Dzięki za ten wpis. Do tego zmierzam. Jasną sprawą jest to, że kurs będzie sie wspinał na co raz wyższe poziomy ale nie bez lokalnych korekt. Cieszę się, że może to dzięki moim wpisom spowodowałem, że niektórzy może już zniechęceni stagnacją jednak zatrzymali akcje tej spółki w swoim portfelu. Co do Johna...Po jego odpowiedzi na mój post wyszedł na kompletnego ignoranta. Pisze, że nie przeczytał go w całości i że zrozumieniem ale go skomentował. To tak, jakby recenzował film, którego nie oglądał. Obawiam się, że z treścią zawartą w udostępnionym linku co do aktywności P. Artura w innych spokach również sie nie zapozna. No taki to człowiek. " Nie wiem ale sie wypowiem". Szkoda więc czasu i energii na polemikę z tym osobnikiem.
Nadmienię, że p. Artur zrezygnował z prezesowania w i zasiadania w zarządach kilku spółek, żeby całą energię i czas poświęcić Highlander Enterprice. I za to wielki szacunek dla niego. Poprzedni prezes bywał w siedzibie spółki raz w tygodniu - w czwartek. Oceńcie więc sami zaangażowanie obecnej ekipy. Pozdrawiam i oby wasza poduszka zawsze była zimna.