Dnia 2018-10-22 o godz. 07:20 mul_roboczy napisał(a):
> Myślisz, że słowo 100 razy przez ciebie powtórzone nagle stanie się prawdziwym ?
> > Znowu stosujesz techniki manipulacji:
> > 3. Brak równowagi sił
> > 4. Dominowanie rozmowy
brak ci równowagi sił, bo nie masz argumentów, a fakt dominowania intelektualnego... - żalisz się czy chwalisz?
ale przyjrzyjmy się twojej manipulacji:
Dnia 2018-10-21 o godz. 10:08 mul_roboczy napisał(a):
> Cały czas , staramy się oczywiście dojść w naszej niewinnej zabawie do informacji nurtującej wszystkich użytkowników tego forum - kim jest pan wykres i kto jest jego zleceniodawcą ?
> > Niestety wymaga to dalszego grzebania w potoku informacji na pana temat.
nie ukrywasz swoich intencji i napisałeś wyraźnie, po co grzebałeś w rzekomo moich danych i je upubliczniasz
napisałeś też wyraźnie kłamliwe zniesławienie, ze zarzucasz mi pisanie za pieniądze i ponieważ tak ci się, uważasz się za uprawnionego do grzebania w tych danych, upubliczniania niezweryfikowanych informacji w celu znalezienia domniemanego zleceniodawcy, który mnie wynajął do pisania na temat ABC DATY
do tego -- także w sposób nieuprawniony - piszesz, iż w imieniu "wszystkich użytkowników tego forum" zamierzasz łąmać RODO i pisać, "kim jest pan wykres i kto jest jego zleceniodawcą ". Wskaż więc, gdzie choć raz kogoś spytałeś poprzednio na forum, czy masz tak zrobić, kto cię o to poprosił i jaka jest podstawa prawna twego postępowania
twoją motywacja jest jedynie urojenie i myslenie życzeniowe nt. mego pisania za pieniądze otrzymywanego od jakiegoś zleceniodawcy, a ty poczułeś misję wytropienia tego zleceniodawcy, ogłoszenia tego na forum i przyczynienia się w ten sposób nie tylko do jakiegoś urojonego zdemaskowania zleceniodawcy moich niecnych wpisów, ale takze przyczynienia się do do poprawy wizerunku daty na forum oraz wzrostu kursu, a tym samym odrobienia twoich strat oraz uzyskania potencjalnych zysków
tak wiec to ty manipulujesz na forum poprzez:
- zniesławianie mnie
- kłamliwe i bezpodstawne przypisywanie mi pisania o dacie za pieniądze
- ogłaszanie, ze istnieje jakiś zleceniodawca opłacający moje pisanie
- sugerowanie, ze swym pisaniem rzekomo niszczę wizerunek spółki i przyczyniam sie do utraty jej wartości a nawet niby zniechęcam potencjalnych chińskich inwestorów
- kłamliwe i bezpodstawne przypisywanie mi tworzenia jakiejś rzekomej spółdzielni, która uwzięła się na dyskredytację daty w oczach inwestorów
wszystko to pasuje do tego, co sam napisałeś w linku o manipulacji: kłamiesz, zniesławiasz, a nawet piszesz groźby karalne
a twoim jedynym "dowodem", którym uzasadniasz swe urojenia i zniesławienia jest to:
Wystarczy, że w jakikolwiek sposób osiągasz korzyści majątkowe z GPW a twoje pisanie ma wówczas bezpośredni z tym związek .
czyli gdy ty piszesz o spółce, na której zarabiasz, to ten zarzut dotyczy także ciebie?!
urojony zarzut, że ci się zdaje, że czerpię korzyści z mądrzejszego inwestowania od ciebie - to ma być twój dowód?!
kolejne twe kłamstwo - pokaż mi posty, jak to niby udzielam się np. na pekao, gdzie sugerujesz moje naganianie na tę spółkę, bo wg twego przypuszczenia mam tam rachunek i dlatego naganiam na tę spółkę
a więc wg twej logiki ci, którzy mają jakieś spółki i zarabiają na nich, a jednocześnie piszą na forach o tych spółkach są takimi przestępczymi manipulantami jak ja ?! a zwłaszcza, gdy są to spółki, w których maja rachunki inwestycyjne?!