• Opinie przetlumaczone z Steam Autor: ~AUDI [145.129.243.*]
    Szczerze mówiąc, wszedłem do gry z dużym niecierpliwością. Osobiście to hit i cokolwiek, to tak naprawdę „symulator”.

Na początku wydawało się, że przeniknął i oczyścił niemiecki bunkier i tam przetrwał, ale byłem trochę rozczarowany w mniej niż 10 minut.

To gra, która ma prawie wszystko, ale osobiście uważam, że nie spełnia oczekiwań.

Mimo wszystko warto ją kupić i myślę, że nie jest to zła gra, biorąc pod uwagę jej dalszy rozwój.

Dodatkowe recenzje docenią ci, którzy kupią grę i pogrzebią głębiej.
  • Re: Opinie przetlumaczone z Steam Autor: ~AUDI [145.129.243.*]
    Ogólnie rzecz biorąc jest ok. Oprócz kiepskiego obrazu ludzie narzekają, że co prawda działo przeciwpancerne nie może się ruszyć, ale czołg prawdopodobnie nadleci ze wszystkich stron. Wtedy bez Bazuki , mogę tylko oglądać.Oglądając, jak czołg kopiuje dom, nadal jest dużo błędów.Mam nadzieję, że ekipa produkcyjna jak najszybciej to naprawi.
    Symulator życia w bunkrze z czasów II wojny światowej.
    Na razie wrażenie, jakie miałem, gdy byłem w bunkrze przez około dwa tygodnie w czasie gry, było takie, że
    trudno było zrozumieć drobne szczegóły (takie jak korzystanie z wody, butelek i dzbanków), ale
    raz Zrozumiałam te szczegóły , świetnie się bawiłam.
    Czy aktualizacja w środku spowolniła tempo spadku parametrów życiowych? Wygląda na to, więc
    zastanawiam się, czy zniknął z pierwotnej wersji.

Uwagi do strategii dla początkujących
    ・ Przedmioty regeneracyjne to aspiryna (prawie całkowita regeneracja) > Bandaż (
    zatrzymanie krwi i niewielka regeneracja)・ Zbierzmy jak najwięcej przedmiotów dla żołnierzy zaatakowanych w misji
    ・ Jak nawodnić się, to aktywuj kran wiadrem ⇒ nabierz wody Aktywuj dzbanek lub bidon wiadrem
    ⇒ Pij z F dzbankiem lub bidonem
    ・ Herbata i kawa (nawodnienie i trochę energii) mogą być celem misji, więc jeśli wypijesz gabagaba, zostanie zatkana z misją
    ・ W garnku Jeśli wlejesz wodę z wiadra i ugotujesz, czy stanie się nieporęczna i zwiększy jej ilość? (+1?)
    ・ Kiedy odrzucisz gruz, pojawią się pudełka z medykamentami, jedzeniem, bronią itp. Odrzućmy to w naszym wolnym czasie. Nawiasem mówiąc, nawet jeśli wyrzucisz gruz na miejscu, wkrótce zniknie.
    -W misjach przeciwpancernych działo przeciwpancerne może wychodzić z drugiej strony, w którą nie można wycelować. Jedźmy od tyłu z wyrzutnią rakiet.
    ・ Jeśli na jakiś czas znajdziesz jabłko, weź je (gotowanie nie jest możliwe).
    ・ Żołnierze, którzy wtargnęli do bunkra, celują w radio w pokoju oficera, więc jeśli ukryjesz się, dopóki nie zaczniesz go łamać, możesz zapobiec nieoczekiwanemu spotkania.
    ・ Szczerze mówiąc, jeśli zostawisz działo przeciwlotnicze członkom, będzie łatwiej (bo AIM jest dobry)

, a zachowanie danych zapisu jest trochę podejrzane, więc może być za każdym razem przerabiane, ale ja
    czekamy na przyszłe aktualizacje. Chcę kosz na śmieci na puste puszki.
    Walcz, zarządzając zasobami za pomocą bunkra skradzionego wrogowi Po ukończeniu

samouczka dotyczącego głupiej gry spędzisz w tym bunkrze swoje codzienne życie, na przykład na pokonywaniu wrogów, którzy atakują, otrzymując misje bezprzewodowo, patrolowanie okolicy, robienie ryżu itp.

AI wroga jest głupie , ale HP gracza jest wyostrzone z fatalnym celowaniem, a ciało wroga nie jest wyświetlane, a hełm unosi się puszysto, jeśli ustawienie odległości rysowania jest nieprawidłowe. Ponieważ zbliżanie się do nas w operacji wyszukiwania jest bardzo
    wrzesień 4, 2010 przedmiot, który chcesz zmienić na tę opcję nie wydaje się przedstawiać
    tego do walki, niż przedmiot zarządzania zasobami jest główną grą Czy to w porządku? Możesz pomyśleć, że nawet jeśli umrzesz, nie ma czegoś takiego jak zaczynanie od początku, więc

naturalnym jest ignorowanie tego jako elementu zarządzania zasobami, ale kule do walki, składniki do gotowania, rozpalania Są różne
    rodzaje pocisków, takich jak drewno opałowe, ale istnieje wiele rodzajów pocisków, które nie mają znaczenia !
    Istnieją 3 rodzaje tylko 7,92 mm i 5 rodzajów tylko z zakresem, który pojawia się we wczesnych stadiach, i istnieją różne rodzaje, od sztaplowanych do nieukładanych.Istnieje
    wiele rodzajów składników używanych do gotowania, a także pociski i są robione według przepisu.To całkiem niezła gra do grania za około 1000 jenów z poczuciem
    , że to zignoruję bo jakoś się uda jak się do tego przyzwyczaić

, ale jak widać z mapy drogowej, są różne rzeczy, które odczuwam jako brak zawartości i myślę, że mógłbym grać więcej, gdyby było to zgodne z trybem wieloosobowym, a także czuję, że jest to marnotrawna
    gra.
    Ta gra jest bardzo zabawna i stosunkowo prosta. Jedyne, co muszę powiedzieć, to to, że gra ma wiele błędów, większość z nich sprawia, że ​​questy nie działają. Ale nadal polecam grę, jeśli nie przejmujesz się błędami, myślę, że spodoba ci się gra.
    Dom czasu psychicznego
    . Niewystarczająca energia. Niewystarczająca woda. Mogę tylko chodzić, aby
    ugotować ryż i zrobić kawę. Zajmuje to dużo czasu
    . Po uruchomieniu misji drugiego dnia, wróg zabija mnie bezpośrednio z karabinu maszynowego nr 1. Nie wiem, który to karabin maszynowy nr 1.
    Czajnik nie może pomieścić wody Wszystkie poprzednie dwa dni powiesz, że skonsumowałem

jako rekrut,
    biegałem godzinę i nauczyłem się gotować ze snem telegraficznym w ostatniej chwili nie rozumiem orientacji umrzeć w rękach wroga
    w tym życiu warto
    Early Access trochę zepsuty i pełen błędów, ale mimo chwil wściekłości mam problem z zatrzymaniem się. Bunker Sim to stosunkowo trudna gra, w której ciekawie jest podjąć wyzwanie utrzymania bunkra przez jak najwięcej dni. Formuła działa. Polecam. Zwłaszcza w tej cenie.
    Jeśli lubisz ww2 i uważasz, że call of duty ww2 i Battlefeild 5 jest zbyt nierealne, to jest to gra dla ciebie, jest super zabawna i realistyczna, więc wypróbuj demo, zobacz, czy jest to coś dla ciebie i do zobaczenia na żołnierzu Battlefeild
    Nawet jeśli gra jest wciąż na bardzo wczesnym etapie wczesnego dostępu, a grafika nie jest aktualna, podstawowa idea nie jest taka zła. Tak, to nowa gra o przetrwaniu, ale ma nieco inny pomysł - lub tak się wydaje.
    Animacje są niezgrabne, świat jest pusty, jelenie mają lepiej chronioną skórę niż czołgi mają pancerze, samoloty słychać ze wszystkich stron oprócz tego, w którym są.... Wrogowie to często jumpscares, których osobiście nie lubię AI jest obecnie minimalna i cały dzień robisz, tylko gotujesz i wykonujesz zadania. Prawie za każdym razem nie ma czasu. nie mogę zrobić nic innego..

Trudno ocenić, czy z tego powodu można wydać zalecenie. Dla mnie jednak ma to w końcu wartość rozrywkową.

Po prostu wiem, że jumpscares sprawia, że ​​też bardziej się rozglądam i nie spieszyłem się jak w innych grach, chociaż osobiście ich nie lubię, wrogowie mają pewną siłę, więc nie możesz po prostu biec i strzelać do nich. Musisz schować się za osłoną lub udać się na strategiczne pozycje (wzgórza). Również kolejność składników i nagród do gotowania musi być używana strategicznie.
    Ma wiele słabości, kilka mocnych stron, ale przede wszystkim wiele ciekawych podejść. Nadal wymaga dużo pracy, ale po to właśnie jest system wczesnego dostępu.
    Porady/pomysły dla programistów, czego możemy potrzebować (mam nadzieję, że będą pomocne)

- Czasami utknąłem. Na przykład, kiedy przybędą rzeczy, o które prosiłeś? Myślałem, że są w zrzutu, ale wysłano do mnie po 6 lub mniej więcej dniu. Jak gotować kawę / Jedzenie

2. Na wykrycie wrogów mam dwa pomysły. Albo coś w rodzaju „Słyszałem wroga w pobliżu” (zanim znajdzie się na strzelnicy) albo masz dźwięki, w których liście wydają dźwięki lub łamią patyki

3. więcej miejsc do wkładania rzeczy (niektóre pudełka, w których sojusznicy mogą otwierać przedmioty. Broń Regały i półki. medycyny coś takiego.

4. mapy można pobrać z bunkra dla początkujących. jego dość proste, ale przez pierwsze kilka dni byłem zagubiony.

5. Co mówiłeś o poprawie.

6. trzeba om pracy niektóre błyskawice. Wygląda po prostu płasko, a niektóre części wymagają lepszych tekstur xD
    Witam, gram w tę grę od około 3 lub 4 godzin i wydaje mi się, że jest to dość zabawna gra z dużym potencjałem, podam listę dobrych złych rzeczy i sugestii

Dobre rzeczy:
    idea zarządzanie bunkrem jest bardzo oryginalne i zabawne,
    towarzysz AI jest plusem
    modelowanie broni jest całkiem dobre
    , jest wiele rzeczy do zrobienia i nie nudzisz się

złych rzeczy:
    AI jest bardzo op, łatwo cię zabijają i pojawiają się znikąd, kolejną rzeczą, którą chcę skomentować na temat IA, jest to, że kiedy wchodzą do bunkra, pojawia się tylko ta wiadomość, sugerowałbym, aby dźwięk również zabrzmiał na wypadek, gdyby gracz nie miał pojęcia

I w końcu są chwile, kiedy proszą cię o gotowanie z takim składnikiem, mi się to nie zdarzyło, ale jeśli nie masz tego składnika, nie możesz wykonać

sugestii misji
    tryb współpracy z przyjacielem byłby bardzo dobry i to byłby dobry pomysł
    dla postaci Mógłby sobie ulżyć, byłoby też całkiem nieźle, bo w bunkrze jest pomieszczenie z wiadrem i nie znalazłem dla niego zastosowania, to
    też byłaby dobra realizacja kiedyś każdy określony okres czasu, w którym możesz zarządzać bunkrem, posprzątaj kuchnię, zbrojownię itp., czyszczenie broni, ścinanie drewna itp. bez otrzymywania ataków wroga i bez codziennych misji

nic poza aladirem to dobra gra z dużym potencjałem i jest również w wczesny dostęp co oznacza, że ​​jest jeszcze wiele rzeczy do dodania i poprawienia
    pozdrowień :)
    Gra wciąż wymaga doszlifowania kilku błędów w AI sojuszników i chcielibyśmy tariamos ale z mojej strony jest to zalecane
    Dobrze mieć grę fpp, która stara się być jak najbardziej zbliżona do rzeczywistości, jeśli chodzi o interakcję z wrogami i otoczeniem, i w której twój awatar jest czymś więcej niż tylko punktem unoszącym się 1,8m nad ziemią z mistycznie unoszącym się pistoletem i z dwoma parametrami: zdrowie i ewentualnie zbroja :). I w którym możesz zrobić herbatę, ugotować sobie zupę, spać, wyzdrowieć, pić, plądrować ciała i wiele więcej.
    Gra z dużym potencjałem
    Grałem w demo i bardzo mi się podobało i było tak interesujące, że nie mogłem się doczekać zakupu tej gry. Cena bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła, spodziewałem się więcej.
    Ponieważ gra została dopiero wydana, zawartość jest nadal dość otwarta, ale jeśli gra nadal działa tak dobrze, jak wcześniej. To będzie naprawdę dobra gra.
    i może nawet stać się stałym palnikiem, jeśli lubisz symulatory.
    Są też pewne wady, jak już zostało powiedziane przy innych, ale dla pierwszej zaprojektowanej gry jest to pozycja obowiązkowa dla każdego.
    To ciekawy projekt, warto wydłużyć czas gry i przeżyć z innymi graczami
    Przez 6 godzin gry mam może 1h30-2h przeładowania porannego zapisu gry z powodu występujących błędów.
    To całkiem dobra gra, ale ilość błędów na razie tylko psuje zabawę. Wierzę, że twórcy naprawią je jak najszybciej i sprawią, że ta gra będzie świetną grą.

Zauważ, że nadal trzymam kciuki? Ogólnie pomysł jest dobry i sprawił, że chciałem grać dalej nawet z błędami, to wciąga.

- Napraw system celowania/strzelania
    - AI celowania sojuszników jest OP
    - Napraw kilka błędów, które podzieliłem na niezgodę
    - Nie można było podnieść rzeczy w niektórych momentach gry

- Napraw problem polegający na tym, że bitwy nie kończą się nawet po pokonaniu wszystkich wrogów, którzy sprawia, że ​​nie możesz ukończyć misji ani spać.
    Naprawdę mi się to podoba. Ma swoje problemy, o których pisałem w dziale dyskusji, na który wydawca odpowiedział i udzielił odpowiedzi oraz kilka pomocnych rad na temat gry.

Kilka przydatnych wskazówek:

Woda trafia do wiadra. Wiadro może napełnić kubki, manierki i dzbanki wodą do picia, nie gotując czegokolwiek.

Staraj się korzystać z książki kucharskiej, kiedy tylko możesz i dowiedzieć się, które przepisy dają ci więcej lub mniej jedzenia. Lub po prostu wymyśl własne, ale spróbuj dodać co najmniej 4 rzeczy.

Osoba Ai, którą w końcu dają ci, aby ci pomóc, jest głupsza niż worek słodkich ziemniaków. Więc radzę mu po prostu powiedzieć mu, żeby zaczął usuwać gruz w wysadzonym pokoju, aż umrze, oszczędza na jedzeniu i wodzie, a ty dostajesz od niego trochę sprzętu. (nie jest tak dokładny ani przydatny, więc trzymanie go w pobliżu, aby pomóc przeciwko Niemcom, nie jest naprawdę przydatne) Och!, i będziesz musiał powiedzieć mu, żeby spał, nie pójdzie spać, chyba że mu też powiesz. i upewnij się, że idziesz za nim do łóżka, aby po prostu nie stał przed łóżkiem. Zamieni się w tylko bokserów, gdy będzie miał zamiar położyć się do łóżka.

Nie musisz wykonywać codziennych misji. Nie zawiedziesz dnia ani nic, więc jeśli chcesz nadrobić zaległości, możesz stracić tylko codzienne zapasy.

Spróbuj walczyć z Niemcami w drzwiach do bunkra. Łatwiej jest przeszukiwać ciała w poszukiwaniu zapasów i łatwiej strzelać i chować się w drzwiach jako twarda osłona. (Ale wtedy albo ominą twój bunkier, albo zaczną wchodzić do bunkra. Biegną w kierunku pomieszczenia radiowego, więc schowasz się w pokoju z bronią i wycelujesz w wejście do bunkra lub przykucną w kuchni i zastrzelisz ich, gdy wejdą do środka przez drzwi lub strzel w radio)

Misje początkowe są jednak bardzo ważne. Rób pierwsze kilka dni tak szybko, jak możesz i skończ wszystkie codzienne rzeczy, które ci dają. Jeśli na początku pozostajesz w tyle, zawsze grasz nadrabiaj zaległości. Najlepiej po prostu rozpocząć nową grę i próbować działać szybciej dzięki zdobytej wiedzy. Jestem fanem rougelikes, do umierania w kółko, więc nie miałem nic przeciwko temu. Jeśli skończysz swoje codzienne misje i masz czas, zacznij usuwać gruz z wysadzonego pokoju, tam jest zawsze odradzający się zestaw medyczny i kilka pudełek pełnych zapasów zakopanych pod kamieniem.

W dniu, w którym dostaniesz zrzut ze spadochronem, zatrzymaj się w bunkrze, jeśli chcesz przez kilka minut, ponieważ niemieckie patrole wejdą do twojego bunkra, zamiast wpaść w zasadzkę próbując zdobyć zrzuty zaopatrzenia bez prawdziwej osłony. Również niszczenie niemieckich konwojów da ci sporo zapasów. Więc jeśli możesz je przechwycić, zrób to! Zwykle wyjmuję główną ciężarówkę, a reszta zatrzyma się i wyładuje wszystkie swoje oddziały, aby cię zaatakować. Konwoje zwykle przejeżdżają drogą po obu stronach twojego bunkra, więc budowanie projektów worków z piaskiem w pobliżu drogi pomaga mieć dobrą osłonę, gdy Niemcy wylewają się z ciężarówek na spotkanie.

Nadal jest szorstki i mam nadzieję, że dostanie więcej treści, ale za 10 dolców nie jest źle :D Ale zajmie ci więcej niż 2 godziny, aby dowiedzieć się, jak wszystko działa, więc bez siatki bezpieczeństwa zwrotu pieniędzy: c

Grałem prawie 10 godzin, umarłem lub wznowiłem co najmniej 35 razy i mam 16 dnia z tonami pigułek, bandaży, amunicji, broni i sporej ilości jedzenia. Ale jeśli plądruję moje codzienne niemieckie zwłoki, zwykle zwracam jedzenie, które jem, oczywiście znowu, pozwalam pomocnikowi AI umrzeć, nie zatrzymuję go, aby obciążał moje zapasy. ~

(Aktualizacja) Zajęło mi 14 godzin i 60 zgonów, ale w końcu wygrałem grę :D i zrobię to jeszcze raz >:

Zażywanie narkotyków naprawdę czasami pomaga.. Specjalnie adrenalina ~
    Bardzo podoba mi się ta gra, ma dobry pomysł i jak na razie radzi sobie całkiem nieźle. Moim największym problemem jest brak ostrzeżenia dźwiękowego, gdy wróg wejdzie do bunkra, małe dranie przestraszyły mnie, gdy próbowałem szybko napić się drinka, a głód/picie itp. opadały bardzo szybko. Poza tym ulepszone animacje i lepsze sterowanie i myślę, że ta gra może być naprawdę dobra. Myślę, że nie muszę wspominać o błędach, ponieważ jest to wczesny dostęp i jest to oczekiwane, ale jak dotąd nie natknąłem się na żadne. Czekam na nadchodzące aktualizacje.

nieco omówić sterowanie.

1: Chciałbym móc najechać kursorem na przedmiot w moim ekwipunku i nacisnąć 1-0, aby przypisać go do paska skrótów, zamiast przeciągać go za każdym razem. Kliknięcie z wciśniętym klawiszem Shift może szybko przenieść przedmioty z ekwipunku do paska skrótów, ale jeśli chcę przedmiot w slocie 8, ale 4 5 6 7 są puste, nadal muszę przeciągnąć przedmiot do gniazda 8, aby go tam dostać.

2: Jest dużo przytrzymywania przycisków lub czekania, aż pasek się zapełni.

Na marginesie, bardzo podobała mi się implementacja kodu Morse'a.
    Będę edytował moją recenzję, gdy będę więcej grać, ponieważ deweloper jest zainteresowany opiniami. czarownica wydaje się być w dzisiejszych czasach rzadkim zjawiskiem.

Wyjście i wczytanie gry po pierwszym uruchomieniu naprawiło niektóre z moich początkowych skarg. Na przykład funkcja rzutów działała jak funkcja upuszczania, dopóki nie trafiłem w 1 dzień i wróciłem do głównego menu i ponownie załadowałem grę lub zrestartowałem grę po rozpoczęciu pierwszego dnia.
    Bardzo fajna gra. Masz wiele opcji, nie zawsze jest super, po prostu fajnie.
    Należy polecić.
    Naprawdę to lubię, ale największym problemem, jaki mam, jest to, że sztuczna inteligencja zdaje się nie zdawać sobie sprawy z tego, że w garnku jest jedzenie. a także brak zapasów leczniczych, ponieważ za każdym razem, gdy dostałem zadanie leczenia, nie miałem żadnych zapasów, które mogłyby zwiększyć moje zdrowie. również nie wiem, czy byłem nieświadomy, ale codzienne zrzuty, które mogłem wezwać, nie wydawały się spadać, lub po prostu nie mogłem ich znaleźć, rozwiązaniem tego mogłoby być, gdyby był na nim znacznik, więc byłbym w stanie znaleźć to lepiej. ale poza tym bardzo mi się podobało.
    Gra jest bardzo dobra. A programiści ponownie przyglądają się jedzeniu, pragnieniu, konsumpcji i czasowi, który upływa dość szybko, ponieważ programiści muszą się temu przyjrzeć
    Wyjątkowa gra z zabawną, wciągającą rozgrywką. Jest dogłębna, ale ma też humorystyczną stronę.

To Early Access, więc małe rzeczy można naprawić lub ulepszyć, ale w chwili pisania tego tekstu jest to dzień premiery Early Access.

Nie wiem, dlaczego ludzie kupują gry z wczesnym dostępem, a następnie je odrzucają, ponieważ gra nie jest w 100% dopracowana w standardzie AAA. Nie bez powodu nazywa się to wczesnym dostępem.
    Witam wszystkich)) Sam w sobie uwielbiam symulatory i dzisiaj postanowiłem dotknąć tego!
    Nawet w przypadku wczesnej wersji nie jest bardzo źle, jest dużo funkcjonalności, a najfajniejsze jest odgrywanie roli radiooperatora, chociaż w bunkrze może być samotny i przerażający, ale to są drobiazgi) polecam wsparcie projektu i zakup tego cudu
    Naprawdę nie mogłem się doczekać meczu. Wreszcie kolejna gra z czasów II wojny światowej!

Gra robi dobre wrażenie.
    Myślę, że koncepcja jest bardzo dobra, podobnie jak zakres.
    Grafika wygląda bardzo ładnie, a sterowanie jest bardzo zrozumiałe.
    Podczas gry nie miałem żadnych błędów ani innych problemów technicznych.

Byłoby świetnie, gdyby deweloperzy jeszcze raz przyjrzeli się jedzeniu i konsumpcji pragnienia. Myślę, że spada zbyt szybko. Uważam też, że konsumpcja jedzenia jest nieco mega. Na przykład potrzebujesz około 5 puszek, aby napełnić jedzenie.

Ale w dobrym sensie bardzo dobra gra, którą już mogę polecić! Cena jest więcej niż uczciwa!
    „Na ich twarzach widniał tragiczny wyraz ludzi, którzy przeszli przez cały ten horror i nie mogli sobie z nim poradzić” – z książki „Lądowanie w Normandii”.

Szczerze mówiąc, myślałem, że będzie to kolejny błazen z niezręczną domieszką ocalałego, ale byłem mile zaskoczony, gdy odkryłem dokładnie coś przeciwnego.
    Bardzo chciałbym nadać grze ocenę neutralną, ale niestety na Steamie takiej oceny nie ma, więc powiem co mi się podobało, co nie, a co doprowadziło do oszołomienia.

Możesz zobaczyć pierwszy wygląd i rozgrywkę tutaj: https://youtu.be/qgJ1IclDwwE Możesz gotować różne potrawy zgodnie z książką kucharską, iść do lasu zebrać drewno opałowe i posiekać je (w skrócie symulator farmy w Normandii) , szukaj wkładów, wykonuj zadania w centrali... ogólnie dużo rzeczy.

Tak więc w grze musisz zajmować się nie tylko odbijaniem bunkra przed wrogiem, ale także zbieraniem i gotowaniem. Dla mnie to był duży plus, wyznaję. Aby postać czuła się świetnie, konieczne jest utrzymanie poziomu głodu, pragnienia i snu.

Możesz spacerować po okolicy, eksplorować ją, znajdować różne przedmioty, co urozmaica rozgrywkę.

I wszystko, wydawałoby się, jest dobre, ALE:
    - Nie ma postaci jako takiej. Jesteś tylko chodzącym karabinem / puszką / bandażem / kłodą / wiadrem gówna.
    - Kiedy tniesz nożem śpiącego Niemca, on się nie rusza. Zrelaksowany, że tak powiem.
    - Strzelanie jest oczywiście boskie. To sarkazm.
    - Zbyt niewygodne zarządzanie rzeczami w ekwipunku i ich użytkowanie. Czy nie mogło być trochę prościej? - Interakcja przedmiotów ze sobą jest czasami trochę nielogiczna. - Szalone fryzy na początku gry Mimo wszystko możesz w to zagrać. Ciekawe, cena nie gryzie, a samo w sobie przetrwanie w takiej atmosferze jest niezwykłe. Ocena 5/10
    Rzeczywiście, byli trochę za sprytni z plecakiem i ubraniami, bardzo mnie to zniechęciło.
  • Re: Opinie przetlumaczone z Steam Autor: ~Maarc [31.0.55.*]
    Audi, dobra robota! Niech doszlifują gierkę i wyjdą z EA, to może nawet na niej zarobią!
  • Re: Opinie przetlumaczone z Steam Autor: ~Smrodek [83.145.187.*]
    No dobra na ile wyceniamy gierke? 2.5 pln na akcje?
    Gra uzależnia swoją prostotą i mechaniką! Ale istnieje wiele błędów i usterek, które programiści muszą pilnie naprawić. Takie jak: 1) Broń jest po prostu drewniana, 2) Zdarza się, że gra zawiesza się od razu po odkodowaniu sygnału radiowego, 3) wrogowie to tylko snajperzy, wpadają do bunkrów z dużej odległości, a postać ma wrażenie zawsze widzą i wiedzą, gdzie on jest, a postać wręcz przeciwnie, gdy celnie celuje w wroga z bronią, próby są nadal podejmowane z piątym, 4) Partner wisi, niosąc śmieci z bunkra, po prostu stoi z kamieniem w pobliżu stosu i wbija go, a jeśli w pobliżu pojawią się wrogowie, nawet nie myśli o zdobyciu broni i kontrataku, 5) Z dźwięku nie wiadomo, skąd pada strzał wroga, a samoloty wymagają osobnego tematu do dyskusji. I przez te 5-6 godzin gry, w które miałam okazję zagrać, możesz grać bardzo długo! Mam nadzieję, że programiści przeczytają recenzje i nie zostawią tego pomysłu na łaskę losu! Z góry wystawiam ocenę!
[x]
ARTGAMES -0,83% 0,59 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.