Dnia 2018-10-21 o godz. 23:12 mul_roboczy napisał(a):
> Proponuję się nie rozsiadać bo przynajmniej ja udaję się na odpoczynek.
> > Do wykresa i tak niewiele dociera bo to zawsze jego musi być na wierzchu i to on musi być najmądrzejszy.
> > Nie zdaje sobie sprawy, że np jeśli jakiś Chińczyk z firmy xyz czytając jego uroczą twórczość na tutejszym forum postanowi jednak nie podpisywać z datą umowy, która była np w 80% już dogadana to właśnie on może zostać posądzony o utratę korzyści majątkowych daty.
> > Oczywiście to sytuacja zupełnie hipotetyczna jednak możliwa .
> > Data ma swoje za uszami , ale o tym wszystkim już wiemy.
> > Skutków działań wykresa większość forumowiczów jest pewnie nieświadoma
to do ciebie nie dociera, a raczej usiłujesz zakłamać fakt tego, co zrobiłeś i na razie rozpaczliwie wołasz oraz szukasz usprawiedliwienia, by cię inni, rzekomo przeze mnie pokrzywdzeni ciebie wspierali, bo oskarżasz mnie za to, że ostrzegałem przed możliwymi dalszymi spadkami kursu?
na razie pomyśl o skutkach tego, co ty zrobiłeś i jak się tłumaczysz
ja - jak każdy użytkownik forum - mam prawo w ramach regulaminu pisać swe subiektywne opinie, a to, jak ty to interpretujesz, konfabulujesz i dopasowujesz do swoich bezpodstawnych urojeń, to juz twój problem
przekonałeś ię, jak wielokrotnie trafne były moje opinie, spostrzeżenia i przewidywania, które - co inni dostrzegali i o tym pisali - były uzasadniane i to z tym nie potrafiłeś się pogodzić, bo zjadałem cię śmiechem, gdy z kolei twoje nie potwierdzały się i właśnie to uważasz za moja rzekomą manipulację, bo w tym upatrywałeś i przypisywałeś mi rzekomy wpływ na kurs i wartości spółki
pomyśl logicznie - gdyby tak było i miałbym taki wpływ, to już dawno miałbym ofertę pracy jako rzecznik daty lub pracownik jakiejś firmy analitycznej albo pijarowej i zarabiałbym na faktycznym profesjonalnym pisaniu a nie - wg twego urojonego wyobrażenia - na trzepakowych polemikach z toba i tobie podanymi, którzy nie umieją się pogodzić z faktem iż ktoś jest od nich mądrzejszy i trafniej ocenia giełdową rzeczywistość
natomiast gdybyś faktycznie miał rację, to twoje zarzuty musiałbyś odnieść do setek osób piszących podobnie jak ja (łącznie z tobą) na wszystkich spółek
okazujesz moralność Kalego: jak ty piszesz dobrze lub źle o jakiejś spółce, to jest ok i wtedy nie ma manipulacji, a jak inni piszą podobnie, to oni manipulują?!