Dnia 2016-05-04 o godz. 13:15 ~ona_talia napisał(a): > Im gorzej z datą, tym więcej pojawia się naganiaczy na kupno i podszywaczy pod wykresa. >
W którym miejscu jest gorzej ? W tym że firma zarabia pieniądze ? Spójrz na inne gnioty, które przynoszą straty a kursy podbijane przez spekułę. Tak jak pisałem wcześniej, jest to spółka dla cierpliwych, a nie dla tych którzy liczą na cuda w ciągu jednego miesiąca.
miły podszywaczu pod mego nicka - ja ci odpowiem: - spójrz na wolumen - spójrz na wykresy dzienne - obserwuj transakcje, jakie po sobie następują - wyciągnij wnioski, jeśli potrafisz...
piszesz o innych gniotach pompowanych przez spekułę, a nie widzisz daty pompowanej przez drobnych spekulancików
może dlatego, ze jesteś jednym z nich i dlatego tak naganiasz?...
a skoro uważasz, że jest to spółka dla cierpliwych, więc cierpliwie czekaj na swój zysk i nie reaguj co najmniej zniecierpliwieniem na posty innych...
Ja bym zauważył że im mniej sprzedających tym więcej wpisów wykresa. No i wykres piszący z różnych ip, to ciekawostka. Chociaż skoro pisze pod różnymi nickami to dlaczego nie ip
masz rację,gieniu, to faktycznie ciekawostka, że niektóry sfustrowani posiadacze daty różne rzeczy tu widzą i piszą, nawet pod moim nickiem... pewnie zazdrościsz, ze nikt nie podszywa się pod ciebie... widocznie za nieciekawie piszesz... no, ale ty jesteś bardziej specjalista od wykresa niż od daty...
ale mnie to akurat nie przeszkadza - na niepłynnej dacie jest nudno, wiem te posty daja darmowa uciechę
a czy mniej sprzedających?... - no tak, ty widzisz coraz więcej i coraz drożej kupujących...
nie szkodzi, ważne, ze masz skuteczny sposób na samopocieszanie
Dnia 2016-05-04 o godz. 16:09 ~gienio napisał(a): > "masz rację,gieniu, to faktycznie ciekawostka, że niektóry sfustrowani posiadacze daty różne rzeczy tu widzą i piszą, nawet pod moim nickiem..." > > Ponieważ najwięcej jest twoich wpisów "sfrustrowanego posiadacza Daty" to gratuluję ci dobrej inwestycji w bardzo dobre akcje Daty
tiaa... twoja logika jest z gatunku takiego: pies jest ssakiem, kot jest ssakiem, więc pies jest kotem... trudno, niektórzy tak mają... ja jednak nie odwzajemnię ci gratulacji, ale doceniam twe starania o podwyższenie poziomu dowcipu
ale zanim coś napiszesz, sprawdzaj znaczenie słów, bo pokazałeś, że nie znasz znaczenia słowa "sfustrowany"
pomijam już twoją infantylną konfabulację (bo nie wiesz i wiedzieć nie będziesz, kiedy i czy mam akcje daty), ale konfabuluj dalej...
Wszyscy narzekający na wykresa udają, jakby był popyt na abcd. A prawda jest taka, jak opisuje wykres. Nie ma chętnych abcd. Specjalnie od wielu sesji obserwuję otwarcia i zakończenia sesji. I jest dokładnie tak, jak wykres opisuje. Ktoś bawi się z akcjonariatem cały czas. Bo co to jest, jak nie pogrywanie z drobnymi akcjonariuszami, to kolejne rozpoczynanie sesji dychą akcji jak dziś czy zamykanie sesji podbijaniem kursu pięćdziesiątką akcji?