Dnia 2018-10-22 o godz. 07:42 mul_roboczy napisał(a):
> Sygnały i formacje AT można bardzo łatwo zweryfikować i nawet jeżeli ktoś zagrał jak ja pod orgr , gdy ta formacja nie doszła do skutku powinien się wycofać. Problemem nie jest to, że wielu formację tą widziało tylko to, że zostali wprowadzeni w błąd przez zarząd. Twoje działania polegają jednak na wyolbrzymianie emocji i naśmiewaniu się z innych w celu budowy własnego autorytetu. Zapewne nigdy nie zastanawiałeś się ile osób ze względu na twoje szydercze uwagi i naśmiewanie się popadło w depresję lub nie daj Boże coś gorszego.
pomyśl nad tym, co napisałeś:
najpierw piszesz, że inwetor jest dojrzałym samodzielnie myslącym gościem, który umie ocenić sytuację AT i powinien sie wycofać, gdy jakaś formacja nie doszła do skutku, a za chwilę ten sam jest wg ciebie kims niedojrzałym podejmujacym decyzje pod wpływem śmiechu wykresa?
nie, nie zastanawiam sie i nie mam zamiaru zastanawiać się, co kto mysli i robi pod wpływem moich wpisów - widzę natomiast, co ty robisz i jak kompromitujaco się usprawiedliwiasz, za kłamliwe pisanie o mnie
wskaż w końcu dowód, ze mam zleceniodawcę i piszę za pieniądze - potrafisz?
nie potrafisz i wiesz, że dokonałeś art. KK o zniesławianiu