• BALTIC BRIDGE a Vedia Autor: ~posiadacz [178.235.42.*]
    Cos cicho audyt zapewne dawno skonczony ( o ile się odbył) a tutaj zadnego infa ani na jednej ani na drugiej spółce. Czyżby to byla podpucha aby wywalic resztki akcji w rynek (pozostali posiadacze akcji to 90% drobni akcjonariusze) i doprowadzic do wyrzucenia spółki z gpw pozostawiając z nic nie wartym papierem. Pisać o rozszczenia przecież wszyscy podejmowali decyzje o kupnie akcji na podstawie informacji ze spółki które teraz okazaly sie oszustwem.
  • Re: BALTIC BRIDGE a Vedia Autor: ~Omka [192.157.10.*]
    Tak... tylko jest jeden szczegół... Żaden z głównych nie sypał w rynek po rozpoczęciu notowań... Spójrz na ilość posiadani a obroty w trakcie notowań... Tak samo utworzyli fundusz 100tys, żeby w ogóle wrócić do notowań i próbować reanimowac trupa... Dziwne to wszystko, tak samo jak brak informacji o postępowaniu upadłościowym.
  • Re: BALTIC BRIDGE a Vedia Autor: ~adam [155.133.63.*]
    tylko że pozostało 2 akcjonariuszy https://www.bankier.pl/gielda/notowania/new-connect/VEDIA/akcjonariat co mają razem ponad 5 mil akcji co nawet licząc po 0.01 gr to daje śmieszne pieniądze które mogą sobie darować wystarczy że dzięki fałszywym  podawanym informacjom ubrali akcjonariuszy w nic nie warty papier, przeszło ponad 80% naiwnych w tym również i ja... Osobiście uważam że to już koniec spółki.
  • Re: BALTIC BRIDGE a Vedia Autor: ~walne [85.192.222.*]
    A byl fajny projekt pare miesięcy temu, było pokazanie siły i pakietów akcji w arkuszu. Tylko jakoś wszyscy spękali a przeciez to był sensowny pomysł aby zebrac głosy i powalczyć przynajmniej o żetelną wiedzę na temat spółki. Teraz wiedza jest taka że byliśmy dymani również przez najnowszy zarząd i nasza bezczynność to umożliwiała. Kłamstwo goni tu kłamstwo. A złodzieje żyją i bawią się za nasze pieniadze. Myślimy coś z tym zrobić?
  • Re: BALTIC BRIDGE a Vedia Autor: ~Omka [192.157.11.*]
    Mam 0,5mln akcji przyjacielu... i myślisz, że mogę coś zrobić? Nie ma walnego, na które mogę się udać, nie ma kontaktu z zarządem, nie ma infa z sądu... jakieś pomysły?
  • Re: BALTIC BRIDGE a Vedia Autor: ~123 [185.183.39.*]
    Ostatnia wzmianka z raportu BB

W dniu 31 stycznia 2017 roku Spółka zawarła ze spółką pod firmą Vedia S.A. z siedzibą w Warszawie ("Vedia")
    Aneks nr 2 ("Aneks nr 2") do listu intencyjnego z dnia 20 października 2016 r., o którym to liście intencyjnym
    Spółka informowała raportem bieżącym nr 27/2016. Przedmiotem Aneksu nr 2 była zmiana terminów do
    przeprowadzenia audytu spółki pod firmą Vedia oraz ewentualnego zawarcia umowy inwestycyjnej. Zgodnie
    z postanowieniami Aneksu nr 2 Spółka zakończy audyt przedsiębiorstwa Vedia w terminie do dnia 31 marca
    2017 r., a ewentualna umowa inwestycyjna zawarta zostanie –pod warunkiem pozytywnego
    wyniku audytu –w terminie do dnia 31 marca 2017 r. Strony ustaliły, iż powodem zawarcia Aneksu nr 2 są procesy
    restrukturyzacyjne toczące się wewnątrz Vedia. Do dnia sporządzeniea niniejszego sprawozdania audyt spółki
    Vedia nie został zakończony, w związku z czym ewentualne podpisanie umowy inwestycyjnej nie nastąpiło.
  • Re: BALTIC BRIDGE a Vedia Autor: ~Walne [85.192.222.*]
    Audytu nie przeprowadzili bo nie mieli jak, powiadają bez dostępu do dokumentów się nie da, jednak wszyscy się zgodzimy ze komunikacja ze strony nowego zarządu jest znikoma i ograniczona do zupełnego minimum. Pieniądze ze spółek zależnych zostały przypuszczalnie przetransportowane do innej spółki zaprzyjaźnionej na terenie Chin i zarabiają na siebie gdzieś obok. Ponieważ nie mamy żadnej wiedzy o szczegółach, możemy wszystko jedynie domniemywać. Niestety jest tu rzeczą na miejscu snuć domysły ze nie mamy wiedzy, bo postanowiono nam ograniczyć do niej dostęp celowo. Postanowiono nas zmęczyć, wypalić, sprawić aby wszyscy położyli lagę a już na pewno nie próbowali się organizować na własna rękę. Tak się możemy domyślać. A ty kolego Omka zachowujesz się od początku dziwnie, w końcówce gdy jeszcze można było uciekać wszystkich próbowałeś ustawiać pozytywnie, a teraz proszę będziesz chciał swym głosem sprzeciwiać się w poszukiwaniach rozwiązań? Sytuacja jest trudna, może i bardzo ale na pewne sprawy nigdy nie jest za późno a razem siła. Razem możemy posprawdzać co w Warszawie czy pod Warszawa zostało, a przecież coś zostało... Byl jakiś dom, mieszkanie, należy wnieść pozew od inwestorów indywidualnych, Pamiętajcie ze nas okłamywano, oszukano, odebrano pieniądze, to była najzwyklejsza kradzież. Jeśli kupujesz samochód który nie dość ze kompletnie popsuty to jeszcze polowy części brakuje, silnik zatarty a sprzedający mówi ze to tylko problem z "rozrządem" ze trochę trzeba w niego doinwestować a on ruszy z miejsca to znaczy ze kupiłeś samochód od oszusta a za oszustwo jest paragraf. W celu odsprzedania czego się da, upchnięcia nam resztek akcji zakłamywano rzeczywistość. Za takie działania jest prokurator. Tylko nie sprawa z urzędu, nie sprawa wniesiona przez obecny zarząd. Trzeba samym wnieść pozew, wówczas to co innego. Trzeba szukać pomocy, być może u zrzeszenia inwestorów indywidualnych http://www.sii.org.pl/
    Z prywatnego majątku jako pierwsi będą zaspokojeni obligatariusze, ale coś może zostanie. Najważniejsze żeby sprawa była, i ze jak koleś wróci to zawsze będzie miecz sprawiedliwości nad nim wisiał. Pytanie w jaki sposób się zorganizować? Potrzeba kilku osób, może nawet jednej - kogoś kto będzie chciał poświecić trochę czasu... Jeśli wiec takim niezbędnym czasem dysponujesz, masz chęci i jesteś jak ja w to wkręcony odezwij się na forum.
  • Re: BALTIC BRIDGE a Vedia Autor: ~Omka [192.157.11.*]
    Zachowywałem się dziwnie bo bazując na poczynaniach jakie rozpoczął nowy zarząd wierzyłem, że warto poczekać na rozwój sytuacji skoro już byliśmy po kolana w gnoju? Spodziewałem się różnych scenariuszy ale na pewno nie infa z GPW, że z dnia na dzień znowu nas zawieszą - pytanie czy GPW mogło w ogóle tak postąpić nie uprzedzając wcześniej o wymogach i planie zawieszenia?. Początkowo myślałem podobnie, wierzyłem, że coś możemy zrobić bo jawnie nas oszukano... publikowano fałszywe raporty i gdzie wtedy były KNF i GPW... Jak wspomniałem - papiera mam 0,5mln i oczywiste, że jestem zainteresowany ratowaniem sytuacji, niemniej jednak przebicia ani doświadczenia z pozwami czy kontaktami z SII niestety nie mam.
  • Re: BALTIC BRIDGE a Vedia Autor: ~123 [185.183.39.*]
    kluczową na ten moment jest sprawa ogłoszenia upadłości, niestety z powodu braku możliwości kontaktu ze spółką, prezesem nie znamy nawet sygnatury akt
  • Re: BALTIC BRIDGE a Vedia Autor: ~walne [85.192.222.*]
    Zapewne wystarczy przypilnować prezesa, nie mieszka w kosmosie, przypuszczalnie czyta co tu piszemy, przy jego dobrej woli poszło by szybciej. Bez niej tylko trochę wolniej. Ktos pewnie mieszka w pobliżu siedziby Baltic Bridge? Popytać się panowie i panie to nie przestępstwo. Mozna by podzwonić parę razy, jak trzeba pojawić się parę razy. Udzielenie nam informacji to obowiązek decydentów. A sytuacje mamy taka ze prezes naszej Vedii to prezes tej drugiej spółki. Tam chyba odbierają. Nie maja żadnego obowiązku odpowiadać na pytania poza czasem pracy dla Vedii, trzeba tyko uparcie i rzetelnie przypilnować kiedy ten czas jest wypełniany na nasza rzecz. Nie chodzi tez o to ze mamy jakieś pretensje ( może je mamy ale to bez znaczenia bo być może bez powodów ), tylko skąd my mamy wiedzieć jak jest? Ma ktoś możliwość troszkę dla siebie a przy okazji dla nas tym sie zainteresować? Nie będę ukrywał ze takie cechy charakteru jak zaciętość i na początek umiarkowana upierdliwość będą nieodzowne bo trzeba założyć ze z zasady właśnie na początek sekretarka nas spróbuje odesłać do wszystkich d... choć kto wie ...
    "Zarząd Spółki 5 grudnia 2016 r. złożył do Sądu Rejonowego dla m.st. Warszawy, X Wydział Gospodarczy dla spraw upadłościowych i restrukturyzacyjnych wniosek o ogłoszenie upadłości Spółki obejmującej likwidację majątku upadłego" - taki mamy wpis na SII odnosnie zdazenia z 7.12.2016
  • Re: BALTIC BRIDGE a Vedia Autor: ~Omka [188.121.0.*]
    Na poważnie... ktoś orientuje się jak wygląda proces pozywania spółki za publikowanie fałszywych informacji ? Wszyscy zostaliśmy wprowadzeni w błąd przez poprzednią ekipę... Nie mam doświadczenia w podobnych sytuacjach ale mam ponad 0,5mln akcji... Na pewno jest szansa chociaż uczestniczyć w procesie upadłościowym jeżeli takowy się toczy? Mamy na forum kogoś kompetentnego w tej kwestii?
    Tak w zasadzie to gdzie jest przedlożenie sytuacji akcjonariuszom, jak to jest, składamy wniosek o upadłość z likwidacją majątku a gdzie Walne w celu przedłożenia bieżącej sytuacji akcjonariuszom. Zainwestowaliśmy w spółke, byli pewnie tacy co niedługo przed upadłoscią. Nie ważne ile akcji kto kupił, mógł i 1 szt ale uwaga został oszukany, podjał decycję inwestycyjną w oparciu o falszywe informacje. Tego nie wolno tak zostawić. Należy się zorganizować, zlożyć wspólny wniosek. Raz jeszcze pytam, gdzie w tej sytuacji jest zwołanie Walnego Zgromaszenia Akcjonariuszy? Czy napewno obecny prezes postepuje ok? Zwołanie walnego tylko po sprawozdaniu rocznym a juz w przypadku ogloszenia upadłosci z likwidacją naszego wspólnego majątku już nie? Nie ważne co stanowi ten majątek to może być i ta wspomniana rolka toaletowego....
  • Re: BALTIC BRIDGE a Vedia Autor: ~zzz [79.188.101.*]
    jeżeli chodzi o odzyskanie czegokolwiek to raczej nie ma szans
    ale pozew zbiorowy w ramach rozliczenia oszustów jest jak najbardziej wskazany
    jako współwłascieniele ndela mamy prawo do informacji o bieżącej sytuacji w tej spółce, nawet po wykluczeniu z notowań. prawnie nic sie nie zmienia dalej 48% ndela należy do vedii a czy coś tam jeszcze zostało to wie tylko włodarczyk
    przydałby sie osoba poruszająca płynnie w tematach prawnych i któraby sie uwiarygodniła co do dobrych intencji i moznaby wtedy coś razem podziałać pod jej kierownictwem . myśle ze w skali straty rzędu tysięcy pln którą wielu z nas poniosło wyłożenie kilku setek za obsługe prawną nie byłoby problemem.......choćby na pochybel oszustowi który nas wykiwał
    a tu jeszcze link do naszego dobrodzieja:
    https://pl.linkedin.com/in/mirek-wlodarczyk-a30037a5
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.241.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Dokładnie, juz kiedyś o tym pisałem, strata stratą, ale oszóstwa nie można póścić płazem. Kasę przeznaczyć musimy, każdy kilka stówek i nawet na szczycie Kilimandżaro go znajdziemy. Pytanie czy nie trzeba się zarejestrować jako zrzeszenie poszkodowanych udziałowców. Jednocześnie przypomnę teraz porzebne nam Walne Zgromadzenie Akcjonariuszy. Czy istnieje możliwość zwołania walnego przez nas mniejszościowych akcjonariuszy? Jeśli nie będzie zwołane przez zarząd jak to już bywało co wówczas ?
    walne może być zwołane na żądanie akcjonariusza
    podstawowa rzecz to to że forumowym biadoleniem nic nie osiągniemy
    potrzebny jest ktoś bardziej zaangażowany w to co by ogarnął ten temat
    myśle że każdy już przeszedł kaca w związku z tym oszustwem, bunt i żal minął to czemu by nie zrobić pod górkę ludziom za to odpowiedzialnym
    powie ktoś że powinniśmy liczyć się ze stratą bo to giełda, w dodatku nju konekt. moge godzić się ze stratą bo interes nie wypalił, ktoś czegoś nie przewidział, jakieś wydarzenie losowe ale nie jak ktoś mnie w chamski prymitywny sposób z pełną premedytacją oszukał.
    dziwie się że są dziesiątki jak nie setki poszkodowanych i jakoś każdy chyba olał tą sprawę.
  • Re: BALTIC BRIDGE a Vedia Autor: ktom [91.212.223.*]
    W sprawie oszustwa należy złożyć do Prokuratury powiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa oszustwa na akcjonariuszach, doprowadzenia do niekorzystnego rozporządzenia majątkiem w oparciu o udzielanie fałszywych informacji a także zapewne kradzież majątku spółki.
    Każdy może takie powiadomienie złożyć samodzielnie.

Jeśli chodzi o Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie mówi o tym art. 13 Statutu spółki VEDIA:

Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie zwołuje Zarząd z własnej inicjatywy albo na pisemne żądanie
    Rady Nadzorczej lub akcjonariuszy reprezentujących co najmniej 1/10 (jedną dziesiątą) część
    kapitału zakładowego-

Pytanie czy uzbiera się tylu akcjonariuszy, żeby reprezentować co najmniej 1/10 kapitału zakładowego. Według Statutu obecne kapitał zakładowy wynosi 2.871.339,30 PLN (dwa miliony osiemset siedemdziesiąt jeden tysięcy trzysta trzydzieści dziewięć złotych i trzydzieści groszy). Kapitał zakładowy stanowi nominalna wartość akcji objętych przez akcjonariuszy.

Ja szczęśliwie mam tylko 1100 akcji więc umoczyłam ale bardzo niewiele...
  • Re: BALTIC BRIDGE a Vedia Autor: ~Tom [193.17.174.*]
    Dlaczego Kci ciagle wisi na górnych widłach
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.241.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Walne [85.192.222.*]
    Nie wolno nam tego zostawic, czy ktos sie orientuje jaka powinna byc kolej rzeczy przy postepowaniu zarzadu, teraz po ogloszeniu rocznego sprawozdania obowiazek zwolania Walnego. Data rocznego sprawozdania minela 30 maja, sprawozdanie nie zostalo opublikowane, zadnego ogloszenia o opoznieniu nie mamy. Mozna wiec wnioskowac ze ktos nie chce zwolywac Walnego i z tego powodu nie mamy rocznego. Chyba ze sa inne powody lub cos zmienia sie w postepowaniu w przypadku ogloszenia upadlosci? To ze wartosc sprawozdania rocznego bedzie niewiele warta bez dostepu do spolek w Chnach to wiemy ale zgodnie z prawidlowoscia publikowania takich sprawozdan powinnismy jednak oczekiwac ze prezes sie odezwie. Drodzy panstwo rzeczywiscie trzeba kogos kto zechce wziasc rzeczy w swoje rece, bez tego ani rusz. Zglaszajcie sie. W chwili obecnej osobiscie nie moge podjac sie takiego zadania, nie watpie jednak ze takie osoby sa. Poszkodowanych jest przeciez bardzo wielu.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~zzz [79.188.101.*]
    rocznego nie ma bo nie ma kasy na rewidenta który je sporządzi, tak myśle. tak samo było z animatorem i doradcą dlatego nas zawiesili
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~posiadacz [194.30.179.*]
    tu trzeba ruskich żeby rozwiązali problem.........
  • co dalej Autor: ~Walne [85.192.222.*]
    Panowie ktos patrzy i sie smieje. Pamietacie ta zagrywke gdzie wszyscy pokazywali swoje akcje po bodajze 1 zl w koszyku , mielismy sie policzyc. Byc moze to byla gra spoldzelni w celu policzenia jaka jest sila po 2 stronie? Wyglada na to ze nas sprawdzono, ograno i zwiano. Tak to zostawiamy?
  • Re: co dalej Autor: ~Don [5.172.255.*]
    Akcji z liczeniem nie pamiętam, ale nie ma mowy o odpuszczeniu sprawy.
    Zastanawiam się jak tu się wspólnie porozumieć, może przez SII?
    Ktoś wie czy w kwestii informacji (jak poniżej) wprowadzającej w błąd akcjonariuszy grozi nam jakieś przedawnienie w sensie czasu zgłoszenia do odpowiednich organów?

https://www.bankier.pl/forum/temat_100-ndel,19735653.html

Podpisanie umowy kupna akcji NDEL  Zarząd Emitenta informuje, 29 czerwca 2015 roku uzyskał informacje o  podpisaniu w dniu 15 czerwca 2015 r. przez Vedia S.A. z osobą  zasiadającą w organach spółek z Grupy Kapitałowej Emitenta umowę kupna  akcji New Dragon Electronic Limited (NDEL). W wyniku umowy 560 000 szt.  akcji spółki NDEL zostało zakupionych przez spółkę Vedia S.A. Przed  transakcją kupna Vedia posiadała 840 000 szt. akcji NDEL, co stanowiło  60% w kapitale zakładowym NDEL, po transakcji Emitent posiada 1 400 000  szt., co stanowi 100% w kapitale zakładowym NDEL. W rozliczeniu za  nabyte akcje NDEL Spółka wniesie równowartość 42 000 USD, oraz wyemituje  za zgodą Rady Nadzorczej w ramach kapitału docelowego akcje po cenie  emisyjnej 0,38 zł za jedną akcję, które zostaną objęte przez osobę  zasiadającą w organach spółek z Grupy Kapitałowej Emitenta. Łączna  liczba wyemitowanych akcji Emitenta wyniesie 2 500 000 szt.. Wartość  wyemitowanych akcji przy cenie emisyjnej 0,38 zł wyniesie 950 000 zł.  Informację podano, ze względu że zawarcie umowy ma istotny wpływ na  skonsolidowane wyniki Grupy Kapitałowej Emitenta oraz ze względu na  zamiar podwyższenia kapitału zakładowego Emitenta w granicach kapitału  docelowego.
  • Re: co dalej Autor: ~priv [89.70.82.*]
    podaj swojego maila na priv
  • Re: co dalej Autor: ~Omka [192.157.11.*]
    Panowie... w razie czego dorzucam się do puli - omka217@gmail.com (540tys akcji)
  • Re: co dalej Autor: ~dekl [79.188.101.*]
    o kurde chłopie to żeś tu popłynął :/
    ja dorzuce swoje 40k
  • Re: co dalej Autor: ~Rom [188.47.82.*]
    Takie pytanie? Co z akcjami? będą wisieć na rachunkach do usr.. śmierci? Toż nawet straty nie można odliczyć.
    W takim razie jestem skłonny dołożyć parę złotych, żeby tylko winnych przykładnie ukarać, a przynajmniej nie dać spokoju ducha nędznym cwaniaczkom.
  • Re: co dalej Autor: ~ws [188.146.2.*]
    Dorzucam swoje 180k.
  • Re: co dalej Autor: ~trojak3 [89.64.4.*]
    trojak3@tlen.pl
    z chęcią dorzucę swoje grosze.
    jak ktoś coś spina, dajcie znać, może wspólnie jakaś energia powstanie.
  • Re: co dalej Autor: ~Walne [85.192.222.*]
    Brawo panowie, gdzie reszta? Jest nas o wiele wiecej, wiec zglaszac sie. Potrzebujemy wiekszej liczby udzialow. Nie ma znaczenia ile ma kazdy z nas z osobna wiec nie nalezy odpuszczac, jesli macie nawet kikaset akcj bo kazda ilosc ma znaczenie, znaczenie maja wiec wszyscy z nas. Zglaszac sie!
    wacet@o2.pl , 170 k

• Re: co dalej Autor: ~qbs [91.227.212.*]
    dorzucę moje 75k
  • Re: co dalej Autor: ~posiadacz [194.30.179.*]
    robertsucha@interia.pl mam 500 tys. akcji.
  • Re: BALTIC BRIDGE a Vedia Autor: ~oczekujący [31.42.20.*]
    Wchodzę - 56 tys akcji
  • Re: BALTIC BRIDGE a Vedia Autor: ~seba [37.152.192.*]

zglaszam 13130 akcji

• Re: BALTIC BRIDGE a Vedia Autor: ~WW70 [195.116.144.*]
    dokładam 34500
  • Re: BALTIC BRIDGE a Vedia Autor: ~yankis [83.13.84.*]
    yankis@wp.pl dorzucam 107450
  • Re: BALTIC BRIDGE a Vedia Autor: ~Sprawiedliwy [217.28.145.*]
    Dorzucam swoje 200k.
    Niech sprawiedliwości stanie się zadość.

• Re: BALTIC BRIDGE a Vedia Autor: ~qbs [91.227.212.*]
    Proponuję wystaawić zlecenie sprzedaźy po ustalonej cenie np. 0.99, będzie łatwiej policzyć jaką siła dysponujemy.
    Tutaj można podejrzeć cały arkusz: https://gragieldowa.pl/spolka_arkusz_zl/spolka/ved
  • Re: BALTIC BRIDGE a Vedia Autor: ~wuszu [188.146.2.*]
    moje 180k dowojciecha@gmail.com
  • Re: BALTIC BRIDGE a Vedia Autor: ~RM [188.47.90.*]
    Robert Małecki 7tys. akcji.
  • Re: BALTIC BRIDGE a Vedia Autor: ~Mb [37.7.146.*]
    140 tys. Mateusz Zając dorzucam swoje
  • Re: BALTIC BRIDGE a Vedia Autor: ~greg [150.254.169.*]
    Ja dorzucam 102 668 akcji
    Do kogo przesłać namiary? Omka?

• Re: BALTIC BRIDGE a Vedia Autor: ~Walne [217.96.211.*]
    Wedle naszych tu szczerych zwierzeń na chwilę obecną zgłasza się nas wolumen blisko 3 mil akcji biorąc pod uwagę wszystkie ilości z tego postu. Brakuje nam jeszcze do 10 % ale nie wiele. Liczymy na resztę, nie ma się co krępować, to że straciliśmy jest wynikiem nieuczciwości drugiej strony. Wiec piszcie, kto ma ile. Fakt że najlepiej pokazać to na arkuszu zleceń, może być przy cenie 0,99 .
  • Re: BALTIC BRIDGE a Vedia Autor: ~Darb [95.41.14.*]
    Tylko co nam da zwołanie walnego? W tej chwili w spółce nie ma żadnej odpowiedzialnej osoby...
    Zostało nam te 48% akcji New Dragon, które nawet nie wiadomo, jaką mają wartość, a są do spłacenia obligacje.
    Tu nawet nie opłaca się zaczynać wszystkiego od nowa. Pewnie do takiego wniosku doszły nowe władze.
    Ciekawy też jestem co się dzieje z wnioskiem o ogłoszenie upadłości spółki. Może sąd odrzucił wniosek, ze względu na to, że nie ma już czego sprzedawać?
    Warto by jednak zrobić coś, by doprowadzić do odpowiedzialności poprzednie władze, które nas wszystkich oszukały. Orientował się ktoś czy coś da zgłoszenie sprawy do prokuratury i czy im więcej osób to zrobi, tym lepiej? Czemu też nowe władze nie zgłosiły oszustwa do prokuratury? Przecież zapewne kupowali akcje na zwyżce 10gr - 40gr w 2014roku. Tym samym stracili pewnie tak jak my.

Mam 200k. Wystawiłem je po 0,99zł.
  • Re: BALTIC BRIDGE a Vedia Autor: ~Adam [79.184.173.*]
    mam 26 990 szt.
    Adam Płatek
  • Re: BALTIC BRIDGE a Vedia Autor: ~Dominkin [80.55.37.*]
    mam 40300
    dominik484@tlen.pl
  • Re: BALTIC BRIDGE a Vedia Autor: ~sw [77.254.7.*]
    100 000 akcji
    michal.wpychal@gmail.com
[x]
VEDIA 0,00% 0,04 2017-03-17 11:00:00