Dnia 2020-10-12 o godz. 09:05 ~Róże napisał(a): > słupy addamsów sypią akcjami aż miło
należy dodać, że cwaniaczek spekulujący na akcjach eex został zatrzymany przez prokuraturę warszawską rzekomo za udział w aferze getback wiec możecie zapomnieć o spekulacyjnych wzrostach. I p. 2020 4 miliony straty + prawdopodobne 2 miliony stratyw II p 2020 i te pseudo umowy okażą się .....
https://wydarzenia.interia.pl/polska/news-ponad-100-scisle-tajnych-dokumentow-sb-w-rekach-prokuratorow,nId,4788051 ciekawe jakie nazwiska z Bielska wypłyną ?
Dnia 2020-10-12 o godz. 09:25 foratan napisał(a): > Dnia 2020-10-12 o godz. 09:18 swój napisał(a): > > Teraz jasno widać że odzyskanie wiarygodności u Inwestorów jest więcej warte niż 10 mln przychodów > > swój, to cieszy, że zacząłeś odróżniać kłosy od chwastu. Bardzo długo byłeś lojalny wobec rodziny, a czy oni lojalność odzwzajemniali? > > Kontrahenci powinni płatności dokonywać bezpośrednio na rachunki rodziny, po co tranzytem do Eko, a dopiero potem do rodziny?
Uczciwie mówiąc to mnie to trochę wali czy sobie dają na czczo i bez znieczulenia ,przekazują itp bo jeżeli to ile na waciki Ta spółka powinna zarabiać grube miliony co kwartał i to co teraz jest belką w oku staje się słomką. Obiektywnie od 5-6 lat mają biznesowego pecha
Mnie interesuje to: Zgodnie z ustaleniami dostawy mikrosfery będą obejmować w 70% mikrosfery wysoko przetworzone, bo na tym zarabiają w pierwszym półroczu sprzedawali głównie towar z niskim zarobkiem i dlatego taka strata!
Dnia 2020-10-12 o godz. 10:04 ~Ciekawy napisał(a): > Mnie interesuje to: Zgodnie z ustaleniami dostawy mikrosfery będą obejmować w 70% mikrosfery wysoko przetworzone, bo na tym zarabiają w pierwszym półroczu sprzedawali głównie towar z niskim zarobkiem i dlatego taka strata!
Ale chyba nie z naszej winy? Kto im bronił sprzedawać wysokoprzetworzoną -latryna?
Dnia 2020-10-12 o godz. 12:42 ~Edon napisał(a): > Już za chwilkę , już za moment będzie grubo , od 3,4 lat to słyszę .
jeśli jeszcze słyszysz, to jesteś w czepku urodzony. Wiem, że są na forum tacy, co się zestarzeli czekając i nie mają takiego komfortu, żeby słyszeć jeszcze cokolwiek. Ale czekają dalej...
Dnia 2020-10-12 o godz. 13:08 ~Andrzej napisał(a): > Dnia 2020-10-12 o godz. 12:42 ~Edon napisał(a): > > Już za chwilkę , już za moment będzie grubo , od 3,4 lat to słyszę . > > jeśli jeszcze słyszysz, to jesteś w czepku urodzony. Wiem, że są na forum tacy, co się zestarzeli czekając i nie mają takiego komfortu, żeby słyszeć jeszcze cokolwiek. Ale czekają dalej...
A na co ty anżejku/foratanku czekasz tutaj od kilku lat? Stajnia posprzątana czy jeszcze nie? Czekasz?
Witaj swojaku. Tym razem to ja mam do Ciebie pytanie. A w zasadzie to dwa: - ile czasu minęło od dnia kiedyś powiedziałeś pa pa Gładkiemu - czy własnie powiedziałeś pa pa Bokunom i możemy rozpocząć końcowe odliczanie?
Przecież jest grubo. Od klocuszych w latrynie. A poważnie, jak uruchomia linię w Astanie i zakupia kilka gaśnic, to atmosfera powinna się zazielenić od gazów zadowolonych wisielców. link
> atmosfera powinna się zazielenić od gazów zadowolonych wisielców.
Uważam, że te straty nie są aż tak bardzo stratliwe. W zasadzie to tylko ujemne zyski, więc nie ma się czym martwić ani szukać ratunku u parującego. Za kilka lat ruszy wreszcie konfekcja pulpy i kurs urośnie.
Dnia 2020-10-12 o godz. 13:40 ~Edon napisał(a): > Czyli to kurs zależy od latryny PIT ?
Oczywiście, latryna jest na tyle potężna i ma tyle środków by wachlować kursem jak klocuszym w labrydze. Przecież to oni zwalili kurs z 44 złotyk na 2 .