Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: BOMI RAKIETA DO 0,50

Dnia 2013-01-15 o godz. 12:16 ~rankor2 napisał(a):
> Bomiklopsiku, ależ ja niczego nie ukrywam...;-D
Piszę, co
> myślę o bomi...;-D
To jest forum...;-D

to pisz rzeczowo a nie nie życzeniowo po twojemu tak jak to robisz

"/.../co
> do tych drobnych wierzycieli do 25tyś. to wiem, że spłacą
> ich gotówką/.../"
A skąd wiesz?. uzasadnij.

jak byś był trochę mądrzejszy to byś wiedział, ale nie jesteś

na
> razie możesz spekulować i pocieszać się.
Ale sam widzisz,
> jak po wczorajszym ubieraniu znowu spadl kurs i obroty.
> Rynek wiec nie kombinuje tak jak ty... ;-D

a ty nadal swoje bzdury o ubieraniu..... nie nazywaj przerzucania z wora do wora ubieraniem i nie zaklinaj tym samym prawdziwego obrazu tej gry na BOMI

"/.../
> i nadal śmiem twierdzić, że układ jest już uzgodniony i
> kwestia czasu kiedy zostanie podane info nie powiem, że to
> będzie w tym tygodniu bo to raczej nie możliwe, ale może,
> podkreślam może w przyszłym tygodniu o tym przeczytamy lub
> usłyszymy na antenie CNBC biznes/.../"

A śmiej
> sobie twierdzić...;-D
Tyle twoego. Nie bronię ci tego.
Mnie
> to nie przeszkadza. No i ja też śmieję się... ;-D
Z twoich
> postów i prób podszczypywania mnie... ;-D

A ja nawet nie śmieję się z ciebie bo nie ma z czego.... i tylko ci współczuje... twoje życzeniowe myślenie i pisanie jest aż przykre, ale masz prawo do tego żeby myśleć życzeniowo i tylko w jedną stronę i to tą złą tyle twojego.......

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BOMI 0,00% 0,01 2013-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.