Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: kierunek 1,5 zl !! :-) :-)

Śmiałem i będę się smiał z JApana, bo zawsze się wyśmiewam z tego typu manipulantów,, którym się wydaje, że są tym kimś co o sobie mniemają.. Że czasami trafią? ślepa kura też czasami coś trafi dziobem, bo inaczej by zdechła z głodu a że przy tym i g...a się nadziobie, zawsze jak smak poczuje może to coś wypluć albo połknąć w zależności od upodobań.
W celach informacyjnych podaję, że zakupił mi się samoistnie pakiet 30 tyś akcji w przedziale 1,51 - 1,58, najwięcej po 1,51. Po 1,5 nie trafiłem, bo tam nie stałem z koszykiem.
Ponieważ jestem antywskażnikiem, spadki mamy zapewnione do czasu aż mi się kasa przeznaczona na granie na giełdzie skończy a to jeszcze trochę potrwa.
W ostateczności to i do rezerw się sięgnie, do grobu kasy nie zabiorę a te moje 2 spółeczki, które mam w portfelu - do 0 nie spadną. Jak spadną to trudno, z głodu jak ślepa kura nie zdechnę, bo wciąż widzę i głowa mi nieżle pracuje i ręce jeszcze sprawne, także ludzie nie pozwolą mi zdechnąć z głodu, sami trochę paszy przyniosą i na nowo zacznę znosić złote jaja, co tam gadam - same mi zaczną wypadać na kupkę bo zwieracze mi przy tej spółce się poluzowały i sraczkę miewam. Tak naprawdę, to warto przed kolejnym okresem nośności trochę kanał opróżnić, żeby złote jaja upaprane nie wyskakiwały.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MNI 0,00% 0,03 2018-03-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.