• kierunek 1,5 zl !! :-) :-) Autor: ~ja [83.8.115.*]
    Odliczanie trwa !!!! :-)
  • Re: kierunek 1,5 zl !! :-) :-) Autor: ~ja [83.8.115.*]
    jak widać niejaki kosma ma nosa do MNI i wróżenia z fusów , o bajdurzeniu o rzekomych wzrostach nie wspomnę , pełen szacun dla znawcy tematu i spółki MNI :)))))
  • Re: kierunek 1,5 zl !! :-) :-) Autor: ~ja [83.8.115.*]
    całkiem zapomniałem o lanceciku podnóżku kosmy co z reką w nocniczku ( może porcelanowym ?? ) oczekuje na wzrosty i każdy bzdet o wspaniałości MNI kupuje bez mydła tylko czy część poniżej pleców go nie boli ?? :))) ale cóż to już tych wieszczy od wzrostów problem :))) jak to mówią i ślepej kurze ...............ale czy kogutkom ??? hmm...................................a nocnik już pełny od ilu to już lat szanowny lancecik wypisuje swoje peany na temat MNI ?? od ilu lat uśrednia ??? chyba nic nie robi w życiu poza uśrednianiem ot taki dziwny człowieczek co w przerwie między mamrotami marzy o wakacjach w ciepłych krajach :))))))
  • Re: kierunek 1,5 zl !! :-) :-) Autor: ~zen [83.27.246.*]
    ten lancet to niezły oszołom , cały czas uśrednia sprzedając puszki , ciekawe skąd on te puszki bierze skoro na moim osiedlu śmietniki są zamykane ? ot tajemnica lanceta , sierotki milionera
  • Re: kierunek 1,5 zl !! :-) :-) Autor: ~vx [83.5.82.*]
    1,5 zl to lekka przesada ja tu widze grubo niżej coś około 1,3 zł
  • Re: kierunek 1,5 zl !! :-) :-) Autor: ~ja [83.27.244.*]
    a ja sobie poczeka spadamy i to mi sluzy kolega lancant i jemu podobni vel kosma to wiedza ale jajca z krodylka ;) czy nie lepieiej grzać ciałko pod palma zamiast z raczka w nocniku w smorodku liczyc na wzrosty ?? kosma ty jak i niejaki lancecik , ............................................... nic tylko chylic czapeczke :)))))))))))))))))))
  • Re: kierunek 1,5 zl !! :-) :-) Autor: ~ja [83.27.244.*]
    kierunek słuszny , co tam kosma ;) czy lancecik ................ ustawiaj się poniżej 1,5 a będzie dobrze :)))))
  • Re: kierunek 1,5 zl !! :-) :-) Autor: ~Lancet [5.60.154.*]
    chyba kocie jaja skonsumowałeś na zagrychę do mamrota, bo coś niezrozumiałego bełkoczesz.
  • Re: kierunek 1,5 zl !! :-) :-) Autor: ~ja [79.186.253.*]
    i gdzie te wzrosty ? oszołomki typu lancecik i kosma ;) ? kierunek jest jeden ;)
  • Re: kierunek 1,5 zl !! :-) :-) Autor: ~ja [79.186.253.*]
    kto mądry tam się ustawi czyli na poziomie 1,5 zł czy to się podoba kosmie i jego podnóożka lancecika czy nie ,spadki są nieuchronne :))) tak mówi i pisze pan JA :)))
  • Re: kierunek 1,5 zl !! :-) :-) Autor: ~acinron [31.41.235.*]
    do pana to ci duzo brakuje
    ale do dupka nic

• Re: kierunek 1,5 zl !! :-) :-) Autor: ~ja [83.8.112.*]
    1,5zł to nieuniknione :)) na pocieszenie powiem wam ,że jeżeli się nie mylę to póżniej już tylko wzrosty ale najpierw 1,5 zł !!!!!

• Re: kierunek 1,5 zl !! :-) :-) Autor: ~mick [91.146.247.*]
    Fakty jakie są każdy widzi, spółka po chwilowym wybiciu leci znów na łeb, to znany na tej spółce scenariusz. Jako akcjonariusz muszę się z tym pogodzić i albo sprzedać ze stratą albo kisić kasę dalej. Rozumiem to. Nie rozumiem tylko jednego dlaczego Ciebie tak to cieszy? Ilość uśmiechów w twoich postach wskazuje na to, że im bardziej ta spółka leci tym większą to Twoją radość wzbudza. Wiesz dlaczego? Zdradzisz?
  • Re: kierunek 1,5 zl !! :-) :-) Autor: ~kosma [89.229.31.*]
    Dnia 2013-12-19 o godz. 15:29 ~mick napisał(a):
    > Fakty jakie są każdy widzi, spółka po chwilowym wybiciu
    > leci znów na łeb, to znany na tej spółce scenariusz. Jako
    > akcjonariusz muszę się z tym pogodzić i albo sprzedać ze
    > stratą albo kisić kasę dalej. Rozumiem to. Nie rozumiem
    > tylko jednego dlaczego Ciebie tak to cieszy? Ilość
    > uśmiechów w twoich postach wskazuje na to, że im bardziej
    > ta spółka leci tym większą to Twoją radość wzbudza. Wiesz
    > dlaczego? Zdradzisz?

Ja wiem, on kiedyś na niej musiał stracić sporo i teraz odreagowuje.
    Normalna reakcja ludzka. Cieszy się że inni też tracą a on tym razem nie.
    Jest w swoich oczach lepszy. Przynosi mu to ulgę, pocieszenie.
    Ot tyle, bez względu co by na to nie napisał.
    prawda jest banalnie prosta , ja nigdy nie kupuje drogo i nie wieszczę wzrostów z fusów jak kosma ot co :))) a przy poziomie 1,5 zł jestem skłonny zastanowić się nad wejściem :))
  • Re: kierunek 1,5 zl !! :-) :-) Autor: ~Maximus [31.174.153.*]
    Lancet wchodzi na wszystkich możliwych poziomach a i tak zarabia. Jakim cudem? Otóż z każdą transzą kupionych akcji dostaje darmowy papier toaletowy którym potem handluje. SicC nie chciał kiedyś kupić od niego tego papieru i Lancet się na niego obraził.
  • Re: kierunek 1,5 zl !! :-) :-) Autor: ~kozik [83.27.78.*]
    Kolos powstaje, rośnie drugą sesję

http://gpwinwestycje.blogspot.com/2013/12/celtic-property-developments-sa.html
  • Re: kierunek 1,5 zl !! :-) :-) Autor: ~Lancet [95.40.99.*]
    Czy ty naprawdę nie rozumiesz podstaw giełdowych. Przecież cały czas nie spada. Ja cały czas handluję akcjami. Ostatni raz ci wytłumaczę. Kupując np. pakiet akcji na tym poziomie po śr. cenie 1,65 w ilości 30 tyś. Gdy notowania wzrosną np. do 1,75 zacznę je sprzedawać zostawiając sobie np, 5 czy 10 tyś akcji na wyższy poziom . Im wyżej to intensyfikuję sprzedaż, im niżej, to intensyfikuję kupno. Pakiety na tym poziomie też mam kupione. Notowania nie idą po sznurku,tylko są wahania. Wykorzystuję te wahania rownież do gry na bieżąco odbudowując bądż skracając pakiet. Za tym stoją lata praktyki ale wcale nie ukrywam, że zaliczam wpadki, którymi się nie przejmuję, bo wtedy uruchamiam swoje finansowe rezerwy rachunkowe.
    Tak można grać jak się ma dużo gotówki do dyspozycji i to się nazywa zarządzanie pozycją. W zależności od otoczenia makro jak i sentymentu na spółce można grać na każdym poziomie. Nieraz tracę gdy zakładam, że zarobię więcej niż stracę. Nie żyję codziennym przeżywaniem strat i zysków. Mam określoną strategię, której z małymi modyfikacjami się trzymam.
    Chłopie przestań mędzić, ostatni raz ci wytłumaczyłem kulturalnie. Jak nie rozumiesz to idż się poucz np. co to składane elementy zysku z procentami składanymi i kroczącymi w jednostkach czasu. Chłopie, rzygać się chce jak się te twoje mędzanie czyta. Przestań mnie zaczepiać. Mam taką naturę, że staram się wytłumaczyć ale cierpliwości do tępaków nie mam, nie jestem belfrem.
    Ja tych akcji mam naprawdę dużo i mogę zmieniać losy notowań w określonym czasie przy tej płynności spółki. Obecnie mam 0,5 % akcji całej firmy ze śr. zakupu 1,04. Ponieważ ty nie rozumiesz podstaw to ci powiem, że jak będę akcje sprzedawał, to śr. będzie spadała, im drożej, tym więcej. Dokładnie to samo jest przy zakupie tylko całkowicie odwrotnie. Reguła ta działa na każdym poziomie notowań spółki.
    jak widzę znowu pomyliłeś opakowania !!! to nie te leki , które powinieneś brać !! po tych bredzisz i masz urojenia :))
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [95.40.99.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Maximus [5.173.27.*]
    Przeciez prawie za kazdym razem Lancet jak ty kupujesz to na dlugi okres robi sie taniej. Ja nie mam na to czasu ale peek z zacieciem kury wygrzebujacej robaki wyciaga co chwile twoje wpisy o tym swiadczace. Przy takich chaotycznych zakupach akcji masz pewnie od cholery ze srednia ze 13 zl.
  • Re: kierunek 1,5 zl !! :-) :-) Autor: ~ja [83.10.86.*]
    widzę , że małymi kroczkami zbliżamy się do 1,5 zł i to mi się podoba bo tam się ustawiłem :)) pytanie tylko czy nie spadnie jeszcze niżej ??? no cóż będzie trzeba zaryzykować :)))))))
    chciałbym zobaczyć teraz miny kosmy i lancecika :)) jak pisałem , że MNI zmierza w kierunku 1,5 zł to ubliżali i wyśmiewali a wróżąc z fusów głosili wzrosty i to jeszcze do końca roku :)) eh..........inwestorki :)
  • Re: kierunek 1,5 zl !! :-) :-) Autor: ~alex [79.110.5.*]
    wyruchali cię po1.50 nie dostaniesz buhahahahahahahaha
    spokojnie to dopiero przedsmak tego co nadchodzi :))
    ja myślę jednak że to koniec spadków a nie początek i chyba też coś wezmę
    rób ja uważasz ja mam czas :))
    dotknęło wsparcia z września jak się obroni trzeba pakować
    jeżeli tak sądzisz to pakuj :)) ja mam czas , nie śpieszy mi się , poczekam :))
  • Re: kierunek 1,5 zl !! :-) :-) Autor: ~olo [83.10.72.*]
    ciekawe gdzie się to ścier.......zatrzyma ?
  • Re: kierunek 1,5 zl !! :-) :-) Autor: ~Maximus [164.127.206.*]
    Tak jak wczesniej Lancet pisalem - po tym jak kupujesz kurs jeszcze spada. Moze ty jakas antymaskotka spolek jestes? Smiales sie z Ja a to on mial racje, bo twoje wsparcie ktore sobie wyrysowales na 1,67 peklo jak guma w twoich kolejnych kalesonach, nie mowiac juz o 2,54 do ktorych mialo dojsc. Albo jestes naganiaczem albo masz wyjatkowego pecha do swoich inwestycji.
    jeszcze nie tak dawno też się śmiałem z JA teraz jednak muszę przyznać , że facet miał nosa ! pytanie co teraz ? czy już osiągnęliśmy dno czy będziemy spadać dalej ?
  • Re: kierunek 1,5 zl !! :-) :-) Autor: ~Lancet [46.76.59.*]
    Śmiałem i będę się smiał z JApana, bo zawsze się wyśmiewam z tego typu manipulantów,, którym się wydaje, że są tym kimś co o sobie mniemają.. Że czasami trafią? ślepa kura też czasami coś trafi dziobem, bo inaczej by zdechła z głodu a że przy tym i g...a się nadziobie, zawsze jak smak poczuje może to coś wypluć albo połknąć w zależności od upodobań.
    W celach informacyjnych podaję, że zakupił mi się samoistnie pakiet 30 tyś akcji w przedziale 1,51 - 1,58, najwięcej po 1,51. Po 1,5 nie trafiłem, bo tam nie stałem z koszykiem.
    Ponieważ jestem antywskażnikiem, spadki mamy zapewnione do czasu aż mi się kasa przeznaczona na granie na giełdzie skończy a to jeszcze trochę potrwa.
    W ostateczności to i do rezerw się sięgnie, do grobu kasy nie zabiorę a te moje 2 spółeczki, które mam w portfelu - do 0 nie spadną. Jak spadną to trudno, z głodu jak ślepa kura nie zdechnę, bo wciąż widzę i głowa mi nieżle pracuje i ręce jeszcze sprawne, także ludzie nie pozwolą mi zdechnąć z głodu, sami trochę paszy przyniosą i na nowo zacznę znosić złote jaja, co tam gadam - same mi zaczną wypadać na kupkę bo zwieracze mi przy tej spółce się poluzowały i sraczkę miewam. Tak naprawdę, to warto przed kolejnym okresem nośności trochę kanał opróżnić, żeby złote jaja upaprane nie wyskakiwały.
    z tego co pamiętam wyśmiewałaś JA a sam wieszczyłeś wzrosty !! swoją drogą sądząc z twoich wpisów niedługo przekroczysz próg 5 % ?? nie ośmieszaj się !! jesteś tak wiarygodny jak i twoje prognozy !!
  • Re: kierunek 1,5 zl !! :-) :-) Autor: ~zen [83.5.103.*]
    pajacu z ciebie i twoich prognoz śmieje się całe forum !! co to kogo obchodzi ile ty tam akcji kupiłeś i tak każdy wie , że to ściema jak i te całe twoje prognozy !! nie znasz się na giełdzie a więc nie zabieraj głosu i nie wprowadzaj ludzi w błąd !!!! żałosny naganiaczu !!
    Jeszcze tytułem wyjaśnienia. JApan jest zawodowym spamerem, wysłannikiem jakiegoś podmiotu zainteresowanego tym, żeby tu był i siał zamęt na zasadzie przekory.
    Giełda to psychologia, droczę się z nim ale czasami przychodzi czas, że mu wierzę. To dlatego czekałem z kasą na kupno w przedziale 1,55 - 1,51 a trochę do 1,58 dokupiłem przy końcu sesji. Kupowałem pakiecikami po 2 tyś 3 i razy i na zamknięciu też 2 tyś.
    Nie będę też ukrywał, że kupowałem w przedziale 1,74 - 1,80 ale z umiarem, troszkę mniej niż teraz.
    Troszkę mnie przecenia internauta, który pisze, że niedługo będę miał pakiet kontrolny akcji MNI. Pisałem przecież, że mam pakiet 0,5% a nie 5% czyli 10 x mniej, także z tym niedługo, to trochę przesadził.
  • Re: kierunek 1,5 zl !! :-) :-) Autor: ~zen [83.5.103.*]
    jesteś żałosna kreatura , naganiacz pierwszej wody !!! wiesz tyle o inwestowaniu co nic !!! taki z ciebie forumowy pajac nic więcej !! twoje wpisy nie wnoszą nic nowego a więc zamilcz pajacu !!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.76.59.*]
    Dnia 2013-12-21 o godz. 11:10 ~zen napisał(a):
    > jesteś żałosna kreatura , naganiacz pierwszej wody !!!
    > wiesz tyle o inwestowaniu co nic !!! taki z ciebie forumowy
    > pajac nic więcej !! twoje wpisy nie wnoszą nic nowego a
    > więc zamilcz pajacu !!
    Masz identyczną metodę dyskusji do JApana, gdy post jest za mądry i tobie niezbyt wygodny to go kasujesz. Honor zgubiłeś w ubikacji?
    Powtórzę ten post, tam nie było nic obrażliwego. Wyzywasz mnie, ja cię proszę, żebys mi przytoczył jeden swój merytoryczny wpis oraz mój wpis, gdzie namawiam kogokolwiek do zakupu jakichkolwiek akcji, żebyś mi przytoczył choć jeden tytuł wątku, który ja założyłem a ja cię publicznie przeproszę. Jak nie przytoczysz i nie znajdziesz, to sam jesteś pajacem i dupkiem na dodatek, masz szanse mi zarzucić kłamstwa a ty wątek kasujesz. Tak czyni albo niedorozwój umysłowy albo tchórz, a jakby o zwierzę chodziło to smierdziel pospolity. To, że kasy nie masz i chcesz zarobić, to normalne ale kieruj się żeby to uzyskać, własnym rozumem, jeżeli go posiadasz.
    Poza tym jak cię moje posty denerwują, to ich nie czytaj a nie likwiduj, bo ja twoich wyzwisk pod moim adresem nie likwiduję. Bądż facetem co coś w majtach nosi.
    ,
  • Re: kierunek 1,5 zl !! :-) :-) Autor: ~xp [83.21.67.*]
    lepiej ignorować lanceta nie wdając się z nim w dyskusje szkoda czasu a czasem i pieniędzy !! ciekawe ilu straciło słuchając jego i jemy podobnych o zyskach na mni ?? same bzdury a teraz pisze następne ile on to nie kupił w dołku !! jak taki mądry dlaczego kupował wcześniej ? i prawił o wzrostach do końca roku ?? zapomniałem on zawsze kupuje w dołku a sprzedaje na górce !!! to co on tu robi na forum , już dawno powinien wylegiwać się pod palmą zamiast pisać bzdury na forum !!!
  • Re: kierunek 1,5 zl !! :-) :-) Autor: ~my [83.27.219.*]
    Dnia 2013-12-21 o godz. 12:05 ~xp napisał(a):
    > lepiej ignorować lanceta nie wdając się z nim w dyskusje
    > szkoda czasu a czasem i pieniędzy !! ciekawe ilu straciło
    > słuchając jego i jemy podobnych o zyskach na mni ?? same
    > bzdury a teraz pisze następne ile on to nie kupił w dołku
    > !! jak taki mądry dlaczego kupował wcześniej ? i prawił o
    > wzrostach do końca roku ?? zapomniałem on zawsze kupuje w
    > dołku a sprzedaje na górce !!! to co on tu robi na forum ,
    > już dawno powinien wylegiwać się pod palmą zamiast pisać
    > bzdury na forum !!!
    dla nas to chory koleś który chyba sam nie wierzy w to co wypisuje ! od nas już dawno ma ignora !!!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.76.59.*]
  • Re: kierunek 1,5 zl !! :-) :-) Autor: ~xx [83.26.140.*]
    lancet = menda
  • Re: kierunek 1,5 zl !! :-) :-) Autor: ~xx [83.26.140.*]
    Dnia 2013-12-22 o godz. 08:15 ~xx napisał(a):
    > lancet = menda
    mowe wam menda !!!
  • Re: kierunek 1,5 zl !! :-) :-) Autor: ~Lancet [83.10.140.*]
    w tym roku mni da sporo zarobić !!!!!!!!!!!!
  • Re: kierunek 1,5 zl !! :-) :-) Autor: ~Lancet [83.26.248.*]
    BĘDZIE DOBRZE !!!!!!!!
[x]
MNI 0,00% 0,03 2018-03-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.