Czy ktoś sprawdzał domeny : milamedia.biz i milamedia.info ? zgadnijcie kto jest właścicielem ? Dziwne tylko że od prawie miesiąca nic tam nie zostało zawieszone. Nie ma kto ? nie mają czasu ?
To proste, nie ma KTO im tego zrobić. Wszystkich informatyków wycyckali na kasę. Myślą, że znajdzie się jakiś głupi, co im to za darmo zrobi! O naiwności!! Żaden informatyk nie dostał nigdy od nich kasy w całości za wykonanie zlecenia. Teraz wszyscy wiedzą, jak płaci [...] i nikt nie chce wchodzić z nim w układy.
Jestem pracownikiem okienka Prosspol (okienko-kasowe). Chciałabym wszystkich ostrzec przed nawiązaniem współpracy z tą FIRMA!!!!!!!!!!! TO JEST KOSZMAR!!!!!!!!!!! Np dzisiaj od godziny 9 próbuje się dodzwonić do nich w sprawie reklamacji, bezskutecznie...mam już tego dosyć!!!!! Wiem na pewno, ze w najbliższym czasie wypowiemy umowe tej firmie. Nie dość że przelewy zwykłe idą 2 tygodnie, to jest strasznie trudny kontakt!!! Co z tego, że reklamacje uwzględniają, jak klienci są niezadowoleni, i przychodzą się awanturowac!!! Bo regulaminowo wpłata powinna dojść na czwarty dzień, a dochodzi od 2 do 3 tygodni. Nie mam siły się z nimi użerać, to chore co się z nimi stało... Trzeba na czas reagować, bo coś czuje w kościach, że szybko się zwiną!!!
NAPRAWDE SERDECZNIE PRZESTRZEGAM PRZED Tą FIRMą!!! BEDZIECIE MIEC TYLKO KłOPOTY I NAPRAWDE OGROMNY STRES!!!
JA MAM JUZ DOSYć!!!!
UWAGA ŻAK MA NOWĄ NAJNOWSZĄ NOWOŚĆ... U NICH MOŻNA PUSZCZAĆ PRZELEWY PRZEZ BRE I MILLENNIUM... ABSOLUTNA NOWOŚĆ... CO U INNYCH PRZESZŁOŚĆ TO U ACCADI NOWOŚĆ... I NIE WAŻNE ŻE INNI WYCHODZĄ Z TYCH BANKÓW .... WAŻNE ŻE ONI TO "WRESZCIE MAJĄ" ... TROCHĘ HISTORII CHŁOPACZKI - PANIE ŻAK MILENNIUM TO OD 2004 ROKU OD LIPCA PRZESYŁA INNYM TAKIE PŁATNOŚCI ... NO ALE WAS W KOŃCU DOPUŚCILI.... BRE TO OD SIERPNIA 2005R ALE WY W KOŃCU SIĘ DOPCHALIŚCIE... UF ... WY TACY DUŻI I CIO, DOPIERO TERAZ WPUŚCILI WAS NA SALONY... DŁUGO ... ALE JAK MÓWI SPAROPOLSKIE PRZYSŁOWIE LEPIEJ POŹNO NIŻ WCALE...SKOMLELIŚCIE POD DRZWIAMI I WRESZCIE ... CO LICZBA PUNKTÓW ZA MAŁA NIŻ TO CO WYPISUJECIE... NO I PYTANIE ZA 100 PTK. .... JAK TAM WASZA UMOWA Z MILLENNIM .... OOOOO NIE MA UMOWY... SIEĆ W SAMOPAS? NIKT NIE PODPISAŁ WAM POROZUMIENIA W BANKU? ŻAK LUDZIE JADĄ NA KARTACH NEGOCJACYJNYCH BEZ UMOWY DLA SIECI... BUUUUU NIEŁADNIE ... CZYLI NIC PEWNEGO. ŻAK POKAŻ SWOIM ŻE MASZ UMOWĘ DLA SIECI .... NO POKAŻ... (*MAŁYM DRUKIEM ŻE PEWNIE TAJEMNICA BANKOWA LUB HANDLOWA I NIE POKAŻĄ) ACCADIA NIE MA UMOWY Z BANKIEM NA PRZELEWY MASOWE DLA SIECI... ŻAK NO I JAK TO TERAZ SWOIM WYTŁUMACZYSZ PROMOCJE W ACCADIA DO KOŃCA CZERWCA.... JAK JA LUBIE SŁOWO PROMOCJA... WIECIE U NICH TERAZ NIŻSZA CENA ZA NIŻSZĄ JAKOŚĆ BO BRAK ZBYTU. BYŁA KONFERENCJA I CO BRAK DOKUMENTACJI SPOTKANIA BO NISKA FREKWENCJA. NO I TERAZ MAJĄ NOWE UMOWY I NOWE OGRANICZENIA. ŻAKU CZY TAK NISKO UPADŁEŚ I IMASZ SIĘ WSZYSTKIEGO BY UTRZYMAĆ SIĘ NA RYNKU... TONĄCY TO I BRZYTWY SIĘ IMA... Ale mają nowość ... bre i millennium... pogratulować pozycji w peletonie ... pierwsi od końca...
To może coś o zblizajacej się wielkimi krokami konferencji MM?
Pragniemy Państwa poinformować o naszej skutecznej i planowej rozbudowie firmy. Jako forma MilaMedia przeszliśmy wewnętrzną reorganizację. Ze względu na wymogi formalne naszych dostawców jakimi są baki, towarzystwa ubezpieczeniowe i firmy prawnicze oraz z uwagi na nasze dalsze plany rozwoju i polepszenia standardów obowiązujących w sieci zmieniliśmy osobowość prawną firmy. Przeszliśmy ze zwykłej działalności gospodarczej na spółkę prawa handlowego – spółkę wymagającego odrębnych rejestracji w Krajowych Rejestrach Sądowych.
MilaMedia Sp. z o.o. została powołana w maju 2005r., ale prawne przejęcie wszelkich umów i porozumień nastąpiło w maju b.r. Wszelkie umowy i porozumienia współpracy przejęła z obecnej działalności gospodarczej spółka MilaMedia Sp. z o.o..
Nasze poczynania to tylko wstępny etap w naszych dążeniach do powołania spółki akcyjnej i wejścia na giełdę. Szczegółowe omówienie naszych działań będzie miało miejsce na planowanej drugiej już konferencji Partnerów sieci Gi Polska Sieć Opłat.
Jak myślicie, kto taki bełkot mógł napisać?
Spółka powołana w maju 2005 a wpis do KRS dopiero 13 września 2005 pod nr KRS 0000240449.[...]
"Jako forma MilaMedia przeszliśmy wewnętrzną reorganizację." - czyli wydaje się nam że uciekliśmy przed wierzycielami.
Otóż nie, wierzyciele przybędą pomiędzy 9:00 – 10:20 na "Wstęp i powitanie - prezentacja firmy (historia, plany, wizualizacja, wizja sieci, omówienie planu konferencji".
Zdziwieni???
Zdziwieni to wy dopiero będziecie jak się wasi Partnerzy więcej o Was dowiedzą.
>>Nasze poczynania to tylko wstępny etap w naszych dążeniach do powołania spółki akcyjnej i wejścia na giełdę.<<
To już [...] przegiąłeś, można umrzeć ze śmiechu normalnie! Ty wiesz koman, jakie warunki trzeba spełnić, żeby wejść na parkiet? Jakie zyski trzeba wygenerować? A ty narazie generujesz tylko długi. Jesteś za malutki. Widziałem zaproszenie na tzw. konferencję. Żenada. Nawet wyszczególnili ile kosztuje przerwa kawowa i po ile zrzuta na wynajm sali konferencyjnej. Gentelman wlicza to w koszty pobytu i głośno o tym nie mówi albo pokrywa je z puli... - no właśnie, a gdzie pieniądze z udziału punktów w sieci? Ten tzw. abonament? Już przeżarłeś? Może to też świadczyć o tym jaka bieda w firemce. A ja stawiam na to, że większość ludzi oleje tę waszą konferencję i będziecie sami, w pustej sali sobie tę konferencję odbywać.
A ja myślę że zrobili bardzo mądry chwyt marketingowy z tym millenium.
A ty krzycz głośniej niech się ludzie z waszego gi działający w millenium dowiedzą ze mogą mieć i lepszy program i lepsze warunki w tym samym banku tak jak to już mają w inveście to będą sami masowo zgłaszać się do acc. Tą ofertą na 1.04 to rozśmieszyłaś niektórych, wiesz ?
Powtórz to jeszcze raz: accadia oferuje punktom gi współprace z dotychczasowym bankiem w oparciu o program sezam - tylko głośno, dużymi literkami :D
Potem accadia poprosi cie o wystawienie fv za działania marketingowe na ich rzecz :D bo myślę że jesteś skuteczna :D troche kasy dla mm złapiesz - tylko co będzie gdy się prezio dowie ? :D
Konfrontacja na konferencji. Beee, po co pisaliście na forum, kiedy i gdzie? Teraz koman zmieni ze strachu miejsce i czas konferencjo - konfrontacji. Pewnie już się boi.
Na mnie robi wrażenie to grzebanie na cudzych podwórkach. Zauważyli że konkurencja robi krok do przodu przystosowując się do kolejnych standardów i nawiązując nowe umowy. Konkurencja jak widać nadal się rozwija a Pani v-ce prezes wmawia wszystkim że to krok w tył. Cokolwiek konkurencja nie zrobi według v-ce będzie krokiem w tył.
Ciekawe jaki krok w przód którejkolwiek z MM mogłaby przywołać v-ce ? Zrobiliście w ostatnim półroczu jakiś ?
przezabawny jest projekt wejścia na giełdę ? widać że nie macie pojęcia o czym piszecie
może 600 partnerskich oddziałów ? dwa lata właśnie minęły i co ? nie udało się, no nie ? ale poprzeczka podniesiona do 1000 na 2008 ?
może forum dyskusyjne ?
może gazetka internetowa ?
wspólna strona www ? co tam jest wspólnego ?
aktualizacja programu dla całej grupy ? to jest fajne, w południowej części kraju jest klient, który pracuje na Bilon z wrzesnia 2004 i nie słyszał o niczym nowszym, tak dbacie o klientów. Nie wie skąd ściągnąć aktualizację, pewnie zginęły wam o nim dane
wychodzi za to liczenie cudzych pieniędzy, cudzych punktów, obecność na cudzych konferencjach, dbanie o cudzych klientów itd. Zabawni po prostu jesteście.
A oto zabawne fragmenty wyssane z palca, zaczerpnięte z najnowszej oferty MM:
"Nasza firma jest pionierem rozwiązań lokalnego rozliczania transakcji - jako pierwsi zaczęliśmy tworzyć zgrupowanie punktów występujących pod jednakowym logo, z jednakowymi standardami sieci ale z lokalnym rozliczaniem transakcji. Po nas jak grzyby po deszczu powstały inne sieci."
bez komentarza.
"prowadzamy zlecenia tłumaczeń, sprzedaż biletów od UE"
No, no, czy znajdzie się ktoś odważny kto zakupi bilet w MM? Na pokładzie samolotu gości będzie witał i zabawiał syrenim śpiewem pk. Taniec brzucha grzechocząc kośćmi odtańczy uo. A na lotnisku wszystkich powita komornik.
Re: punkt opłat Autor: ~Gość z wczoraj i przedwczoraj [83.21.146.*]
A ja myślę, że posty są na temat. Jeśli ktoś chce otworzyć punkt, to sobie poczyta, co się dzieje wewnątrz takiej firemki, bo piękną otoczkę na potrzeby sprzedaży produktu każdy może zrobić, no i może podjąć decyzję na współpracę z takim tworem bądź nie. Jak ktoś jest dobrym marketingowcem to sprzeda g..o w złotym opakowaniu i wmówi, że to sztabka czystego złota. A tu - możesz poczytać, czym ryzykujesz współpracę z tzw. siecią i co tak naprawdę mają w ofercie, bo jak pewnie zauważyłaś - wiele z tych ofert to marzenia uknute w chorych łepetynach, jak np.powiadamianie SMSem o wykonanym przelewie. Na dziś bank ma to jeszcze w sferze planów, przygotowań a oni już Ci proponują w ofercie - czyli łżą. Jak mogą mieć taką usługę, skoro ich bank jeszcze tego nie ma? Na Zachodzie za takie fałszywe oferty ludzie podają firmy do sądu. U nas to jeszcze jest mało popularne ale wkrótce nie będzie sobie można wypisywać w ofercie rzeczy, z takich czy innych powodów niemożliwych do zrealizowania.
Bea albo jesteś nieobiektywna albo czytamy różne fora. Jeśli uważnie przeczytałaś to forum to powinnaś dostrzec że to nie konkurencja robi oborę a raczej byli pracownicy i współpracownicy jednej z firm. Zapytaj kim był pan Lenczewski ktory udostępnił swoj mail. I dlaczego walczy z jedną z firm w sądach. CT na swojej stronie udostępnia skany jego dokumentów. Możesz do niego napisać. Chyba byś się troche zdziwiła.
Dla mnie to forum jest kopalnią wiedzy z kim można a z kim nie powinno się podpisywać umowy o współpracy. A wspomnianej sieci wcale nie trzeba udupiać. Ona sama podcina gałąź na której siedzi. Kiedyś to samo robił Grosik. Też byli tacy którzy go bronili. Jak się skończyło to wiadomo. Ci ktorzy obserwowali wiedzieli wcześniej.
Tak przy okazji Mariusz B. prezio grosika oraz Madzia T. wiceprezio to siedzą nadal czy już ich wypuścili? Pytam bo ostatnio media milczą na ten temat.
Oto wypowiedź zaczerpnięta z innego forum, a tak bardzo pasująca do tego co spółka autorska O.K. robiła i robić zamierza
(dane pozwalające zidentyfikować o czym pisał autor zostały usunięte, gdyż nie są przedmiotem tego forum):
Właśnie, Polacy mają w swojej większości poważne problemy ze zrozumieniem tektów, co pokazało badanie UNESCO z 2000 r. ;)
Wracając do tematu, brak etyki jest powszechnym zjawiskiem, zarówno we własnym biznesie jak i na etacie.
Osoby rozwijające swój biznes i zachowujące się nieetyczne same podcinają gałąź na której siedzą. Co jest bardzo częstym powodem upadku firmy?
Właśnie NIEETYCZNE zachowanie w stosunku do klientów i partnerów. Źle potraktowany klient powie o tym 9 innym osobom, zaś dobrze potraktowany tylko 4, jak pokazują badania. Bardzo trudno jest zbudować zaufanie klientów, bardzo łatwo je zniszczyć.
To samo tyczy się partnerów, zwłaszcza w biznesie XYZ. Chcąc mieć zdrowy biznes, nie możesz oszukiwać i wykorzystywać partnerów jedynie dla własnej kożyści. Tak naprawdę, w biznesie XYZ im więcej kożyści ma twój partner, tym więcej TY na tym kożystasz. Jeśli coś przed nim ukrywasz, a to się wyda, możesz stracić bardzo szybko grupę, którą z takim wysiłkiem zbudowałeś. Chcąc mieć stałych i licznych klientów, NIE UKRYWAJ przed klientem pewnych niedogodności związanych z używaniem produktu, który chcesz sprzedać.
Przykładowo, w XXX jest znakomita (...), ale zanim to komuś sprzedam upewniam się, że dana osoba nie jest uczulona na (...). Jeśli tak, to ODRADZAM jej kupno. W ten sposób rezygnując ze sprzedaży daję sygnał klientowi, że traktuję go uczciwie i nic przed nim nie ukrywam. To zaś powoduje nawiązanie między mną a nim pozytywnej relacji opartej na zaufaniu, co procentuje poprzez polecanie mi przez tą osobę następnych klientów, jak również większym zainteresowaniem moją oferta z jego strony. Mogę wówczas polecić inne produkty (...), które - co sprawdziłem - nie posiadają tak silnych reakcji alergizujących. Klient się bardziej otwiera, bo postąpiłem wobec niego ETYCZNIE.
No... mówienie o etyce pasuje do spółki O.K. jak świni siodło. A tekst napewno jest ich, bo tylko [...] jest taka "zdolna" gramatycznie, że pisze "kożyści" przez "ż". Uświadomimy ją? Niech nie żyje w ciemnocie: [...] ! Korzyści pisze się w języku polskim przez "rz". Zapamiętaj, bo wiochę siejesz!
Gdybyś uważnie przeczytał to co na początku wiedziałbyś, że to cytat wypowiedzi z innego forum. Nie wszystko złoto co się świeci i nie każdy błąd ortograficzny to [...] (nie żebym do niej pałał sympatią).
A wracając do MM, to [...] chyba sama stronę zrobiła - zobaczcie na www.milamedia.mojafirma.pl
Jak poszukacie na tej stronie lepiej to może dojdziecie do tego co [...] planuje czyli ... ... ... GiNET
Dziękuję. Po lekturze tego forum wiem już dokładnie na czym stoję. Wiem że przyniesie mi to parę dodatkowych setek miesięcznie więc warto. Mam też radę dla wszystkich którzy chcą zrobić coś takiego u siebie w mieście. Nie potrzebujecie pomocy żadnej sieci. Oni są na tym forum na rybach. Wszystko możecie załatwić sami i nikomu nie płaćcie, nie podpisujcie umów. Zapomnijcie o tysiącach miesięcznie bo przyjdą do was tylko ci z waszego otoczenia którzy wam ufają (tylko od was zależy ilu). To nie jest fabryka szmalu. Tylko niektórzy mają zapędy bo oślepiła ich kalkulacja (co będzie jak będę miał 100 punktów po 4000 miesięcznie) i im odbiło. Szukają teraz leszczy na których garnuszku staną się milionerami. Nie bądźcie takimi leszczami. Oni nie mają nic czego potrzebujecie. Przez nich tylko trudniej przekonać ludzi że wpłacone pieniądze będą bezpieczne.
Jak masz program II konferencji MM to jak go przeczytasz to powinieneś dojść do wniosku, że następnym produktem wprowadzonym do Gi będą ogólnie dostępne usługi, które [...] będzie próbował wtłoczyć w system network marketingu i doić kasę. Z pewnością będzie ręczne sterowanie i takie ustawianie sieci aby się jak najszybciej nachapać.
Basia43 - nie chce zeby to zabrzmialo nieladnie, ale napisze to tak, aby kazdy zrozumial.
Zamierzam sie powiesic - czy warto?
albo
Zamierzam podpisac umowe z firma, ktora mi nic ciekawego nie oferuje, ma ogromne dlugi i nie pozwoli mi odejsc od siebie.
Na rynku kilka ciekawszych i tanszych firm, ktore zamist czczej gadaniny i obiecanek oferuja konkretne rzeczy.
Nie laduj sie do tej firmy bo gwarantuje - bedziesz zalowac.
Spytaj sie osob, ktore wpsolpracuja z MM i od pol roku nie widzieli zadnej aktualizacji oprgoramowania, ktorzy nie maja zadnego wsparcia technicznego ani pomocy.
I mam prosbe do Pani Ostrowskiej - prosze sie nie wypowiadac i po raz kolejny nie robic posmiewiska z samej siebie
Temu dokładnie ma służyć to forum. Wymianie informacji z kim można współpracować, a z kim nie warto. O MM wiemy już bardzo dużo i wyrazy współczucia dla Ciebie. Nie od dziś wiadomo, że sprzedają jedynie program, zupełnie nie troszcząc się o jego użytkowników. Dziś mają ten program bardzo przestarzały. A licencjobiorcy mają związane ręce, bo umowa nie pozwala działać z kimś innym.
Czy ja dobrze zrozumiałem ? Czy chodzi Ci o sławny program Bilon firmy MM ? Ten najlepszy na rynku, który był nominowany do prestiżowej nagrody banków ?
Witam!
WOLNO CI SOBIE MYŚLEĆ CO CHCESZ.PROGRAM WARIOWAŁ POWOLI ...ZACZĘŁO SIĘ OD PRZECINKÓW...TO BYŁO ŁATWO WYLOWIĆ PONIEWAŻ NIE ZGADZAŁA SIĘ KASA.UTARG 50.000 DOTYCZYŁ 2 PUNKTÓW GDZIE JEDEN KOMPUTER BYŁ TZW.KOMPUTEREM MATKĄ.CZY NIC NIE ROBILIŚMY? OWSZEM...WEZWALIŚMY BANKOWEGO INFORMATYKA KTÓRY WYKLUCZYŁ PO PIERWSZEJ POMYŁCE BŁĘDY W PROGRAMIE BANKOWYM.PRÓBOWALIŚMY SKONTAKTOWAĆ SIĘ Z LICENCJODAWCAMI ALE JAK ZAWSZE BEZ SKUTKU.ZWROTY BYŁY ALE NIESTETY MAM ODPOWIEDZI Z NIEKTORYCH FIRM ,ŻE ICH REGULAMIN NIE PRZEWIDUJE W TAKICH PRZYPADKACH ZWROTÓW LUB ,ŻE KWOTA ZOSTAŁA ZWRÓCONA WPŁACAJĄCEMU.
NATOMIAST CO TYCZY SIĘ SĄDU TO WYOBRAŻ SOBIE ,ŻE POMIMO,IŻ SPRAWA TYCZY SIĘ JEDNEGO ZDARZENIA ZAPADLY 2 OSOBNE WYROKI!!!!!!RÓŻNE WYROKI!!!!ZDZIWIONY????
ZAZNACZAM ,ŻE DOTYCZĄCE TEGO SAMEGO ARTYKUŁU K/K.
POLICJA I PROKURATURA WIDZIAŁA WSZYSTKO ZWROTY KTÓRE DOKONYWAŁY SIĘ NA K-TO ,POTWIERDZENIA WPLAT ITD.TYLE TEGO BYŁO ,ŻE NAWET NA TO DOBRZE NIE SPOJRZELI.PROWADZĄCY ŚLEDZTWO CIESZYŁ SIĘ JAK DZIECKO ,ŻE MOŻE ZAMKNĄĆ ŚLEDZTWO BO NAIWNIE MÓJ MĄŻ UWIERZYŁ,ŻE ZOSTANIE POSTAWIONY MU ZARZUT ZANIEDBANIA.RZECZYWISTOŚĆ OKAZAŁA SIĘ INNA.TO NIE SĄD PYTAŁ GDZIE SĄ PIENIĄDZE ALE WPŁACAJĄCY PYTALI.JEŚLI MASZ SZUJO TEN PROGRAM TO MÓDL SIĘ.....ŚMIAĆ BYM SIĘ NIE RADZIŁA.
NATOMIAST CO DO TWYCH INSYNUACJI TO SIĘ NIE WYPOWIEM PONIEWAŻ LEPSZE SŁYSZAŁAM...ZBYT MAŁO POMYSŁOWE.
Piszesz, że 50 000 to utarg z jednego dnia. W takim razie gratulacje - twój punkt jest pewnie najlepszy (jednym z najlepszych)w Polsce!
Czyli było wg ciebie tak:
Program działa, działa, działa i tak sobie działał, przez dajmy na to rok czasu, aż tu nagle program stwierdził - zmienię sobie przecinki w kwotach co mi tam!
I sru, zrobił ci na złość! Sorry, ale to mało wiarygodne tłumaczenie.
A dlaczego sam nie zmieniał nr kont lub nazwisk ???
I wszystko się stało nagle, jednego dnia? Wczoraj nie zmieniał a dzisiaj pozmieniał wszystkie kwoty ???
Najczęstszymi beneficjentami rachunków są tpsa, energetyk, gazownia, banki (spłata rat przez klientów)itp... zmierzam do tego, że od tych instytucji jednak można odzyskać kasę pomyłkowo przelaną! Co innego przelew dowolny na konto pani Jadzi :) Pani Jadzia może faktycznie powiedzieć, że owszem wpłynęło coś przez przypadek ale już tą kasę wydała i pocałujta wujta w ....
Dlaczego nie pokazałaś przed sądem wyciągu z konta, na którym czarno na białym by była widoczna ta pomyłka?
Czy nie pomogła argumentacja:
Wysoki sądzie na skutek powstałej wady oprogramowania zamiast przelać 500 przelało się 5000. Jestem w trakcie odzyskiwania należności. Chwilowe problemy nie są absolutnie wynikiem przestępstwa lub umyslnego działania.
Dziwne, że akurat tobie i twojemu mężowi jako jedynym w Polsce się to zdarzyło :) Nie sprawdzaliście czy przelewy szły prawidłowo tylko nagle 50 000 wyparowało ??? I nie potraficie tej pomyłki udokumentować???
Bujaj las a nie nas!!!! Pewnie się wam jakoś tak pieniądze klientów przykleiły bo na nowe mebelki przed świętami brakło ???
Punkt przyjmowania oplat moze byc jak najbardziej oplacalny, ale moim zdaniem nie w budce o wielkosci 2x2m. W dzisiejszych czasach oplaty nalezy traktowac jako dzialalnosc dodatkowa, a nie glowna.
Ja osobiscie prowadze punkt, w ktorym prowadze roznego rodzaju uslugi, oplaty oraz drobny handel.
Pomimo licznych afer caly z miesiaca na miesiac wzrazta mi liczba przyjetych rachunkow. Potrzeba po prostu czasu aby klienci zaufali.
Po drugie - bardzo wazna sprawa jest mozliwosc udokumentowania realizacji przelewowo - np. w postaci wyciagu bankowego. W ogromnym stopniu podnosi do zaufanie klientow, a taka opcja moga sie pochwalic jedynie punkty nie dzialajace na zasadzie centrali - chociaz i tak nie wszystkie.
Ja na chwile obecna przyjmuje okolo 4tys. przelewow miesiecznie.
Może program był chory? A może to były tak zwane ruchliwe przecinki? Słyszałem o tym - siedzą sobie takie spokojnie w komputerze, a w nocy się budzą i hyc! wskakują w inne miejsca, był o tym materiał na Animal Planet.
...żałosne. I tego caps locka się nie daje czytać.
Ciekawe ile jeszcze będziecie tu siedzieć i sobie wygrażać. Rok, dwa? Osiem? Tam za ekranem, za oknem też jest życie, słońce świeci i w ogóle. Cały ten rynek punktów opłat pierun strzeli niedługo, również dzięki wam.
Jak się nie zgadzała kasa w pliku to trza było nie wysyłać tylko sprawdzić - przelew po przelewie!!!
Jeśli wyszło, że to rzeczywiście programu wina, to należało wywalić gówniany program (rozwiązać umowę w trybie natychmiastowym z licencjodawcą). Potem trzeba było klepnąć ręcznie te wstrzymane przelewy!
Następnie zainstalować program innej firmy!
Ludzie! Pracujecie przy pieniądzach na miłość boską!
Przy dużych pieniądzach!
Trzeba uważać co się robi. Jeśli się zauważy jakiekolwiek nieprawidłowości to należy reagować natychmiast.
Witam!
Szczerze nic nie wiem o konsekwencjach jakie może ponieść licencjnodawca.Może jakaś podpowiedz?Jestem zdruzgotana czytając o tym wszystkim na forum ,jednocześnie mając świadomość ,że tak mnie ten program ,,usadził''
Kodeks Cywilny przewiduje odpowiedzialność za nieprawidłowe działanie programu i mam nadzieję, że Lunie nie braknie sił i determinacji aby dopaść sprawcę jej nieszczęść, gdyż jest on z pewnością wypłacalny.