Kupię w lecie.Placyk wciąż do dyspozycji,ukręcę kolejną bańkę i dokupię blondwłosą jastrzębską ma się rozumieć. Co na koksowego się stabilizuje. A może jednak sofcik? Zobaczymy...
A pamiętacie jak kiedyś Stew pisał że pompka to tylko na pompkach ciepła? I chyba właśnie na Sunex jest ta jego słynna pompka. Niech już wraca z tego Peru.
Dnia 2023-04-20 o godz. 11:10 ~Don_Olivante napisał(a): > A pamiętacie jak kiedyś Stew pisał że pompka to tylko na pompkach ciepła? I chyba właśnie na Sunex jest ta jego słynna pompka. Niech już wraca z tego Peru.
Jużci że sunek rwie do góry aż miło popatrzeć.Po korekcie pewnie wróci na 30 i wio dalej do góry.Sfiksik też już na górnych.Powrót na 70 po ostatnich niusach o dotacjach państwowych dla gastro?A tu padlina dalej zalatuje.Dobrze że nie brałem dwóch lecz jedną i nawet ruszyłem kursem he he...
Dnia 2023-04-20 o godz. 11:57 ~Ta napisał(a): > Masz fanów na forum swojego bankruta
Jak miałoby nie być fanów blondwłosej jak taka hiper promocja.Powiła tym razem 7,5 mld-a! To się już nie powtórzy,ale jak było 2,5 (też mld-a bo tam wszystko w mld-ch) to walor chodził po 140.I tam wróci na krótko żeby pójść wyżej.Ten podatek też jeszcze nie jest taki pewny.
Nie naiwni teraz kupują JSW lecz najkumatsi z kumatych.Będą sprzedawać po 300 jak skują mafioze z Kremla i jak w związku z tym wypełznie kapitał z nory bankowej bo tam się czuje bezpieczniej.
Wziąłem jeszcze jeden udział hłe hłe...a co sobie będę żałował..?Ta mnie przekonał. Ma rację : po co kupować spółkę która zarabia w miliardach jak można kupić taką która stawia szalet za 40 milionów - przyszłe miejsce pracy prezesów tych dwóch trefnych spółek jako męskie babki klozetowe. Potrafią goście zadbać o swoją przyszłość, tylko co z dotacjami?Dadzą radę zarobić tam żeby to spłacić? hłe hłe... Jacek i Placek pocieszni tacy... Ten po nieudanej zmianie płci jest fajny.
Jeszcze jedno... widzieliście chłopy co biznes radar w swojej analizie myśli o sofcie? 10 razy na czerwono "mocne sprzedaj" ...A tu widać obroty spadły prawie do zera... Głupich zabrakło żeby kupować czy Ta już skończył wywalać? Mówię wam wisielcy: będziecie tu wisieć 10 lat a na koniec stracicie kasę. A może stracicie ją wcześniej? Bo gdzie ci geniusze innowacyjni gdzie te przychody,gdzie te zyski? Wszystko jazda na dotacjach,emisjach i sypaniu... Załóżmy że zdążą się przenieś przed bankructwem do nowej budy,czy coś się zmieni? Czy ludziom tam zatrudnionym nagle przybędzie oleju w głowach, erudycji, pomysłów? Mieli już tyle czasu żeby to wykazać... Te spółki to kompletna klapa.
Zastanówcie się, pomyślcie logicznie.
Dnia 2023-04-25 o godz. 02:33 ~Ta napisał(a): > Myśle ze bankrut komuchow jsw powoduje ze żebrzesz o akcje tu
Nigdy się nie wypierałem że interesuje mnie soft,ale po godziwej cenie czyli bliskiej zeru...bo każda padlina przed zdjęciem z giełdy ma swoje podrygi wywołane przez sprytny duży kapitał żeby ubrać,wydoić i puścić wolno po zainicjowaniu spadku na sam dół.I takich operacji dana spółka w czasie swojego marnego żywota zalicza dwa lub trzy i idzie do piachu.Tu był zaledwie pierwszy, więc jeszcze może dwa przed nami.Zakładam bezpiecznie że odbędzie się to na niższym poziomie.Natomiast ktoś nie przestaje pilnować żeby jeszcze nie spadało.Nie Ty?Jeszcze nie spuściłeś?Nie ma już głupich?Współczuję...Taka droga padlina musi mocno uwierać w portfelu.
Co do matki miliardów Blondwłosej Jastrzębskiej to zupełnie nie przejmuję się co fundy wyprawiają z tym papierem przed zakończeniem wojny przy tak płytkim rynku.Ale...wykrwawianie Rosji idzie dobrze, a morze uzbrojenia płynie szerokim strumieniem więc pozytywny rezultat dla nas nieuchronnie się zarysowuje.Ale oczywiście przed rozstrzygnięciem gruby może na JSW zejść gdzie mu się podoba żeby przejąć atrakcyjny papier.Ja wyrzuciłem z dwóch worów po 48 i zacznę kupować po 40 i rozciągnę to aż do 12...tak do 12...Ciekawe czy sprawdzą się Twoje prognozy. No a po wojnie co będzie się działo chyba każdy się domyśla.Euforia,gwałtowne wybicia.Kto po tych wzrostach będzie kupował?To chyba jasne : ci którym szybko zabiorą stopy w bankach (przewidywana jest nawet deflacja jak w Chinach) a którzy zobaczą co się dzieje na giełdzie.Ci którzy wejdą najwcześniej zarobią najwięcej.To będzie piękna hossa,ale tylko na spółkach z takimi fundamentami jak JSW czy Orlen.Polimex,Allegro...nigdy takie sztuczne, wykreowane twory jak niniejszy soft.
Czy moja rola na JSW się wypełniła i czy zostawiłem tam kasę jest kwestią otwartą. Ja daleki jestem od takiego stwierdzenia i muszę je zanegować.Czy Ty zostawiłeś tu , jak nadmienił przedmówca z którym się zgadzam, jest kwestią w/g mnie zamkniętą - już nic nie wchodzi,bo wszyscy głupi którzy mogliby kupować siedzą teraz na lokatach w bankach. Co to za obroty?baba w Żabce w godzinę ma więcej.Czy nie pora przestać to podpierać i puścić wolno żeby kurs się ustalił tak jak podyktuje rynek t.j. zgodnie z tym co widać.A co widać oprócz zerowego faktycznego zysku nie będę już rozwijał,bo jest już dobrze umówione i oczywiste nawet dla wiszących na hakach.Im została już tylko nadzieja choć wielu się już pogodziło pewnie ze stratą i zapomnieli że mieli coś takiego.
Te niecałe 60 gr jakoś odżałuję choć wydaje mi się że Ty masz więcej. Jest jeszcze jeden pomysł na zagospodarowanie tego budynku : na dole sklepy u góry wynajem pod biura. Jacek i Placek nie musieliby robić za "babki klozetowe" na dwie zmiany,ale moim zdaniem w tym miejscu szalet bardziej by się przydał.
I uważam że na inm odrobimy wtopy wszyscy. Na sbe to tylko patałach zostaje i powiększa i tak już dużą wtopę. Straciłem już dużo i czas na inm gdzie czekają na nas świetlane perspektywy zagranicznych kontraktów i listów intencyjnych.
Rzeczywiście nie dysponuję aż tak wielkim majątkiem,ale mam przez to spokojniejsze życie. Naprawdę nie chciałbym tego, w ogóle Ci nie zazdroszczę.Paskudna jest ta wredność ale wiem z czego ona wynika - niewielu by w tych butach daleko zaszło.Jak to robisz? Trochę wiemy z wywiadów, ale czy relegowanie obowiązków na pewno wystarczy?
a twój trollu Ta od 5 rano.
Kazdy m9ze sobie odpowiedziec czy bardziej normalne jest pisanie na forum o 23 czy o 5 rano albo jak ostatnio trollowałeś od 3 rano
buhahaha
A padlinka widzę wciąż dryfuje blisko dna newconktowego szamba...obroty zerowe,zyski zerowe,perspektywy zerowe,kurs wysoki... tylko dotacje druk i sypanie (budowa szaletu ma zamydlić wisielcom ślepka a powinni je wbić w kurs JSW gdzie coraz lepsze promocje).A jeszcze słyszę że padlina drugiego z nieudanych braci synergicznie zrośnięta ciągnie w dół...Każdy dzień przybliża mnie do zakupu po godziwym kursie 0,1.Noszę się z zamiarem wywalenia tej drugiej akcji,bo dwie to za dużo...Muszę natomiast zrewidować plan sprzedaży pakietu kupowanego w przyszłości po te 0,1 bo już raczej nie widać perspektywy wzrostu na 0,6 nawet po przekonującym kłamstwie Michała.Widać to z haków,czy podłoga już tak daleko że trudno dostrzec nawet przez lornetkę?
Nie bankrut i nie tonie.Trwa nadzwyczajne trzepanie leszcza a tym razem jest go bardzo dużo,bo spółka wzbudziła nadzieję baaardzo wielu z wiadomych powodów. Stąd wymaga to nadzwyczajnego zabiegu.Ale jak już gruby złapie tyle papieru ile chce to zrobi takie wybicie że cała giełda się zatrzęsie. Wzrosty z '16 -'18 przy tym będą wyglądały blado. Tak to widzę.
Dnia 2023-04-28 o godz. 21:01 steve2 napisał(a): > Nie bankrut i nie tonie.Trwa nadzwyczajne trzepanie leszcza a tym razem jest go bardzo dużo,bo spółka wzbudziła nadzieję baaardzo wielu z wiadomych powodów. Stąd wymaga to nadzwyczajnego zabiegu.Ale jak już gruby złapie tyle papieru ile chce to zrobi takie wybicie że cała giełda się zatrzęsie. Wzrosty z '16 -'18 przy tym będą wyglądały blado. Tak to widzę.
steve a byłeś u spowiedzi za te kalumnie co wypisujesz? I za pokutę bujałeś kadzidło albo polerowałeś berło?
Już drugi raz pytasz to ci odpowiem.To fizjologiczna czynność jak każda inna, funkcja organizmu, higiena osobista. Nie jest sprzeczna z nauką tego miejsca gdzie się buja kadzidłem, miejscem do którego mam szacunek i które często odwiedzam. To ty jesteś ten gapiący się w cudzy monitor?Najwyraźniej podnieca cię cudze życie - pewnie nie masz swojego. Pozwalam ci,popatrz sobie... Na tamto masz nawet wytrawne określenia,obstawiam że robisz to znacznie częściej.
A... jeszcze o kalumniach... nie da się ich pisać,są usuwane. Ostatnio nie piszę już niczego co mogłoby je przypominać. Wszystkie moje ostatnie wątki są czyste jak łza,więc nie ma się z czego spowiadać. Wszystkie moje wcześniejsze ostrzejsze wypowiedzi ('16-'18) były kierowane do typków którym nie podobały się moje sympatie co do kierunku kursu a przecież każdy ma prawo wyrażać swoje emocje związane z inwestycją,ale to stare dzieje (byłeś tam?) że też jeszcze ci się to gdzieś kołacze w główce...
Dnia 2023-04-29 o godz. 09:29 ~Ta napisał(a): > Tak się kończy kupno bankruta komuchow jsw > > Żebry na innych forach
Nie wiem czy koniec jak 42k JSW w dwóch worach leży i czeka na 300 za walor.Z dwóch mniejszych jak się rzekło wywalone i czeka na przedział 40-12.Niestety zaczyna zawracać,ale czy aby na pewno?Jeśli to nie chwyci to mamy inne spółeczki z potencjałem.Jest Wielton,Sfinks,Columbus (a jakże...magazyny energii,pompy ciepła...zresztą wiesz...),Torpol...- płakał nie będę.
A tu na sofciku co?Ten aksjonim nie spoufala się za bardzo?Kąsa rączkę która karmi czy tylko podstawiony do odgrywania roli?Jakieś uszczypliwości mi zasadził grzbiet jeden a wcześniej przytakiwał.To nie nowe wcielenie "Ksysia spod budki z piwem"? Wrednawy... Poza tym zabawni jesteście z tym polemizowaniem która padlina lepsza jak obydwie wbite w glebę próbują się na wzajem ratować tym co dostali w dotacjach - jeszcze żaden brat nieudacznik nic nie zarobił...No normalnie beczka śmiechu...
A my czekamy na to co tam krwawy kareł jeszcze ma ale raczej już dogorywa.Ofensywa za parę dni.Potem już tylko hossa za wyjątkiem takich miejsc jak tu.Pozdrawiam.
Do akcjoinm: tak się musiałeś napracować żeby zasypać starymi wątkami mój wczorajszy wpis? Przestań namawiać ludzi do zakupu tej plugowej padliny INM bo jest w o wiele gorszej sytuacji niż w bardzo złej sytuacji soft.To że ktoś się tam po pustemu buja z kursem w tę i we wtę to nie znaczy że jakikolwiek kapitał patrzy w tamtą stronę. Zamiast się tu tak ciskać powinieneś pożyteczniej wykorzystać czas i wybrać się do Ta żeby Mu buty na ślinę wyglancować. Wygląda na to że nawet nie chce Mu się reagować na twoje niskie zaczepki.
Oby,i tego Wam życzę (tylko ze względu na Ciebie),ale w to nie wierzę dlatego czekam na 10 groszy. Dzisiaj znowu ta druga padlina pompowana po pustemu. Kogo oni chcą wciągnąć w ten badziew?Jeszcze tylko pocałuje 0,15 i wio z powrotem na 0,11. Może jeszcze dzisiaj.Nie trzeba być czarownikiem czy posiadaczem szklanej kuli żeby to wiedzieć na pewno.