Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,04 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: BALTIC BRIDGE a Vedia

Tylko co nam da zwołanie walnego? W tej chwili w spółce nie ma żadnej odpowiedzialnej osoby...
Zostało nam te 48% akcji New Dragon, które nawet nie wiadomo, jaką mają wartość, a są do spłacenia obligacje.
Tu nawet nie opłaca się zaczynać wszystkiego od nowa. Pewnie do takiego wniosku doszły nowe władze.
Ciekawy też jestem co się dzieje z wnioskiem o ogłoszenie upadłości spółki. Może sąd odrzucił wniosek, ze względu na to, że nie ma już czego sprzedawać?
Warto by jednak zrobić coś, by doprowadzić do odpowiedzialności poprzednie władze, które nas wszystkich oszukały. Orientował się ktoś czy coś da zgłoszenie sprawy do prokuratury i czy im więcej osób to zrobi, tym lepiej? Czemu też nowe władze nie zgłosiły oszustwa do prokuratury? Przecież zapewne kupowali akcje na zwyżce 10gr - 40gr w 2014roku. Tym samym stracili pewnie tak jak my.

Mam 200k. Wystawiłem je po 0,99zł.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VEDIA 0,00% 0,04 2017-03-17 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.