• nowe infa z dziś Autor: ~telesfor [79.186.209.*]
    powiem tak, wreszcie mamy PRAWDE. To o czym pisaliśmy od miesięcy ujrzało światło dzienne. Prezes Drycewicz rulez. Teraz możecie pluć, że ch....e infa lub inne takie. To czysta prawda, a prawda nas wyzwoli
  • Re: nowe infa z dziś Autor: ~blee [178.183.168.*]
    A to się porobiło ;-)
  • Re: nowe infa z dziś Autor: ~rumun [31.61.140.*]
    Ale jaja jakiś malkolntent z zobowiązaniem kilku tyś. Zajol interactiwe to pewnie blee się zawsciek i wzioł komornika. A prognozy finasowe wiaddome było ze będą kiepskie ,ale będą lepsze piszą ze maja kontrakty wiec będzie lepiej.
  • Re: nowe infa z dziś Autor: ~blee [178.183.168.*]
    Tyle samo jest warte ich pisanie o kontraktach, jak te prognozy finansowe które właśnie odwołali. Im prędzej to zrozumiesz, tym lepiej dla Ciebie.
  • Re: nowe infa z dziś Autor: ~blee to wieczny frus [46.77.124.*]
    Frustrat i nieudacznik
  • Re: nowe infa z dziś Autor: ~rumun [31.61.140.*]
    Twoje wpisy i kierunek w nich zawarty doskonale tu wszystkim znany dają dziwne odczucie jakbys był robotem zaprogramowanym na jednego czipa z jednymi danymi i od dluszego czasu powielasz swój program. Ale musisz się zauważyć ze w spółce zachodzą zmiany i daje się to dostrzec.
  • Re: nowe infa z dziś Autor: ~sprawiedliwy wśród.. [178.42.172.*]
    Tu jaka jest sytuacja pisali ludzie juz od 2011 roku, ale uważani byli za oszołomów. Poczytajcie historyczne wpisy na forum to zrozumiecie.

Prawda jest, że od poczatku istnienia tej spolki, nikt tyle prawdy nie powiedział ile ten nowy w dwa dni, brawo. Niemniej, dalej uważam że dla spolki tylko jeden kierunek.... upadek. Innej drogi nie ma. Nikt rozsądny nie zgodzi sie na takie propozycje.

Ktoś tu napisał, że to "tylko" kilkanaście tysiecy(0)! No to szkoda, że spółka obracająca (rzekomo) milionami nie ma tak drobnej kwoty. Tyle to w giełdowych spółkach zarząd na kolacje z inwestorami powinien wydawać, a tu....... chu.....j.
    Do tego jest wyraźnie napisane "jeden z wierzycieli....", a reszta???

No ale, jak następnym ruchem prezesa bedzie zawiadomienie do prokuratury na poprzednie zarządy to zacznę myślec pozytywnej, na razie lipa, choć plus za prawdę!

Tylko jak czuje sie akcjonariusz, który do dziś był oszukiwany przez Kossakowskiego i resztę szajki? Wiecie tak samo dobrze jak ja.
  • Re: nowe infa z dziś Autor: ~bleedode [37.109.6.*]
    upadłość dobra dla kogo ? Przecież prokurator podobno już tam siedzi .18000 dla spółki z długami to trochę jest tym bardziej że zysk przewidywali o ile pamiętam 700000 więc jakie miliony.Nie wiem czy nie warto dać spółce szansy. Upadłość zawsze można ogłosić.60 miesięcy to długo ale między czasie zapadalność Globala nie wydaje mi się aby p.Ro...ki był świętą krową której nie da się ruszyć.Jeśli mają jakieś kontrakty to coś będą zarabiać . Mają zmieniać profil więc coś po głowach im chodzi.Nikogo nie bronię żeby była jasność winni za kraty powinni iść ale pomyślcie jak się ma te 60 miesięcy do upadłości po której w naszych sądach będą toczyły się sprawy z tym związane i kiedy ewentualnie zwrot kasy . Mało wiemy nowy prezes na razie zaczął informować dobry początek może warto trochę poczekać przecież kiedy zaczęły się problemy wielu z nas już było na stracie a ci którzy czekali do tej pory to już nie mówię . Jeśli prokurator siedzi w spółce to większej krzywdy nie powinni już narobić .Wiem że to są pobożne życzenia ale patrząc na kurs akcji to i tak du.a i tak na razie przydaje się cierpliwość i ręka na pulsie również biznesu .pozdrawiam i może pogadajmy zdrowo rozsądkowo?!
  • Re: nowe infa z dziś Autor: ~blee [62.152.151.*]
    Dobrze, więc może nowy prezes przedstawi zamierzenia w zakresie odzyskania 14 mln złotych z obligacji globala oraz ewentualne kroki prawne wobec osób odpowiedzialnych za tak ewidentne działanie na szkodę spółki? Ma jeszcze także szansę na wytoczenie powództwa przeciwko kosie za sprzedaż talarsa w zamian za niemal bezwartościową adrenlinę.
    Całkowicie popieram jak pisałem winni za kraty, ale dajmy nowemu trochę czasu . Zaczął cokolwiek pisać .Choć z drugiej strony poprzedni też na początku tak robił. Nic na razie nie stwierdzimy. O ile poczytałem to nowy jest w zarządach jakichś spółek nie jednej nie wiem czy dużych czy małych, ciekawe co planuje, zobaczymy za jakiś czas oby w miarę szybko. O ile też dobrze rozumuję to pochodzi z rodziny gdzie jakiś biznes prowadzi większość jej członków dowiemy się jak coś o sobie napisze .
  • Re: nowe infa z dziś Autor: ~blee [62.152.151.*]
    No i to jest właśnie problem, uważasz że prezes, który jest w zarządach takiej ilości podmiotów, jest w stanie prawidłowo nimi zarządzać? Bo ja jestem innego zdania.
    Podobnie fakt posiadania "biznesowej rodziny", raczej nie daje dobrych perspektyw na przyszłość (patrz stachura family, czy krawce z PSW Capital). No ale obym się mylił.
  • Re: nowe infa z dziś Autor: ~kolo [77.114.24.*]
    Blee w końcu można Cię pochwalić za konstruktywne myślenie a nie skomlanie
    Zaczekajmy na kolejne infa myślę że nadejdą w tym tygodniu
    Na ich miejscu zapłacił bym tego gościa który sięgnął po komornika
    Po 2 napisał bym co zamierzają zrobić z 14 mln i na ile są one ściągalne a winnych jeśli to niewypał podał bym do odpowiednich organów i jestem przekonany że prywatne majątki zaspokoiły by przynajmniej część wierzytelności właśnie dlatego tu dołączyłem!pomyślcie jeśli odzyskali by powiedzmy połowę czyli 7 mln tylko!! To kurs akcji powinien być na poziomie kilkudziesięciu groszy a to tylko połowa i po odliczeniu tego miliona na spłatę ;) myśleć dlaczego ktoś chce wejść w spółkę z problemami :)
    Pozdrawiam nawet Ciebie blee może w końcu będzie tu można porozmawiać
    może masz rację ale spółki te są prawdopodobnie podmiotami małymi , doświadczenie jest ważne nie wiadomo w jaki profil chce iść nowy, jeśli to nie zbieżność nazwisk to ma w rodzinie prawniczkę dużo spraw tutaj jest nie wiadomych . Jeśli to jest jego pomysł wejścia na giełdę z jednoczesną perspektywą rozliczenia byłych z ich nieudolności oraz
    jednocześnie ma pomysł na odzyskanie tych wszystkich wierzytelności , pomyśl jakaś mała
    nadzieje się kreśli ,przy tej całej dotychczasowej beznadziei.
  • Re: nowe infa z dziś Autor: ~blee [178.183.173.*]
    Zauważ, że ta spółka miała już za prezesa byłego wiceprezesa PKN Orlen. I co z tego wynikło?
  • Re: nowe infa z dziś Autor: ~sprawiedliwy wśród.. [178.42.172.*]
    Nie rozumiem dlaczego "plujecie" tu jeden na drugiego? Przecież każdy tu w jakiś sposób jest po to aby odzyskać swoje pieniadze, o zarobku na razie nie mówmy.

Wszyscy wiemy, że jedyna szansa tej spolki na istnienie jest kompletne odcięcie sie od tego co robiły poprzednie zarządy. Dopóki nowy prezes nas nie przekona, że nie jest w jakikolwiek sposób powiązany z tymi złodziejami z poprzednich zarządów, doputy nie ma co myślec o uratowania spolki.
    Dobrze zaczął, patrzmy mu na ręce i kibicujmy.

Napisał tu jeden kolega że mylę sie pisząc o milionowych obrotach jak komunikowali 700k zysku! No właśnie ja sie nie mylę. Napisałem o OBROTACH! a nie o zysku!;-) prosze czytać uważniej.

Jedyna wartość jaka w tej spółce jest to ewentualna możliwość rozliczenia straty podatkowej od niesciagalnych wierzytelnosci na 14 mln. Krótko licząc jest to kupa pieniędzy do zaoszczędzenie na podatkach i to jest wartość, która może uratować te spółkę, bo przy prowadzeniu realnego i rzetelnego biznesu pozwoliłaby spłacić prawie wszystkie długi.
    To oczywiście moja opinia. Ja w te spółkę szczerze nie wierze, ale daje chwile nowemu. Aby tylko nie skończył tak jak Kossakowski.

Żeby to co napisałem powyżej mogło sie udać niestety musi zrobić "porządek" z zaszłościami. Powinien rozliczyć poprzedników, bo tylko w ten sposób bedzie mógł próbować rozliczyć stratę i zdobyć zaufanie u akcjonariuszy i wierzycieli. Bez tego zaufania już go nie ma, nikt nie bedzie chciał rozmawiać o żadnych propozycjach a jeden złośliwy, wniosek do Sadu o upadłość i tej spoki po prostu nie ma. A wkur.....nych tu nie brakuje:-)
    Myślę że część najwięcej plujących weszła w okolicach 3-4 groszy i liczy na podbitkę do piątaka i wyskok.
    ok sprawiedliwy sorry mój błąd odnośnie obrotów przepraszam. Całkowicie się zgadzam że zaufanie będzie po odcięciu się nowego od poprzedników z jednoczesnym ich rozliczeniem .Liczę na to że niema nowy powiązań ze starymi.Tylko nie opluwajmy się tutaj wzajemnie bo trzeba patrzeć mu na ręce o ile jest to możliwe , mógł by napisać coś o sobie to by też trochę pomogło nam ocenić co sobą reprezentuje .
    Pamiętaj o jednym - prezesa wybrała rada nadzorcza. A kto do RN wsadził tych ludzi? Wszystkich bez wyjątku bartel i kossakowski. Więc na żadną niezależność i chęć rozliczenia spółki z przeszłością, bym nie liczył.
    Mógłbym w to uwierzyć, gdyby teraz po wysypaniu się bartela z akcji, więksi akcjonariusze skrzyknęli się, zebrali pełnomocnictwa od drobnicy i wymienili RN, przejmując kontrolę nad spółką i prezesem. Ale nic takiego póki co nie ma miejsca.
    ty to potrafisz człowieka podbudować blee cholera !!!!
    Przykro mi ;-(
    Ale nie uważam, żeby RN w 100% kontrolowana przez bartela i kosę (Irena F-K to jego matka?) była w stanie na prezesa wybrać osobę mogącą zrobić im jakąkolwiek krzywdę. Dlatego ten zwrot o 180 stopni w kwestii komunikowania z akcjonariatem, jest moim zdaniem wyłącznie kolejnym wybiegiem i krętactwem, który zachęci obligatariuszy do porozumienia i w efekcie odwleczenia ogłoszenia upadłości. A opóźnienie upadłości jest w czyim interesie? Dokładnie tych panów, którzy mają obecnie kontrolę nad RN. I kółko się domyka.
    a nie wiesz czy p.Mucha jest w radzie nadzorczej?
    Nie widziałem żadnego komunikatu w sprawie zmian w RN, więc raczej nie jest.
    no i jeszcze prokurator czy to nie ma znaczenia Twoim zdaniem ?
    na bankierze pisze że p.Mucha jest członkiem RN
    Nie mam pojęcia skąd ta informacja. Według ostatniego raportu kwartalnego spółki: http://www.newconnect.pl/index.php?page=1045&ph_main_content_start=show&ncc_index=DGT&id=56430&id_tr=4

skład Rady Nadzorczej jest następujący:

Jan Chrostowski - Przewodniczący Rady Nadzorczej
    Roman Żelazny - Wiceprzewodniczący Rady Nadzorczej
    Bartosz Myszkowski - Członek Rady Nadzorczej
    Irena Falińska-­Kossakowska - Członek Rady Nadzorczej
    Jarosław Bytner - Członek Rady Nadzorczej
    w części władze i zatrudnienie na bankierze poz.zmiany w radzie nadzorczej od 27.06.2012
  • Re: nowe infa z dziś Autor: ~sprawiedliwy wsród.. [178.42.172.*]
    I jeszcze jedno do kolegi ~rumun.

Piszesz, że jakiś malkontent sie zawscieł na kilkanaście tysięcy i wzioł komornika???

Nic prostszego, napisz do spolki i spłac za nich to zobowiązanie, takie grosze nie powinny dla ciebie stanowić (po tym co i jak piszesz) problemu, a wtedy pokazałbys nam wszystkim jaki ty kozak jesteś, jak wierzysz w spółkę i jak ci na niej zależy.

Do tej pory czytaliśmy raporty, w których ta spółka chwaliła sie kontraktami, pieniędzmi itp., teraz okazuje sie ze nie ma tych wg. ciebie marnych kilkunastu tysięcy, a ty masz pretensje do kogo??? Do akcjonariusza, czy do spolki???

Zastanów sie, jak masz jaja to spłac ten "mizerny" dług, je ze swej strony mogę sie zobowiązać że prześle ci dane do tego i innych komorników razem z sygnaturami spraw ktore prowadzą. Tu ja sie poświęcę i wyciągnę to z sadów, ale ty pokaż żeś kozak i powiedz tak spłace te "drobne" długi.
    Jeśli nie to przestań pisać głupoty, prosze:-)
    Ta spółka strasznie nam dała popalić , ciężko nam się pogodzić w tak chybiony strzał i w tak zakłamany poprzedni prezesariat , ciężko coś wyczuć poczekajmy jeszcze trochę .pozdrawiam na wekend ;)
  • Re: nowe infa z dziś Autor: ~ten gość [31.2.125.*]
    myślę że można sie spodziewać kolejnych komunikatów w tym lub przyszłym tygodniu
    propozycja przestawiona przez nowe władze już jest znacznie poważniejsza niż wcześniejsze!
    ja się skuszę na opcję drugą zobaczymy ile mi oddadzą gotówki!
  • Re: nowe infa z dziś Autor: ~zniesmaczony [46.205.107.*]
    Ja sie nie zgłoszę. Nie należę do tych mających duże pakiety, a sam do nich pisał nie będę.
    Poczekam jak to rozwiążą. Jak spłaca obligacje takim jak ja późniejszym obligom nie bedzie sprawy. Ja sie z nimi umawiałem inaczej. Na pewno nie na finansowanie dożywotnie. Te propozycje mnie nie interesują. Trzeba było myślec o kłopotach jak sie zamieniały akcje na obligacje. Po co było to robić jak sie nie miało pieniędzy, pomysłu. A jeśli rak to według mnie było zwykle oszustwo.
    Poczekamy zobaczymy. Tak jak tu czytam. Może nowy prezes rozliczy tych którzy zniszczyli te spółkę, bez tego scenariusz wiadomy.
  • Re: nowe infa z dziś Autor: ~do zniesmaczonego, [31.2.125.*]
    Ja myślałem tak jak ty
    Jednak doszedłem do wniosku że od nowych nie zależy to co było Ale to co będzie
    W innym wypadku sądy przez lata i szanse na odzyskanie kasy mizerne :(
  • Re: nowe infa z dziś Autor: ~Pablo [178.1.31.*]
    a ja wam mówie Brak jedności wśród obligatariuszy którzy zapewne oleją propozycje spowoduje ze nigdy nie odzyskacie kasy i spółka upadnie Radzę wyrazić zgode na ich propozycje a z czasem odzyskacie trochę kasy
    W jaki sposób mają odzyskać pieniądze od spółki wykazującej wieczne straty? Przecież na ten rok było prognozowane 700 k zysku netto. Zysku nie ma, jest strata do pokrycia.

Zastanówcie się najpierw, z czego zostanie pokryta zeszłoroczna strata, a potem odpowiedzcie na pytanie, z czego ta spółka ma spłacić obligacje nawet w odroczonym terminie? Ze strat? A może z wiecznych obietnic nie realizowanych choćby w 1 % ?

Zapewne będą nas mamić teraz zmianą profilu działalności spółki, tylko najpierw niech odpowiedzą na pytanie - z jakich pieniędzy ma zostać sfinansowana ta zmiana i rozpoczęcie jakiejkolwiek działalności operacyjnej? Z kolejnej emisji akcji? Nikt już się na to dziś nie nabierze i taka emisja z pewnością nie dojdzie do skutku, tak jak nie udało się upchnięcie na NC śmiecia o nazwie gp adrenalina.
  • Re: nowe infa z dziś Autor: ~zniesmaczony [46.205.107.*]
    Nie mam tego aż tyle żebym bardzo płakał. Nie wezmę akcji po 15 groszy bo to rozbój, poza tym na czym chcą to zabezpieczać? Na te chwile mam ich gdzieś.
    Poczekam.
    Weź pod uwagę ze tu oprócz nas jest jeszcze masa innych wierzycieli, ostatni komunikat.
    Ja wole być wierzycielem mając te obligacje, wtedy nawet w upadłości ktoś sie ze mną liczył bedzie. Akcjonariusza z szacunkiem do nich, bedą mieć w D!
    Nowy, nie nowy. Czekam i zobaczę co bedzie. Nie dam zrobić z siebie....
    Czas pokaże, na nowego nie będę pluł, daje mu szanse do końca miesiąca, tak jak on nam. Nie dłużej. Na mój pakiet w zamianie nie liczcie.
  • Re: nowe infa z dziś Autor: ~bleedode [37.109.90.*]
    o ile dobrze pamiętam to na walnym 1 lipca 13 uchwalono podniesienie kapitału o 4 mln do końca czerwca tego roku . Ciekawe ile to akcji w jaki sposób to zrobią a prawdopodobnie to zrobią bo ostatnio pisali że nie podniosą kapitału o więcej niż docelowy na najbliższe 12 miesięcy żeby nie rozwadniać kapitału. Co wy na to mało kumam w tych kwestiach;)
    według mnie nie żle by było aby nowy wrzucił do do koszyka tą kasę porozliczał poprzedników i rozpoczął jakąś normalną pracę operacjną .Międzyczasie wyjaśniać sprawy Globala Talarsa itp. dużo roboty ale możliwe do realizacji. Powróciła by wiara wierzycieli i potencjalnych inwestorów.pobożne życzenia wiem ale co nam zostało poczekać marząc ;(
  • Re: nowe infa z dziś Autor: ~blee [178.183.174.*]
    Sprawy globala, talarsa i innych wałków lepiej rozliczy syndyk i sąd, niż kolejny zarząd w pełni kontrolowany przez bartela i kossakowskiego. O jakim rozliczaniu mówisz, skoro nowego prezesa wybrała RN, w której składzie jest matka i kumpel kossakowskiego oraz dwóch członków jeszcze z czasów Novainvest (ludzie bartela i stachury)?
    Zastanówcie się, czy takie rozliczenie jest w ogóle pod nowym prezesem możliwe, bo moim zdaniem nie jest.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.191.38.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    no właśnie ciekawi mnie jak bardzo zaangażowany jest ten p.Mucha bo na walnym miał z jeszcze jednym gościem ponad 5% akcji czy ma też obli. czy chodzi mu o dopadnięcie przekrętów ale żeby spółka jeszcze funkcjonowała .Jeśli jeszcze ma akcje to nie wiem czy mu zależy na upadku skłaniał bym się raczej w tę drugą opcję.Ciekawe co wy na to ? :-)
  • Re: nowe infa z dziś Autor: ~rumun [87.96.16.*]
    Nikomu tak nie zależy na ogłoszeniu upadłości jak tym dwóm gościom temu blemu i temu sprawiedliwemu.czy oni nie maja czasem konkurencyjnej firmy.albo może maja prowizije od niszczenia spółek.
    Konkurencyjnej do czego? Wskaż mi jaki rodzaj działalności gospodarczej w chwili obecnej prowadzi spółka Digate S.A. ?
    I kto ją bardziej zniszczył - my swoimi komentarzami - czy poprzednie zarządy i RN swoimi działaniami? Czy to ja albo sprawiedliwy doprowadziliśmy do sytuacji, w której spółka ma obligacje za 14 mln, dwie spółki (rzekomo) zależne (Digate Interactive i GP Adrenalina) i nie jest w tanie od ponad pół roku wygenerować kilkudziesięciu tysięcy złotych kwartalnie na spłatę odsetek od obligacji?
    A może to ja i sprawiedliwy sprzedaliśmy po kryjomu akcje objęte od akcjonariuszy w zamian za obligacje?
    Mam wymieniać dalej?

Panie Marcinie!
    Kończ Waść, wstydu oszczędź!
    blee bez obrazy ale na ujadaniu mając odpowiednią ilość kasy też można zarobić ,tym bardziej na groszowej spółce z niepewną sytuacją.:-)
    Widzę że jesteś inwestorem z małym stażem i doświadczeniem (także bez urazy), bo już po kilku miesiącach obserwacji spółek groszowych, zorientowałbyś się, że zarabianie większych pieniędzy na ruchach śmieciowych spółek jest niemal niemożliwe. Poczytaj wątek tej naszej digate i prześledź wpisy sprzed pół roku osobników o nickach Bernard, achaja i kilku innych, którzy kupili po 4 czy 5 groszy i liczyli na kilkugroszowe odbicie. Ich marzenia prysły razem z brakiem tegoż odbicia i zanikiem płynności, a te postacie zniknęły stąd równie szybko jak się pojawiły. Teraz podobną rolę spełnia tu niejaki rumun, który za chwilę także zniknie jak wielu jemu podobnych naganiaczy i wychwalaczy spółki.
    Ponadto o jakich większych pieniądzach tu mówisz, skoro tu przez tydzień może nie być żadnej transakcji, i taki bezruch będzie zapewne aż do ogłoszenia upadłości? Dla większych pieniędzy, potrzebna jest odpowiednia płynność.

I pamiętaj o jednym, że dotychczasowi akcjonariusze powiązani z poprzednią ekipą, wysypywali się na podbitkach - bartel na ok. 40 gr, stachura na 30 gr, a teraz kto został z kilkoma milionami szt. makulatury i tylko czeka na jakąkolwiek podbitkę żeby się wysypać? Sam odpowiedz sobie na to pytanie - najlepiej porównując historyczne komunikaty dotyczące transakcji bartela i stachury z kursem akcji i komunikatami a to o ich skupie, a to o mitycznym inwestorze wchodzącym do Digate z milionem euro.
    masz rację blee mój staż jest mizerny ale obserwowałem twoje utarczki z ahają i po odwieszeniu notowań ktoś kurs podciągnął wywalając na 0.06 w dół dlatego napisałem że mając kasę można zarobić dodam lub mało stracić. To są tylko dywagacje ale od tej pory ahaji nie ma na forum . Pewnie się mylę ale tak jakoś mi się to nasunęło. Odnośnie tej
    spółki a właściwie zarządów też mam złe zdanie ale czekam choć nadzieja jest wątła :-)

Jeśli myślisz że obecna akcja idzie żeby wysypał się poprzedni prezio to powiem szczerze chętnie wywalę z nim .Bez obrazy takie tam przemyślenia zfrustrowanego który dał się nabić w butelkę . Pozdrawiam ;-)
    A ileż to akcji przemieliło się po 6 gr ?
    Achaja chwalił się że ma bodajże pół miliona, więc sorry, ale na pewno się po 6 nie wysypał ;-)
    Na temat początkowej zwyżki kursu po odwieszeniu mam swoją teorię, ale jest ona związana raczej z koniecznością zakupu odpowiedniego pakietu akcji przez nowego animatora rynku (wynajętego przez GPW a nie spółkę).
  • Re: nowe infa z dziś Autor: ~bleedode [31.0.53.*]
    jeśli uśrednił dokupując po 0.03 to nie musiał wszystkiego wywalać po 0.06 straty nie miał ale może rację masz ty . Fakt jest taki że nic nie wiemy więc ile ludzi tyle teorii , na 2 fix-y lepiej sterować kursem . Dla mnie upadek pogrąży wiele ludzi więc wolał bym aby jeszcze to się nie stało .Choć obligi też rozumię .:-)
    Ale pogrąży przede wszystkim byłe zarządy i RN, i o to tu chodzi.
  • Re: nowe infa z dziś Autor: ~bleedode [31.0.53.*]
    zemsta dla zemsty sorry powiedz to akcyjnym .Satysfakcją nie zalepię dziury w budżecie choć rozumię tych co wyszli po stracie krew się burzy .Poczekam zobaczę na nic innego mnie nie stać . ;-(
  • Re: nowe infa z dziś Autor: ~prokurator [83.238.100.*]
    Prokuratura zamknęła sprzwę, wałków nie stwierdziła. Mucha i jego koledzy tylko się ośmieszyli i zrobili negatywny pr. Teraz prokurator zajmie się niemi.
  • Re: nowe infa z dziś Autor: ~ktoś [89.77.19.*]
    niemi, buahahahahah.......

bałwanie nie ośmieszaj się miech ci kochanka szykuje walówkę, bo słyszałem że ci się żona pószczała za kasę;-)
[x]
DIGATE -14,29% 0,01 2014-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.