Miałeś podany termin 30.09 więc ten twój post jest żenujący. Nie podadzą wcześniej niż zakomunikowali, czekaj cierpliwie lub poszukaj informacji o spółce podzwoń troche
Ile razy już przekładali raport panie kumaty src ? I co tylko im przeszkadza w podaniu raportu ? Jak wpłynęła pandemia i jak jeszcze wpłynie na działalność plg ? Gdzie jest " super innowacyjna " aplikacja ? Śmiech na sali
Coś ten wrzesień się wolno wlecze-w Raporcie-zyski-straty ? Zestaw ciekawych informacji ? Nowy inwestor ?Kolejne Spółki ? 30.09.2020-DZIEŃ CHŁOPAKA-Środa o której godzinie podadzą Raport ? Pozostaje tylko czekanie na wznowienie notowań-oby nie było następnej niespodzianki !!!
lokal oklejony był już prawie rok temu, ze spólką nie ma kntaktu, osoba odpowiedzialna za jej relacj z inwestorami juz dawno dla nich nie pracuje. Brak kontaktu z PLdetailing, PLWash (chyba ich nie ma), brak raportu i komunikatów, coś mi się wydaje że tego już nigdy nie odwieszą a akcjami będzie można sobie tapetowac mieszkanie. Byc może majątek został wyprowadzony ze spólki, ogólnie dla mnie pachnie to prokuraturą, mam troche akcji i jezeli tego nie odwiesza do końca września to podejmuję kroki prawne
myslę że PLG próbowało zrobić w wała gammacars i deal nie wyszedł. Za to zrobili pięknie w wała akcjonariuszy. Takze jeżeli 30.09 nie będzie raportu (a to jest mega prawdopodobne) to nie pozostaje nam nic jak pozew zbiorowy i prokuratura
pinokio- jeszcze mają dwa tygodnie czasu na publikacje w[g podanej informacji przez Spółkę-podpisanej przez osobę z Zarządu..To jest trwały dokument dla akcjonariuszy !Prawników nam nie brakuje wśród akcjonariuszy !Poczekajmy więc spokojnie,jeszcze bez emocji prawnych..Może to zbieg przypadku i uzasadniona przyczyna tak póżnego terminu publikacji lub też MOŻE celowe działanie.. Dlatego wyczekajmy do 1 pażdziernika 2020 roku,-bez negatywnych emocji.Martin.
Marton0, chwyć jutro za telefon i spróbuj dodzwonić się do kogoś z PLG, jedyne osoby które odbierają to już z tą firmą nie pracują i informacji udzielają zdawkowo. To są cwaniacy i albo to już tak zostanie na giełdzie albo odwiesza i będzie zwala. Co dalej ciężko powiedzieć ale reasumując to 100% obietnic zostało w sferze marzeń...szkoda bo dobrze się zapowiadało
tak tak znowu mogą przesunąć publikację raportu, bo chyba już to robili ? a może boją się publikacji, bo nie ma tak kolorowo jak to nagania hipokryta src ?
jak wyprowadznony jak plg jest udziałowcem nowoutworzonych spółek. ten Albin aż taki głupi jest żeby bawić się w takie prymitywne wałki? najwięcej tapety będzie miał on . zobacz ile ma akcji. ile bral z rynku
Src być może w którymś miejscu coś poszło nie tak jak powinno, wydaje mi się że PL pldetailing nie działa ( spróbuj się do nich dodzwonić) lokal BRAMS jak stal pusty tak dalej stoi, co ciekawe dzwoniłem do gamacars ( to gammaholding) i tam tylko trzeci telefon odebrała baba z funduszu dość opryskliwa, na zapytanie czy przenoszą się do Powisla odpowiedziała że nie potwierdza niepotwierdzonych informacji a na dzień dzisiejszy zaprasza na stadion narodowy. Dla mnie spolka jak widmo 3 kwartał bez obrotu na stratach pytanie jak było wcześniej? Kto płaci za lokal na Powiślu ( tam tanio nie jest) nie wspomnę już o planach spółki z buybackiem emisja po no i rynkiem GPW. Aplikacja?? Wszystko jest bez odpowiedzi
Zadzwońcie do AD jak zaczniemy wszyscy ich nękać to może w końcu podadzą info na czym stoimy i czy do prawnika już mamy iść czy dopiero w październiku:-)
pinokio to wszystko nic src napisze, że jest wspaniale i spółka ma fundamenty i jest innowacyjna, a prezes skupuje hahahaha jak tam się wisi hipokryto i oszuści src, bardzo ładnie widze się dzieje z tego co pisze pinokio :) widać prężnie działa ta spółka masz sie czym chwalić, a jeszcze bezczelnie naganiałeś na spółka i pisałeś, że złotówki niedługo, nawet ostatnio tak pisałeś oszuści, że powinno być już ponad złotówkę, pod co się pytam ? pięknie dostaleś dzieciaku dwa bolce, aż uśmiech sam się pcha na usta jak takie coś jak ty dostaje takie bolce :)
na podstawie raportów mat ole pisałem że spółka jest ok i że fundamenty się tworzą a nie są hak u kghm. jesteś tak żenująco prymitywny że nawet nie potrafisz uczciwie skrytykować.
Fakt faktem-cos się dzieje w Spółce 1Tylko czy z tego wyniknie coś dobrego czy tez SPÓŁKA ZNIKNIE Z NOTOWAN ?Konflikt interesów udziałowców czy może kolejna -nowa strategia na czasy pandemii ? Może powołanie nowej Spółki z nowa nazwa i tylko z jednym udziałowcem,tym ,który posiada większośc pakietu akcji ? Może nas zaskocza zupełnie nowym rozdaniem-tylko czego ? Może wcześniej pojawi się komunikat ze Spółki dot.trudności w publikacji Raportu-biegły.księgowośc,wielość spółek-córek,brak kompetencji, decyzyjnych,komunikacji itp.C Z E K A M Y !!! C I E R P L I W I E !!!
Wg. Raportu to pandemia nie miała wpływu na spółkę. Ostatnie zakupy Albina za drobne były, tak dla zamydlenia oczu. Ciekaw jestem tego autoryzowanego doradcy czy coś wymyśla. Dla mnie jedyny plus to ta umowa ale jak plg nie zapłaci to szybko będzie bez AD. Ciekawy temat z tymi spółkami córkami z o.o. Tylko to się nie klei
z tego coś wyszło? jakoś nie widziałem komunikatu o inwestorze Data sporządzenia: 2019-10-01
Skrócona nazwa emitenta
PL GROUP S.A.
Temat
Zawarcie umowy inwestycyjnej dla marki PL Detailing
Podstawa prawna
Art. 17 ust. 1 MAR - informacje poufne.
Treść raportu:
Zarząd PL Group S.A. z siedzibą w Łodzi (Emitent) informuje, że w dniu 30 września 2019 r. zawarł z osobą fizyczną niezwiązaną z Emitentem (Inwestor) umowę w zakresie wspólnej realizacji inwestycji polegającej na utworzeniu struktury organizacyjnej, która operacyjnie i kapitałowo będzie zdolna do realizacji celu biznesowego w postaci zadań gospodarczych realizowanych aktualnie w ramach segmentu działalności PL Group związanego z działalnością pod marką PL Detailing (Projekt).
W celu realizacji Projektu Strony zamierzają powołać spółkę z ograniczoną odpowiedzialnością, w której będą wspólnikami, posiadającymi łącznie 100% udziałów w kapitale zakładowym (Spółka), do której Inwestor wniesienie wkład pieniężny a PL Group wniesienie wkład niepieniężny w postaci zorganizowanej części przedsiębiorstwa.
W terminie 25 Dni Roboczych od dnia zawarcia niniejszej Umowy PL Group zobowiązuje się do zawiązania Spółki, w której 100% udziałów w kapitale zakładowym zostanie objętych przez PL Group.
PL Group przystąpi do Spółki jako wspólnik, którego wkładem będzie wkład niepieniężny (aport) w postaci organizacyjnie i finansowo wyodrębnionego zespołu składników materialnych i niematerialnych przeznaczonych do realizacji zadań gospodarczych w ramach segmentu działalności PL Group związanego z działalnością pod marką PL Detailing.
Zgłoszenie Spółki do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego nastąpi w terminie 5 dni roboczych od jej zawiązania.
Niezwłocznie po rejestracji Spółki w rejestrze przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego, nie później jednak niż w terminie 10 dni roboczych, do Spółki przystąpi Inwestor. Inwestor zobowiązał się objąć udziały w podwyższonym kapitale zakładowym Spółki za wkład pieniężny w wysokości 473.000 zł, za który obejmie udziały stanowiące w łącznym kapitale zakładowym Spółki 49 % udział.
Umowa inwestycyjna zakłada standardowe zapisy w zakresie prawa pierwszeństwa oraz prawa przyciągnięcia (drag along) przy zbywaniu udziałów przez któregokolwiek ze wspólników.
Następstwem umowy inwestycyjnej będzie zawarcie do dnia 31 października 2019 r. umowy najmu pomieszczeń biurowych (około 334 m2) oraz magazynowych (około 637 m2) zlokalizowanych w nieruchomości położonej w kompleksie logistycznym przy ul. Łopuszańskiej 38B, dzielnica Włochy pod działalność marki PLDETAILING, o negocjowaniu warunków której Emitent informował w raporcie bieżącym ESPI 27/2019 z dnia 30 sierpnia 2019 r.
kontakt na mesangerze jest tylko taki: Drogi Kliencie, Chcielibyśmy poinformować, że PLDetailing nie funkcjonuje w okresie przedłużonego procesu renowacji nowej lokalizacji spowodowanego sytuacja pandemiczna. Będziemy was na bieżąco informować o zakończeniu projektu. Z poważaniem , PLDETAILING.
Na wniosek rady nadzorczej przeprowadzano audyt, czyżby Pan szanowny Prezes miał nakręcone w księgowości? Coś długo to trwa bo aż od maja, coś mi się wydaje że wypadna trupy z szafy
Raport Bieżący nr 5/2020 Zarząd PL Group S.A. z siedzibą w Łodzi („Spółka”, „Emitent”) informuje, iż działając na mocy uchwały nr 01/05/2020 Rady Nadzorczej Spółki z dnia 10 maja 2020 roku, w dniu 14 maja 2020 roku podpisał umowę z IAUDIT Sp. z o.o., z siedzibą w Warszawie (01-192), przy ul. Leszno 8/62, której przedmiotem jest dokonanie badania jednostkowych sprawozdań finansowych Emitenta za rok obrotowy 2019 oraz za rok obrotowy 2020, a która zawarta została dnia 12 maja 2020 roku.
porównajcie dane z raportów finansowych za 4Q 2019 i 1Q 2020 pozycje środki transportu odpowiednio: 4Q=4 734 657,10 1Q=1 519 137,92 Ze spółki "wyparowało" dokładnie 3 215 519,18 a reszta pewnie w 2Q i zapewne dlatego jest problem. Coś czuję ze tu będzie zadyma na spółce. Główny akcjonariusz i Prezes mógł robić co chce. Jeżeli ktoś ma inne spojrzenie na te raporty to śmiało pisać. Jeże tego nie odwieszą i sprawa się nie wyjaśni daje sprawę do sadu
ja bym się nie zdziwił gdyby gama to wszystko przejęła
lokal konferencyjny niby działa od 1 czerwca a kontakt jest do kolesia z gama
trzeba czekać. ryzyko wtopy jest ale komu jak komu to prezesowi powinno najbardziej zależeć aby do tego nie doszło
Nic nie działa, masz telefon to dzwon tak jak ja to zrobiłem. Dzwon też do Gama, dziwnym zbiegiem okoliczności tam też jest bardzo słaby kontakt. Dzwonilem tez do AD to samo....az dziwne. Sa tu tylko 2 opcje albo tego juz nigdy nie odwiesza albo po zawiasach i spadku bedzie po kilku sesjach jazda w górę.
Nie porównuj PMI do PLG. Na PMI były trefne komunikaty i walki na VAT. Poza tym była mega jazda w górę i wpuszczenie papiera. Na PLG były zakupy papiera oraz objęcie za działkę. Brak sypania więc jest nadzieja