Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,79 zł , zmiana od tamtej pory: -18,64%

Re: Drodzy akcjonariusze

Panie Johny Nie czuję się znawcą rynka ale odpowiem Ci co myślę o Twoim 2.40 Pln. Na tym etapie jest to zupełnie bez znaczenia podobnie jak przewidywania kursu. Chyba, że traktujemy to jako rozrywkę umysłową. Spółka ma pół roku a to za mało by móc przeprowadzić AF czy AT. Brak ,na razie, danych by to rzetelnie wykonać. Co jest ważne? wszystko co da się ocenić. Po pierwsze zarząd:
Pan Artur Górski jest jednym z najlepszych inwestorów w Polsce ( pierwsza dwudziestka) Z licznych forów inwestorskich dowiesz się, że jest On uznawany za specjalistę od restrukturyzacji spółek (określenie expert było by trafniejsze) Ktoś taki nie wchodzi w biznes bez dokładnego prześwietlenia go. Dbałość o własną , ciężko wypracowaną renomę z pewnością nie jest dla Niego bez znaczenia.
Pani Sylwia Gołębiewska jest expertką w swojej branży jak i świetną biznesmenką, czego dowodzi odniesiony przez nią sukces. A Jej powiązania ze światem biznesu są dużo większe niż wielu sądzi:https://rejestr.io/osoby/1491836/sylwia-golebiewska.
To nie są , upolitycznione ,spółki SP tylko prawdziwy biznes w ,którym liczą się kwalifikacje a nie układy. Ci ludzie tworzą polską przedsiębiorczość.
Co do rynku, unijny zakaz (TPO) tworzy bardzo ciekawą korelację dla naszej spółki. Jest to tak oczywiste , że więcej nie trzeba pisać
Co do forum: Wielu z tu obecnych potrafi wyszperać niezwykle cenne informacje z "życia " spółki i jej otoczenia. A Ich opinie pozwalają mi lepiej zrozumieć "psychologię giełdy" Łatwiej uczyć się od innych niż brnąć przez to samodzielnie.
Co do mnie :Poprosiłem Córkę by gdy będzie to możliwe zwróciła uwagę na "nasze" produkty.(prowadzi "pazurkowy biznes" nic wielkiego ale wystarczy by zebrać kilka opinii z rynku).
Co do Ciebie Johny: Powiedz jak mogę poważnie i z szacunkiem traktować Twoje 2.40 Pln i "znawcy rynku"

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
HILANDER -1,92% 2,04 2026-02-02 14:38:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.