowych bo ich nie mam i dostępu do nich nie posiadam. Informacje podane w wątku były już przez innego użytkownika zamieszczone tutaj dwa dni wcześniej. Przypuszczam, że mogłem urazić czyjąś dumę za co przepraszam, bo nie miałem takich zamiarów a ty niejednokrotnie się i tak z tego naśmiewałeś.
Tak jak Fox powiedział tu nie będzie wygranych albo przegranych a chodzi wg mnie o urażoną pańską dumę.
W stosunku do innych pan jednak pozwala sobie na wycieczki osobiste i tam nie widzi już swojej winy ?
Co do pańskich manipulacji fakty są oczywiste i łatwe do udowodnienia a to jedyny zarzut jaki w stosunku do ciebie w tej chwili i jak na razie tylko w tym poście wystosowałem.