• Drodzy akcjonariusze Autor: jazi1 [37.109.161.*]
    Chcę Was wszystkich pozdrowić a szególnie tych, że którymi jestem tu już od dawna. Tych, którzy kupowali akcje AGP po 6 zł a może i wyżej. Tych, którzy obejmowali emisję od starego zarządu po 1 zł i Tych, którzy są tu z nami od niedługiego czasu.
    Jak sami wielokrotnie pisaliście zawiązała sie tu fajna grupa, która wkulturalny sposób wymienia się informacjami, spostrzeżeniami i analizą rynku. Wspiera sie w trakcie ataków Wash traderów, technicznych korekt i szuka potencjalnych szczytów. Czasami fantazjując oczywiście bo nie mamy zielonego pojęcia jak szeroko siebten biznes rozkręci. Każdy z nas ma swoje oczekiwania i marzenia lecz głównymi mechanikami w naszej maszynce do zarabiania pieniędzy jest P. Sylwia i P. Artur. Oni wiedzą co mają robić i ufam , że zrobią wszystko jak najlepiej potrafią a potrafią wiele. Sami pewnie jesscze nie wiedzą jaki poziom dochodów osiągnie spółka za rok czy dwa.
    I tu jakby sielanka się kończy. W tym dzbanku miodu pojawia sie lyszka dziegciu w osobie ~ Johnego a wcześniej ~Espaniola. Espaniol, ktory twierdził, że nic z tego nie będzie już zniknął ( przynajmniej narazie ) natomiast co do Pana Panie Johny....ręce opadają. Jesteś człowieku niepoprawnym malkontentem i wichrzycielem. Pastwisk sie nad resztą użytkowników tego forum błazeńskimi komentarzami mającymi na celu ośmieszenie i zdyskredytowanie osób zasłużonych dla dobra akcjonariuszy tej spółki. Twoje niczym nie poparte komentarze wprawiają mnie osobiście w śmiech ale innym ludziom możesz wyżądzić krzywdę powodując dokonanie błędnych decyzji. To, że obecnie kurs spada to zupełnie naturalna reakcja po blisko 40% wybiciu. Mogłeś napisać wlasnie takie zdanie ale nie, ty wolisz zwroty WRACAMY DO BAZY, JAXI BETI I BYKU TO FRAJERZY BO TA SPÓŁKA NICZEGO NIE OSIĄGNIE. Po kiego grzyba piszesz w ten sposób. Nie potrafisz być po prostu kulturalny i merytoryczny? To sie naucz. Napisałem, że nie będę wdawał sie z Tobą w dyskusje i tak będzie. Resztę grupy proszę też o nie komentowanie zaczepek chlopca, ktory nie ma nic, absolutnie nic mądrego do powiedzenia. Gdybyś chciał Panie śmieszek czegoś o spółce sie dowiedzieć to byś na walne przyjechał ale Cię nie stać na taki wzlot intelektualny aby zadać zarządowi kłopotliwe być może pytania , które rozwiały by Twoje wątpliwości. Żegnam ozięble ale mimo wszystko życzę zarobku solidnego . Zarobisz swoje parę groszy przy nas tak czy owak. A spółka będzie rosła nie dlatego, że ja tak mówię tylko dlatego , że jest na to skazana. Przed nami 3 lata nieustannej hossy. Jeśli zdarzy sie korekta a taka na pewno sie zdarzy to dlatego że tak chciał rynek a nie TY. Naprawdę przestań nas wszystkich już męczyć i obserwuj jak rośnie ci saldo.
    Pozdrawiam Was wszystkich i ściskam mocno
  • Re: Drodzy akcjonariusze Autor: jazi1 [37.109.161.*]
    Drogi ~zodiakalny BYKU. Bardzo cenie sobie Twoje technikalia. Owszem rysuje nam się flaga bądź chorągiewka ale na wybicie jest jeszcze wg mnie zbyt wcześnie. To dopiero zarys. Na tym można bardzo ostrożnie zacząć rysować kanał. Mysle że może za 2-3 tyg od masztu będzie coś pewniejszego. Poza tym będziemy potrzebowali jakiegoś solidnego impulsu a czy on sie pojawi wie tylko P. Artur i P Sylwia.
    A do tego czasu jest oczywiście szansa na spełnienie sie scenariusza 2.40. Najważniejszy wtedy będzie wolumenie ale Ty to oczywiście wiesz. Na mnie ta korekta nie robi wrażenia, daje tylko szanse na zbiory.
  • Re: Drodzy akcjonariusze Autor: ~ZodiakalnyByk [46.112.208.*]
    Jazi bardzo dziękuję Ci że doceniasz moje wysiłki i dostrzegasz mój poświęcony czas i wysiłek na fatum jak o swoje osobiste analizy.

Jak sam widzisz staram się tak samo nadzwyczajnie jak Ty czy Beti.

I o to raczej chodzi na forum…

Również bardzo doceniam Beti i Twoje wyjazdy na zgromadzenia.

Tak naprawdę wcale nie musimy się tu udzielać i dzielić jakąkolwiek wiedzą.

Tyle że ja to robię tylko aby przestrzec innych młodszych akcjonariuszy przed takimi błędami jakie popełniłem na początku swojej przygody z GPW.

Teraz jestem o pewne doświadczenia mądrzejszy.

Najważniejsze że teraz jestem tutaj i nigdzie indziej się nie wybieram przez najbliższe lata.

Pozdrawiam Was serdecznie.
  • Re: Drodzy akcjonariusze Autor: ~Johny [37.47.75.*]
    Dobra to na szybko:
    Ogolnie to nie chcialo mi sie czytac tego co napisales, gdzies mnie porównałeś do espsniooola. I tyle. A jeszcze tylko powiem że prawie mnie ujela ta cala pisanina i sie poplakalem ze tak po mnie jezdzicie
  • Re: Drodzy akcjonariusze Autor: ~Din [83.23.112.*]
    Panie Johny Nie czuję się znawcą rynka ale odpowiem Ci co myślę o Twoim 2.40 Pln. Na tym etapie jest to zupełnie bez znaczenia podobnie jak przewidywania kursu. Chyba, że traktujemy to jako rozrywkę umysłową. Spółka ma pół roku a to za mało by móc przeprowadzić AF czy AT. Brak ,na razie, danych by to rzetelnie wykonać. Co jest ważne? wszystko co da się ocenić. Po pierwsze zarząd:
    Pan Artur Górski jest jednym z najlepszych inwestorów w Polsce ( pierwsza dwudziestka) Z licznych forów inwestorskich dowiesz się, że jest On uznawany za specjalistę od restrukturyzacji spółek (określenie expert było by trafniejsze) Ktoś taki nie wchodzi w biznes bez dokładnego prześwietlenia go. Dbałość o własną , ciężko wypracowaną renomę z pewnością nie jest dla Niego bez znaczenia.
    Pani Sylwia Gołębiewska jest expertką w swojej branży jak i świetną biznesmenką, czego dowodzi odniesiony przez nią sukces. A Jej powiązania ze światem biznesu są dużo większe niż wielu sądzi:https://rejestr.io/osoby/1491836/sylwia-golebiewska.
    To nie są , upolitycznione ,spółki SP tylko prawdziwy biznes w ,którym liczą się kwalifikacje a nie układy. Ci ludzie tworzą polską przedsiębiorczość.
    Co do rynku, unijny zakaz (TPO) tworzy bardzo ciekawą korelację dla naszej spółki. Jest to tak oczywiste , że więcej nie trzeba pisać
    Co do forum: Wielu z tu obecnych potrafi wyszperać niezwykle cenne informacje z "życia " spółki i jej otoczenia. A Ich opinie pozwalają mi lepiej zrozumieć "psychologię giełdy" Łatwiej uczyć się od innych niż brnąć przez to samodzielnie.
    Co do mnie :Poprosiłem Córkę by gdy będzie to możliwe zwróciła uwagę na "nasze" produkty.(prowadzi "pazurkowy biznes" nic wielkiego ale wystarczy by zebrać kilka opinii z rynku).
    Co do Ciebie Johny: Powiedz jak mogę poważnie i z szacunkiem traktować Twoje 2.40 Pln i "znawcy rynku"
    A tu przesyłam Ci Johny link o Panu Górskim.https://rejestr.io/osoby/335540/artur-gorski
    Naprawdę nie dostrzegasz, że tu przygoda z biznesem dopiero się zaczyna???
    Dzięki za ten wpis. Do tego zmierzam. Jasną sprawą jest to, że kurs będzie sie wspinał na co raz wyższe poziomy ale nie bez lokalnych korekt. Cieszę się, że może to dzięki moim wpisom spowodowałem, że niektórzy może już zniechęceni stagnacją jednak zatrzymali akcje tej spółki w swoim portfelu. Co do Johna...Po jego odpowiedzi na mój post wyszedł na kompletnego ignoranta. Pisze, że nie przeczytał go w całości i że zrozumieniem ale go skomentował. To tak, jakby recenzował film, którego nie oglądał. Obawiam się, że z treścią zawartą w udostępnionym linku co do aktywności P. Artura w innych spokach również sie nie zapozna. No taki to człowiek. " Nie wiem ale sie wypowiem". Szkoda więc czasu i energii na polemikę z tym osobnikiem.
    Nadmienię, że p. Artur zrezygnował z prezesowania w i zasiadania w zarządach kilku spółek, żeby całą energię i czas poświęcić Highlander Enterprice. I za to wielki szacunek dla niego. Poprzedni prezes bywał w siedzibie spółki raz w tygodniu - w czwartek. Oceńcie więc sami zaangażowanie obecnej ekipy. Pozdrawiam i oby wasza poduszka zawsze była zimna.
    https://www.stockwatch.pl/inwestor/artur-gorski.aspx
    jazi1 -jak dla mnie potęga i najważniejsze -pierwsze miejsce w portfelu.
    Miałem w zakładkach ranking inwestorów indywidualnych ale widać zlikwidowali stronę.
  • Re: Drodzy akcjonariusze Autor: ~ja [185.72.187.*]
    Dnia 2025-07-06 o godz. 19:52 ~Din napisał(a):
    > https://www.stockwatch.pl/inwestor/artur-gorski.aspx
    > jazi1 -jak dla mnie potęga i najważniejsze -pierwsze miejsce w portfelu.
    > Miałem w zakładkach ranking inwestorów indywidualnych ale widać zlikwidowali stronę.

Będzie wysoko!
  • Re: Drodzy akcjonariusze Autor: ~Din [83.23.86.*]
    "Lepiej zainwestować w słabszą spółkę z dobrym zarządem niż w silną ze słabym" nie jest to cytat dosłowny ale autorem tej myśli jest Warren Buffett. Taki zarząd jak nasz, w moim przekonaniu, nie trafia się często. W moich poprzednich postach są jeszcze dwa bardzo istotne linki w temacie .Śmieszy mnie gdy widzę jak niektórzy na forum gotowi by byli obrażać nawet takiego człowieka i nie chce mi się nawet ich wymieniać.
  • Re: Drodzy akcjonariusze Autor: ~Staszek [5.146.249.*]
    Obiektywnie patrzac na sprawe to Johny przewidywal zejscie do 2.40-2.60. Gorna granica tego zakresu zostala wczoraj naruszona.
  • Re: Drodzy akcjonariusze Autor: betti [188.146.62.*]
    Panie Staszku, Pan Jazi nie negował tego i też o tym pisał w tym wątku w dn. 06.07.2025 cytuję: "jest oczywiście szansa na spełnienie się scenariusza 2.40"

Pozdrawiam :)
  • Re: Drodzy akcjonariusze Autor: ~Espaniol [37.30.0.*]
    Nigdzie nie zniknąłem ;) Było blisko, 3,5 i mnie nie, dolna granica też jest, tam też było blisko. Zawsze miło zasiąść do was z kawą i poczytać te wszystkie bajki, baśnie i legendy przed rozpoczęciem dnia a każdy ruch kursu traktujecie jakby spadł ulewny deszcz na saharze. Zaraz wrócimy do swoich nizin.
    Zniknąłeś jak było zielono. No i kiedy jak nie teraz mógłbyś sie pojawić? Ha,ha,ha. O rany. O jakich nizinach mówisz czarnowidzu? 0,70? Nie krępuj się, napisz jesscze , że ta spółka to bankrut. Ha,ha,ha
  • Re: Drodzy akcjonariusze Autor: ~Marcin [107.151.188.*]
    Jazi po co te wysmiewanie, troche kultury. Nie wiesz co to ? To niech ci powiedzą koledzy. Pięknie sobie z dzióbków spijają.

Kurs dotarl w okolice, z ktorych wystrzelił w tamtym tygodniu. Zastanawiam sie wlaściwie o co ci chodzi. Kurs juz tu dotarl, on już tu jest, nie zmienisz tego, to teraźniejszość. A zachowujesz sie jak dziecko w piaskownicy, któremu nie wyszla babka, a wszystkim wmawiasz że jest najładniejsza.

Kurs widzisz jaki jest, dlatego proponuje nie zaklinać rzeczywistości, a spojrzeć na to co jest teraz.

Podsumowując twoje prognozy się nie sprawdziły. A kogos innego tak.
    Dlatego zaglądam na to forum, dla przestrogi, żeby nie zamienić się w taki ludzi, którzy ślepo, x lat siedzą w tej spółce a na każdy ruch w górę reagują, jakby zaraz mieli zostać milionerami. Jasne też mam tą spółkę ale może jakoś 20% w sumie wyjdzie. I mam ustawione 1.6 żeby się pozbyć z jakimś tam zyskiem a 3.5 jest docelowe, gdzie jak wskoczy chociaż na chwilę, nie będę dłużej tego kisił.
  • Re: Drodzy akcjonariusze Autor: ~ZodiakalnyByk [158.255.95.*]
    No i fajnie espaniol. Niebawem już nie będziesz kisił tych swoich drobnych parę złotych.

Serdecznie bardzo się cieszę że gdy wskoczy Ci to Twoje wymarzone 3,50 to Cię już tu nie zobaczę.

Przykro mi to mówić ale
    jesteś bardzo nie fajnym człowiekiem.
    Chamstwo i prostactwo z wychodzi z Twoich stron, co niestety zamieniasz powoli systematycznie w hejt.

Na Twoje nieszczęście jest coś takiego jak karma.

A kto rozsiewa chmury ten zbiera burze.
    Albo 1.6 ;)
  • Re: Drodzy akcjonariusze Autor: jazi1 [93.159.48.*]
    Ad vocem wpisu ~Marcina. Drogi kolego z forum. Gdybyś dokładnie prześledził wszystkie moje wpisy zauważyłem byś, iz kultury mi nie brakuje. Jednak kultura mój drogi to nie wszystko. Liczy sie jeszcze obiektywizm i szerokie horyzont postrzegania rzeczywistości. Powiedz mi zatem które z moich przewidywania sie nie sprawdziły? Te o kursie na poziomie 5 czy 10 zł? Kto ci powiedział że stanie sie tak w ciągu pół roku? A skoro sam tego oczekiwałeś to niestety tak nie jest. Ja nie liczyłem na to w takim sensie, iz stanie sie to jednym nieprzerwanym zielonym skokiem. I nikomubtego nie obiecywałem. To jak najbardziej ściągalny poziom ale za jakiś czas.
    Niejednokrotnie pisałem, również na początku nowej drogi, że jest wiele niewiadomych. To nazywasz nagabywaniem na wzrosty? Wierzyłem za to i wierzę nadal na sprawdzona zarządu I nas wszystkich sukces. W przeciwieństwie wlasnie do Pana Espaniol ktory pojawia sie na forum TYLKO i wyłącznie podczas czerwonych sesji. Stąd mój śmiech bo stało sie juz jego rozpoznawalną domeną. Wieszczenie krachu i straszenie jak to zarząd wszystkich wystawi do wiatru obiecując złote góry, pompując kurs na obietnicach po czym wszystko sprzeda i wykiwa gawiedź. Taka jest prawda. Zapowiadam tu że wezmę każdą ilość akcji po 1.60 od Espaniola choćby jutro.
    Kultury mi nie brakuje ale nie pozwolę płuc mi w twarz bo zaduzo uwagi i czasu poświęciłem tej spolce i drenowaniu informacji o tym kto nami kieruje żebyś mógł w ten sposób sie do mnie odnosić. Kurs spada bo tak chce technika a nie Espaniol czy ty. Dzień w dzień nie będzie rosło. A czy jesteśmy na poziomie sprzed wybicia? Nie sądzę. Widze roznice między 2.35 a 2.70.
    Zastanów sie trochę i poszperaj. Kojarzę trochę fakty. Sprawdź daty wpisów z sytuacją na wykresie.
    Tylko tyle i aż tyle
    Pozdrawiam.
  • Re: Drodzy akcjonariusze Autor: jazi1 [93.159.48.*]
    Dodam jeszcze że N8C Z TEGO NIE BEDZIE mamy tymczasem uruchomioną produkcję i sprzedaż. To nadal jest nic wg Was?
  • Re: Drodzy akcjonariusze Autor: ~ZodiakalnyByk [5.173.206.*]
    Jazi nie przejmuj się tym przedszkolem. Ja dokupuje cały czas.

Efekty naszej cierpliwości przyjdą same.

Pamiętaj że jesteśmy tu od 2022, to przedszkole co tu przyszło płacze bo nie chce rosnąć.

Zobaczysz dopiero płacz przy większej korekcie.

Mnie te ich wpisy już bawią.
    Średnio rozgarnięta osoba z jakimiś tam środkami na start/kredytem, jest w stanie uruchomić produkcję i sprzedawać w dzisiejszych czasach. To nawet teraz dzieciaki/youtubery robią, otwierając swoje merche i sprzedając jakieś dziwne rzeczy wydrukowane na koszulkach. Pytanie czy to będzie rentowne, pożyjemy, zobaczymy.
    Zauważ, że pojawiam się tylko, jak mnie wzywacie (najczęściej wtedy, kiedy "rakieta startuje do góry" i histerycznym śmiechem szukacie mnie, żeby wyrzygać mi zielonym wykresem i udowodnić, że nie mam racji), nawet osobne wątki na forum o mnie piszecie. To, że kurs na czerwono, zbieg okoliczności a może po prostu sami wywołujecie wilka z lasu, nie wiem, zaiste, ciekawe przypadek do zbadania.
  • Re: Drodzy akcjonariusze Autor: betti [188.146.62.*]
    Panie Espaniol, aż ja pozwolę sobie na wypowiedź, bo nie mogę już wytrzymać czytając to, co Pan napisał. Byłam na WZA poznałam Zarząd Spółki. Pan Artur z Panią Sylwią to, co zrobili przez te pół roku to jest WIELKA PRACA. W pół roku wprowadzili do sprzedaży produkty, to jest mega ekspresowe tempo ! Dzięki Pani Prezes S. Gołębiewskiej. Pan chyba nie ma pojęcia co to znaczy wprowadzić taki produkt do sprzedaży. Oczywiście są rzeczy, których się nie przeskoczy i wymagają czasu (testy laboratoryjne). Porównanie Naszego Zarządu do dzieciaków którzy drukują i sprzedają, to naprawdę mnie Pan obraził jednocześnie wstyd mi za Pana… 

Jakby ktoś nie zauważył sprawozdanie finansowe za 2024 rok było BEZ UWAG biegłego rewidenta - pierwszy raz w działalności Spółki - zasługa Pana Prezesa A. Górskiego. 

Jak można wątpić w ich kwalifikacje i poświęcenie - Skandal !!! 

To, że kurs teraz spada to wcale nic nie znaczy proszę Pana, przecież stratował w 12/2024  (jak dobrze pamiętam)  z 0,80-1zl A gdzie teraz jesteśmy ???  2,69 !!! Czy Pan tego nie widzi ? ! halo ! Jak nie, to przyznam, że to jest zatrważające. Przez te pół roku zrobili bardzo dużo i dalej będą szli za ciosem. MAMY FENOMENALNY ZARZĄD !!! koniec kropka 
  • Re: Drodzy akcjonariusze Autor: ~Espaniol [188.125.254.*]
    Wy wierzycie, powiedziałbym, że nawet ślepo i fanatycznie, ja wątpię. Ale tak jak już inny "trędowaty" powiedział, każdy kto mówi w superlatywach o spółce, jest fachowcem pełną gębą, Ci co mają inne zdanie, trafiają na zaszczytną listę i mają osobne wątki. Pamiętajcie, że my, "ludzie ulicy" w 80% stanowimy nic innego jak tylko kapitał dla "grubych ryb" 20% to są jakieś tam zarobki, jeśli umie się w tym pływać, 5 % to są złote strzały, jak np. PGMSA. Na ten moment nie wierzę w to, aby spółka była chociażby w tych 20% przez najbliższe LATA.

• Re: Drodzy akcjonariusze Autor: ~Alfie [83.23.94.*]
    Dla mnie nie ma logiki w tym, co piszesz. Nasuwa mi sie pytanie: co tu ciągle robisz? Jest kilka okazji codziennie, zeby zamknąc pozycję i wyjść, jak ktoś "nie wierzy". To czemu z tego nie skorzystasz?
    A jeśli wisisz na haku, bo chcesz sprzedac za 3,50 to dlaczego kupiłeś społkę po wybiciu z 0,60 na samej górce? W co wtedy wierzyłeś? Ze sama informacja o zmianie zarządu wyniesie Cie na 30 PLN?
    A teraz, kiedy Hilander, ma wreszcie podstawy, jest na początku drogi, wychodzi na prostą, rozwija się -siejesz zamęt i obniżasz poziom na tym forum.
  • Re: Drodzy akcjonariusze Autor: ~kamkoko [213.134.188.*]
    W punkt
  • Re: Drodzy akcjonariusze Autor: ~Espaniol [188.33.32.*]
    Dla mnie nie ma logiki w tym co wy piszecie, wasza racja jest bardziej prawdziwa od mojej :D ?? Tak samo wrozycie z fusów i zastanawiacie się czemu kurs stoi.
  • Re: Drodzy akcjonariusze Autor: ~Din [83.23.109.*]
    Dwóch czy trzech to nie 80 %.
    I wiem gdzie leży problem Panie Espaniol "ludzie ulicy" słabo liczą .Dodaj sobie opisane przez Ciebie w ostatnim wpisie procenty. Liczy Pan ? A co to będzie jak dojdzie procent składany a dojdzie. To dopiero będzie Hokus Pokus.
  • Re: Drodzy akcjonariusze Autor: ~on [84.118.42.*]
    Drodzy, Beti. Espa i podobni. Też taki kiedyś byłem. Pisałem podobnie i kupowałem. Jak jest, nie wiem, ale może być też tak, że kolega chce szybciej, a "nie idzie". Ma i/lub obserwuje coś co "jedzie", a on chce więcej. Manipulowałem kursami spółek - kiedyś, teraz trudniej, ale to co ważne -wiedzieć swoje. Powiem "za nas" - dobrze czujemy. Nie ma co walczyć z wiatrakami. Na koniec ważny rachunek.
  • Re: Drodzy akcjonariusze Autor: ~Espaniol [188.33.32.*]
    Faktycznie, słabo liczę, bo zapomniałem, że jest limit znaków. Ludzie ulicy stanowią kapitał dla grubych ryb.
    Nie Panie Espaniol .Coś takiego jak 105% inwestorów nie istnieje. Tak jak nie ma takiej liczby ludzi od ,której dwóch "malkontentów" może stanowić 80%.

• Re: Drodzy akcjonariusze Autor: ~on [31.0.92.*]
    Panie na E. Zapraszam ma indeksy. Dżignia 100 dla tych co mają papiery na to. Nie łatwo o.
    I jeszcze jedno drogi panie Espaniol niezły z pana fuksiarz. Jedynymi Pana kryteriami są :wierzę -nie wierzę. Ale jeśli ja mam Panu wierzyć to Pana średnia zakupu jest poniżej 1.6Pln a więc jest Pan "zarobiony" na około 70% całkiem nieźle jak na pół roku na tak "słabej i źle zarządzanej spółce" prawda. Przy łopacie przecież Pan tego nie zarobił.
  • Re: Drodzy akcjonariusze Autor: ~Espaniol [89.64.4.*]
    Dlatego mam takie "luźne gacie" i lubię wpaść z kawą poczytać te wasze arkana sztuki tajemnej i magicznej. Ciepło się robi na serduczku, widząc nawet wątki na mój temat. Zaraz teorie spiskowe grubasek zacznie tworzyć, że mam wiele osobowości i nicków, bo z różnych ip. odpisuję :D
  • Re: Drodzy akcjonariusze Autor: ~Din [185.147.68.*]
    Dla kogoś kto nie ogarnia prostych procentów wszystko może być "sztuką tajemną"
    I jedną radę Ci dam Panie Espaniol. Nigdy ale to absolutnie nigdy nie wypisuj tu rzeczy , których nie odważyłbyś się powtórzyć w oczy tym o ,których piszesz. A teraz przeproś tych Ludzi, podziękuj Zarządowi Spółki i idź spać.
  • Re: Drodzy akcjonariusze Autor: ~GrubyLoLo [185.164.141.*]
    Din daj spokój. Ten człowiek to jest jakaś porażka, która szuka uwagi na forum wśród obcych ludzi, bo we własnym środowisku pewnie nie ma zwolenników, których tak bardzo poszukuje. Dziwna osobowość pod różnymi nickami i IP np. Johny.
    Dnia 2025-07-15 o godz. 09:36 ~GrubyLoLo napisał(a):
    > Din daj spokój. Ten człowiek to jest jakaś porażka, która szuka uwagi na forum wśród obcych ludzi, bo we własnym środowisku pewnie nie ma zwolenników, których tak bardzo poszukuje. Dziwna osobowość pod różnymi nickami i IP np. Johny.

Pozwole sobie użyć cytatu:

I jedną radę Ci dam "Panie Espaniol". Nigdy ale to absolutnie nigdy nie wypisuj tu rzeczy, których nie odważyłbyś się powtórzyć w oczy tym o, których piszesz. Teraz teoretycznie powinienem poczuć się obrażony Din?
  • Re: Drodzy akcjonariusze Autor: ~GrubyLoLo [185.164.141.*]
    Din daj spokój. Gość non stop zmienia nicki i IP. Np. Johny. Szuka zwolenników i uwagi, której brakuje mu w rzeczywistym świecie.
    Powtórze, to co przy okazji innego tematu, nie każdy ma tak nudne/stateczne życie, że przebywam w obrębie jednego ip.
    Żyjemy w wolnym kraju, mamy prawo do własnej opinii. Nikogo nie obraziłem a jeśli ktoś za obrazę uważa, że ktoś ma czelność mieć inne zdanie to już nie mój problem.
[x]
HILANDER 1,08% 1,41 2026-05-29 13:59:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.