Panie Espaniol, aż ja pozwolę sobie na wypowiedź, bo nie mogę już wytrzymać czytając to, co Pan napisał. Byłam na WZA poznałam Zarząd Spółki. Pan Artur z Panią Sylwią to, co zrobili przez te pół roku to jest WIELKA PRACA. W pół roku wprowadzili do sprzedaży produkty, to jest mega ekspresowe tempo ! Dzięki Pani Prezes S. Gołębiewskiej. Pan chyba nie ma pojęcia co to znaczy wprowadzić taki produkt do sprzedaży. Oczywiście są rzeczy, których się nie przeskoczy i wymagają czasu (testy laboratoryjne). Porównanie Naszego Zarządu do dzieciaków którzy drukują i sprzedają, to naprawdę mnie Pan obraził jednocześnie wstyd mi za Pana…
Jakby ktoś nie zauważył sprawozdanie finansowe za 2024 rok było BEZ UWAG biegłego rewidenta - pierwszy raz w działalności Spółki - zasługa Pana Prezesa A. Górskiego.
Jak można wątpić w ich kwalifikacje i poświęcenie - Skandal !!!
To, że kurs teraz spada to wcale nic nie znaczy proszę Pana, przecież stratował w 12/2024 (jak dobrze pamiętam) z 0,80-1zl A gdzie teraz jesteśmy ??? 2,69 !!! Czy Pan tego nie widzi ? ! halo ! Jak nie, to przyznam, że to jest zatrważające. Przez te pół roku zrobili bardzo dużo i dalej będą szli za ciosem. MAMY FENOMENALNY ZARZĄD !!! koniec kropka