Zapraszam do pociagu na daleka polnoc. Bilety w cenie min 0,25 gr. Dlaczego
1 Zakup czlonak rady nadzorczej w wysokosci 5 ml po 0,30
2 Akcje na samym dolku
3 nagonka od 6 miesiecy przez kolege Rankor
4 bedzie upragnione kworum na wza
5 spolka w upadlosci ukladaowej a banki nie maja co zabrac bo nic nie ma
6 akcje dla wierzycieli po 1,2 pln
7 a reszte prosze sobie dopisac samemu
pozdrawiam wszystkich he he placzkow bylem z wami ale zawsze przeciw Rakor i Zenek
niech sad nasz Polski wyda decyzje pozytywna to mamy 1 pln
No i odfrunąłeś...;-D
Łojoj, jak wysoko... ;-D
BomiDEFEKT stycznia trwa... ;-D
Sprostowanie do pkt 3. - winno być duzo wiecej miesięcy, ale widac mlody stażem bomiinwestor jesteś i niewiele wiesz nie tylko o bomi, ale i o mnie... ;-D
Na tą podróż na północ to się daj ubrać w gruby bomikorzuszek, bo możesz sobie nerki przeziębić.
Nie kupił członek rady, tylko kupił jego fundusz. A ty nie wiesz, kto w tym funduszu jest współudziałowcem.
Niestety nie wiesz też, że Grzybowski założył Supernovą. Nie wiesz, że nastąpił alians IDM z Supernovą i Helioblue Grzybowskiego, w sprawie powołania i funkcjonowania Supernovej IDM (dotychczasowej właścicielki akcji Bomi). Alians jest ważny do 2014r.
Nie wiesz, jakie gierki w tej chwili uskuteczniają chłopcy z konstelacji IDM. Nie wiesz, bo nie możesz wiedzieć. O spółkach cypryjski niczego się nie dowiesz.
Banki mają zastawy na nieruchomościach i znakach towarowych Bomi i Rast - na jedynym powodzie, dla którego Cierpisz i ten drugi mają płacić haracz franczyzy.
Akcje 50mln po 1,20 dla wierzycieli, do których wierzyciele się nie palą i 50mln po 0,25 dla najaktywniejszych bomifanów.
Jesteś typowym bomifanem. Nic nie wiesz, a tylko wierzysz.
Akcje będą na samym dołku, gdy przebiją rankorowe 0,16.
No nie, zenek...
Nie chcem, ale muszem...
Juz drugi raz łapię Cię na tym "kożuszku"...
Chcesz, by hehe zjadł Cię za to śmiechem?... ;-D
Na drugi raz pisz bomifutro... ;-D
No i nie "na tą podróż...", ale w bierniku liczby pojedynczej piszemy "tę" (podróż)...
A co do reszty - zgoda.
To, co wymyślił IDM, na pewno nie jest wynikiem intencji czynienia dora dla bomiwtopionych.
I sadzę, że ten ostatni myk idm-u raczej bedzie dla banków przeslanką negatywną niz pozytywną do zawierania układu.
bomirankor albo ty nic nie rozumiesz albo udajesz głupszego niż jesteś,
to co zrobił IDM z akcjami BOMI to było najlepsze co zrobił przez cały czas swojego istnienia
co do banków to właśnie mają bardzo dobrą teraz przesłankę do zawarcia układu bo IDM już nie będzie brudził w BOMI
a co do zmiany warunków układu to jak myślisz dlaczego to zbiegło się tak w czasie ze sprzedażą akcji BOMI ???? i jak myślisz ilu jest wierzycieli do 25 tyś. ??? DUŻO oj DUŻO i dlatego zostały zmienione warunki układu żeby pozbyć się tej drobnicy i nie dawać im akcji z emisji po 1,20zł a banki zgadzając się na nowe warunki i tak swoją stratę odrobią obejmując emisję po 1,20zł
sądzę, że układ już jest przesądzony i kwestią czasu jest tylko info na ten temat :-))
to co zrobił IDM z akcjami BOMI to było
> najlepsze co zrobił przez cały czas swojego istnienia
Bomiklopsiku, za nic nie chcę być tak mądry (inaczej) jak ty... ;-D
Ale masz prawo do swego zdania.
Mnie nie przeszkadzaja twe bomiiluzje, a rynek pokazuje, kto ma rację.
0,19 skarmione... ;-D
Ja pozostaję przy swoimn zdaniu.
Zwłaszcza, ze znowu pojawiaja sie te zalosne podbiteczki po 100 akcji.
To najwymowniejszy wskaźnik o slabości waloru i zabawach drobnicy i w ubieranie innej drobnicy ;-D
Na razie od lat wielu z heheplaczem zeszlo z poziomu bomimilionera do bomizera... ;-D
A zjazd po równi pochyłej wciąż trwa...
bomirankor właśnie pokazałeś co jesteś wart i ile są warte twoje wypowiedzi
nie jesteś w stanie nic sensownego napisać oprócz opluwania innych
jeżeli twierdzisz, że te podbiteczki żałosne po 100 szt. akcji jak to mówisz służą ubieraniu drobnicy to tym samym twierdzisz, że zwalenie kursu żałosnymi 100 szt. akcji służy do skupowania akcji
rynek się tylko przygląda jak na razie i patrzy co tu się wyprawia i nie wdaje się w walkę skoro widzi, że nie jest możliwe zarobienie bo wciąż ktoś uwala kurs i trzyma go w ryzach.
a zjazd już się kończy bo układ już coraz bliżej
co nie możliwe???? no to zobaczymy kto się będzie śmiał ostatni hehe
" jak myślisz ilu jest wierzycieli do 25 tyś. ??? DUŻO oj DUŻO i dlatego zostały zmienione warunki układu żeby pozbyć się tej drobnicy i nie dawać im akcji z emisji po 1,20zł "
Przecież oni mają być spłaceni w GOTÓWCE w ciągu roku bodajże!
Akcje Bomi, szczególnie takie po 1,20, mogą być atrakcyjne tylko dla bomifanów.
bomirankor bardziej zdesperowanej osoby na tym forum od ciebie nie ma i nadal nie jesteś w stanie nic mądrego powiedzieć tylko to twoje ciągłe obrażanie wszystkich i kto tu jest zdesperowany widzę że ty bo boli cię że ktoś inny wie o co tutaj chodzi ale pisz co chcesz nie jesteś w stanie zakrzyczeć całej prawdy
Zdesperowany to ty jesteś. Moimi postami... ;-D
I niemam wplywu na to, bomiklopsiku,że czujesz się obrażany... ;-D
Już pisalem - to9 twój problem. I twego lekarza. ;-D
Bo nie masz obowiazku czytać moich postów.
A tym bardziej odpisywac... ;-D
Ale skoro nie mozesz powstrzymac się - ja mam uciechę... ;-D
No i na razie po twoich postach widać, że nie widzisz bolesnej bomiprawdy, ktora doprowadziła cię do 0,17... ;-D
Ale masz bomi... - tak mi przykro ;-D
Ależ ja nie zamierzam dla ciebyć cokolwiek wart. ;-D
Przeciwnie, przejąłbym się, gdybyś zaczął mnie chwalić ;-D
A że kpinę i ironię odbierasz jako opluwanie...;-D
Cóż, to twój problem ze mną...;-D
Mnie on nie interesuje. Tylko bawi ;-D
Ale rozumiem two bomidesperację i rankorofrustrację...;-D
Masz bomi... - tak mi przykro... ;-D
Roli podbitek setką akcji w ubieraniu w ubieraniu też nie kumasz... ;-D
A to zwkłe podawanie tlenu bomikursikowi, by móc wywalać po 0,19...
Albo jak wczoraj - przy miniwindzie poubierali niektórych po 0,21...
Może zagapiłeś się jak hehepłaczek i nie wyskoczyłeś?... ;-D
Albo może nawet dokupiłes po 0,21?...
A na razie rynek potwierdza moje wnioski.
Bomizjazd po równi pochyłej wciąż trwa.. ;-D
Twierdzisz, że układ jest pewny?.. ;-D
Zobaczymy...
Prezes w ostatnim wywiadzie nie przejawial tej pewności...;-D
A nawet przeciwnie...
No i na razie, to ja smieję się z twych postów naganiajacyh na kupowanie bomi... ;-D
Podtrzymuje kierunek 0,16...
Uwalenie i zebranie na jakims prawdziwym dołku byłoby pozytywną przeslanką do wzrostu w powiązaniu z jakimś pozytywnym info fundamentalnym. Ale tak wciąż nie jest.
A dzisiejsza dominacja sprzedawania po 0,19 świadczy, ze kolejni bomiwtopieni albo ratują kase i tną stratę, albo wychodzą na zero i ewakuuja się z arcyryzykownego waloru.
Zwłaszcza że za kilka dni niepewne walne i nie wiadomo, czy bedzie quorum za pierwszym podejsciem...
Niestety, nie masz mojego IP, by podszywać się pode mnie, a ja piszę pod stałym IP..;-D
Ale probuj.
Doceniam fakt, ze tak mnie wyróżniłeś.. ;-D
Znaczy, że czytasz uważnie moje posty i liczysz się z moim zdanie, skoro tak próbujesz kombinować...;-D
Niestety, pierwszy nie jesteś i nie pochwalę cię za oryginalność...
Też masz bomi? - tak mi przykro... ;-D
No i dałeś się komuś wkręcić... ;-D
Już tak się pogubiłeś, że nie patrzysz na IP i nie wiesz, czy to, czy jakis podszywacz.
I tak samo jest z twoją bomiwiedzą... ;-D
Bomiklopsiku, ależ ja niczego nie ukrywam...;-D
Piszę, co myślę o bomi...;-D
To jest forum...;-D
"/.../co do tych drobnych wierzycieli do 25tyś. to wiem, że spłacą ich gotówką/.../"
A skąd wiesz?. uzasadnij.
na razie możesz spekulować i pocieszać się.
Ale sam widzisz, jak po wczorajszym ubieraniu znowu spadl kurs i obroty. Rynek wiec nie kombinuje tak jak ty... ;-D
"/.../ i nadal śmiem twierdzić, że układ jest już uzgodniony i kwestia czasu kiedy zostanie podane info nie powiem, że to będzie w tym tygodniu bo to raczej nie możliwe, ale może, podkreślam może w przyszłym tygodniu o tym przeczytamy lub usłyszymy na antenie CNBC biznes/.../"
A śmiej sobie twierdzić...;-D
Tyle twoego. Nie bronię ci tego.
Mnie to nie przeszkadza. No i ja też śmieję się... ;-D
Z twoich postów i prób podszczypywania mnie... ;-D
Dnia 2013-01-15 o godz. 12:16 ~rankor2 napisał(a):
> Bomiklopsiku, ależ ja niczego nie ukrywam...;-D
Piszę, co
> myślę o bomi...;-D
To jest forum...;-D
to pisz rzeczowo a nie nie życzeniowo po twojemu tak jak to robisz
"/.../co
> do tych drobnych wierzycieli do 25tyś. to wiem, że spłacą
> ich gotówką/.../"
A skąd wiesz?. uzasadnij.
jak byś był trochę mądrzejszy to byś wiedział, ale nie jesteś
na
> razie możesz spekulować i pocieszać się.
Ale sam widzisz,
> jak po wczorajszym ubieraniu znowu spadl kurs i obroty.
> Rynek wiec nie kombinuje tak jak ty... ;-D
a ty nadal swoje bzdury o ubieraniu..... nie nazywaj przerzucania z wora do wora ubieraniem i nie zaklinaj tym samym prawdziwego obrazu tej gry na BOMI
"/.../
> i nadal śmiem twierdzić, że układ jest już uzgodniony i
> kwestia czasu kiedy zostanie podane info nie powiem, że to
> będzie w tym tygodniu bo to raczej nie możliwe, ale może,
> podkreślam może w przyszłym tygodniu o tym przeczytamy lub
> usłyszymy na antenie CNBC biznes/.../"
A śmiej
> sobie twierdzić...;-D
Tyle twoego. Nie bronię ci tego.
Mnie
> to nie przeszkadza. No i ja też śmieję się... ;-D
Z twoich
> postów i prób podszczypywania mnie... ;-D
A ja nawet nie śmieję się z ciebie bo nie ma z czego.... i tylko ci współczuje... twoje życzeniowe myślenie i pisanie jest aż przykre, ale masz prawo do tego żeby myśleć życzeniowo i tylko w jedną stronę i to tą złą tyle twojego.......
Nic nie usuwalem, a merytorycznie - caly czas piszę i namawiam do myślenia przed kupowaniem bomi.
Stać mnie na to, bo nie mam woloru ani nie zamierzam go mieć.
W przeciwienstwie do ciebie - masz przecież... Tak mi przykro ;-D
I musze jednak dla ciebie coś sobą reprezentować, skoro tak boisz sie moich postów... ;-D
Dnia 2013-01-15 o godz. 12:43 ~rankor2 napisał(a):
> Nic nie usuwalem, a merytorycznie - caly czas piszę i
> namawiam do myślenia przed kupowaniem bomi.
jeżeli to co napisałeś uważasz za merytoryczną rozmowę to ja dziękuje ci już bo widać kim jesteś
i ja też namawiam DO MYŚLENIA PRZED SPRZEDAWANIEM BOMI.
Stać mnie na
> to, bo nie mam woloru ani nie zamierzam go mieć.
W
> przeciwienstwie do ciebie - masz przecież... Tak mi przykro
> ;-D
oczywiście, że mam kupowałem po 0,18 i nie mam zamiaru go oddawać wcześniej niż po 0,50 albo wyżej i stać mnie na to żeby nawet stracić na tych akcjach i dlatego ich nie oddam wcześniej bo widzę co się tu dzieje i wiem co jest grane.....
I musze jednak dla ciebie coś sobą reprezentować,
> skoro tak boisz sie moich postów... ;-D
owszem reprezentujesz tyle co nic i te twoje życzeniowe myślenie
tylko ty jeden na tym forum piszesz tyle postów i nikt więcej, tylko ty piszesz wciąż po swojemu i życzeniowo według ciebie
uważasz się za najmądrzejszego i wszechwiedzącego, za cudownego znawcę BOMI i dobroczynnego człowieka, który broni niby naiwnych przed kupowaniem BOMI
tylko ty na tym forum wyśmiewasz wszystkich i każdy wpis a jak coś nie jest po twojej myśli i ktoś obnaży twoje zachowanie i pisze coś nie wygodnego dla ciebie to od razu usuwasz taki post i nawet cały wątek
tylko ty i nikt więcej na tym forum nie siedzi tyle co ty 24 godziny na dobę przez 7 dni w tygodniu i cały czas pisze i pisze życzeniowo według siebie
tylko ty i nikt więcej nie zaklina tak rzeczywistości jak ty
tylko ty i nikt więcej na tym forum nie przekręca każdego info na złe info i nawet jakby się okazało dzisiaj po 21.00 że BOMI zawarł układ to ty i tak będziesz pisał te swoje dyrdymały
nie jesteś w stanie nic napisać mądrego nie potrafisz odpowiedzieć rzeczowo na zadane ci pytanie, tylko wciąż jedno i to samo ubierają, ubierają, ubierają
a układ i tak będzie i tak i co byś nie pisał i jak zaklinał rzeczywistość to i tak do niego dojdzie, ale po co ci to mówię przecież ty doskonale zdajesz sobie z tego sprawę, że już nie długo będzie info o układzie
Tylko ty6 tak chętnie mi odpowiadasz... ;-D
Nie uważam się za najmądrzejszego i wszechwiedzacego, ale uważam się za mądrzejszego, bardziej kulturalnego, dowcipniejszego, wuluzowanego i majacego dystans do siebie oraz forum - od ciebie... ;-D
Nikomu nie bronię ani kupowania, a sprzedawania bomi. gawedze sobie tutaj - dla uciechy.
I nikt nie ma obowiązku sugerować się moja opinią,a nawet czytac moje posty, a tym bardziej na nie odpisywać... ;-D
Ale skoro musisz, nie mam nić przeciwko. Przeciwnie. Jest zabawnie... ;-D
Przynajmniej dla mnie... ;-D
Ja nie musze zaklinać rzeczywistości jak ty. Bo bomirzeczywistość i bomikurs potwierdzają, ze mam rację. A nie ty. ;-D
Nie muszę niczego przekręcać. To ty usilujesz interpretowć faktuy samopocieszajaco, ale to akurat mi nie przeszkadza, bo potem i tak wychodzi na moje, wiec uciechę mam tym większą...;-D
Zwlaszcza że ciebie to tak bezsilnie irytuje... ;-D
Bo nie myślaleś przed kupnem bomi. I nadal tkwisz w bomiiluzjach.
A pisać o kupowaniu po 0,18 sobie mozesz... ;-D
Klawiatura wszystko przyjmie... ;-D
Tylko ustaw sobie SL, żebyś potem nie zagapił się jak heheplaczek...;-D
A póki bedę widzial, ze ubierają, póty będę o tym pisal...;-D
A co układu... - pozyjemy, zobaczymy... ;-D
Ale ciekawe, co napiszesz, jak jednak bedzie likwidacja... ;-D