Dnia 2018-10-21 o godz. 20:46 mul_roboczy napisał(a):
> Przeczytaj uważnie przytoczone przeze mnie informacje dotyczące manipulacji i odnieś do wykresa. Wszystko pasuje co do joty. Wyolbrzymianie, straszenie, brak równowagi sił, dominowane rozmowy. Pokaż mi merytoryczne posty wykresa a ja przytoczę zapewne 99%takich w których tylko stosuje powyższe techniki wykorzystując informacje ogólnodostępne dla każdego.
> > Co do straszenia przeze mnie -nie podałem żadnych danych osobowych i nigdy nie miałem zamiaru zastraszania kogokolwiek To znów wykres manipuluje próbując przypisywać mi na siłę pewne rzeczy, które nie miały miejsca.
> > Jest od dawna naa giełdzie - ja również i co z tego ? Zna się na analizie technicznej - myślisz, że dlaczego tak obrażał i ścigał @elemelka po innych forach , gdy to właśnie elemelek wykazał, że na AT zna się bardzo dobrze ?
to, co się tobie wydaje, a to, co jest faktem - to dwie różne rzeczy
moga cię wkurzać moje niemerytoryczne posty, ale to nie nie uprawnia cie do tego, co zrobiłeś
podawanie danych osobowych tu i w takim kontekście, jak to jednoznacznie zrobiłeś oraz na tle twych wcześniejszych gróźb karalnych o pobiciu ma jednoznaczną wymowę i dobrze o tym wiesz - włąśnie o tym chyba hrant ci napisał
nie zasłaniaj sie elemelkiem - niech on sam pozwie mnie, jeśli ma za co
wiele razy pisałem, ze nikt nie musi mnie czytać, uwzględniać mojego pisania, odpowiadać mi itd., a nawet nikomu nie zabraniam pisać do mnie i o mnie arogancko czy wulgarnie - to kwestia czyjejś kultury osobistej
natomiast notoryczne zniesławianie - to już większy kaliber i wiesz o tym