Enter lata cały czas więc nie piszecie bzdury sam osobiście leciałem enterem 6 razy w 2020 roku i nawet w grudniu wszystkie samoloty pełne. Ferment sieją tylko osoby, które za szczyt marzeń uważają Bałtyk i to poza sezonem i wierzące w covid i szczepionki za które nikt nie ponosi odpowiedzialności. Tylko nie rozumiem dlaczego te same osoby tak chętnie latają po biedronkach i innych otwartych sklepach, oraz kościołach czyżby tam już nie było covidu ??? Totalna porażka jak ludzie dają sobie wodę z mózgu robić !!!
ha ha ha gdzie leciałeś i kiedy ? bajkopisarzu !!! kurde przez ostatnie 10 lat marzę o takim obłożeniu jak piszesz !!! Niestety tylko raz udało mi się lecieć w 2016 r kiedy to było około 80 % obłożenia samolotu czarterowego. W grudniu entery po 2 latały do Egiptu i oba pełne w odstępach 0,5 h. Twoje wypociny są jak uzasadnienia sądowe pisane przez kasty zaprzeczające dowodom!!!! Może ty zabawkami się jeszcze bawisz i rodzice cię dalej okłamują, że mikołaj prezenty ci przyniósł!!!!!
Lata z pełnym obłożeniem i też zdarzają się rejsy na poziomie 50%. Niestety lotów jest mało. Z samych Katowic w tygodniu jest z 6 rejsów. Z Warszawy o parę rejsów więcej. Z Poznania tylko Egipt lata i jakiś lot do Egiptu z Gdańska. Z Wrocławia nie ma praktycznie lotów. Siatka na luty jest wykorzystana w 1/3 w porównaniu do ubiegłego roku. Oby sezon wakacyjny był na poziomie z 2020 a nie gorszy.
Lataja ale zobacz za jaka cene!!! Bilety sa promocyjne. Czyli traca! Zrozum to! Jesli ktos bierze pozyczke to dlatego ze ja potrzebuje. Pomysl na swoim przykladzie. Ja nie potrzebuhe pozyczki wiec nie biore!!! Enter byl jak rainbow dopompowany! Obserwowales ze kursy byly sztucznie podtrzymywane i pompowane. Teraz ktos pomyslal juz na enterze nie zarobie moze czas na cos innego! Wiec sie ludzie pozbywaja. Ulica i leszcze wychodza bo spekula za bardzo sie bawila. Swoja droga spekula jest glupia a mysli ze madra! Wiesz dlaczego glupia bo wyrzuca z pokladu leszczy i ulice. Teraz spekula bedzie sie sama zagryzac hahahahaha. Pozdrawiam pewnego goscia od spekuly! ostatnio jak gral to ja posuwalem jego zone! goscie mysla o kasie a zony o kuta....e!
I co chcesz przez to powiedzieć ha ha ha lot to bankrut i wszystkiego się chwyci teraz tylko zapomniałeś dodać, że to tylko 1 samolot, który nie zarobi nawet na siebie przy 2 kursach w tygodniu !!! Popatrz dzieciaku ile razy ENTER lata do Zanzibaru itd. Porażka jak ktoś nie ma pojęcia i się chce wypowiadać lub znajdzie coś i nie poczyta dokładnie, że to tylko na parę miesięcy ale już nie wnika dlaczego !!!