Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,00 zł , zmiana od tamtej pory: -80,17%

Re: Opinie przetlumaczone z Steam

„Na ich twarzach widniał tragiczny wyraz ludzi, którzy przeszli przez cały ten horror i nie mogli sobie z nim poradzić” – z książki „Lądowanie w Normandii”.

Szczerze mówiąc, myślałem, że będzie to kolejny błazen z niezręczną domieszką ocalałego, ale byłem mile zaskoczony, gdy odkryłem dokładnie coś przeciwnego.
Bardzo chciałbym nadać grze ocenę neutralną, ale niestety na Steamie takiej oceny nie ma, więc powiem co mi się podobało, co nie, a co doprowadziło do oszołomienia.

Możesz zobaczyć pierwszy wygląd i rozgrywkę tutaj: https://youtu.be/qgJ1IclDwwE Możesz gotować różne potrawy zgodnie z książką kucharską, iść do lasu zebrać drewno opałowe i posiekać je (w skrócie symulator farmy w Normandii) , szukaj wkładów, wykonuj zadania w centrali... ogólnie dużo rzeczy.

Tak więc w grze musisz zajmować się nie tylko odbijaniem bunkra przed wrogiem, ale także zbieraniem i gotowaniem. Dla mnie to był duży plus, wyznaję. Aby postać czuła się świetnie, konieczne jest utrzymanie poziomu głodu, pragnienia i snu.

Możesz spacerować po okolicy, eksplorować ją, znajdować różne przedmioty, co urozmaica rozgrywkę.

I wszystko, wydawałoby się, jest dobre, ALE:
- Nie ma postaci jako takiej. Jesteś tylko chodzącym karabinem / puszką / bandażem / kłodą / wiadrem gówna.
- Kiedy tniesz nożem śpiącego Niemca, on się nie rusza. Zrelaksowany, że tak powiem.
- Strzelanie jest oczywiście boskie. To sarkazm.
- Zbyt niewygodne zarządzanie rzeczami w ekwipunku i ich użytkowanie. Czy nie mogło być trochę prościej? - Interakcja przedmiotów ze sobą jest czasami trochę nielogiczna. - Szalone fryzy na początku gry Mimo wszystko możesz w to zagrać. Ciekawe, cena nie gryzie, a samo w sobie przetrwanie w takiej atmosferze jest niezwykłe. Ocena 5/10
Rzeczywiście, byli trochę za sprytni z plecakiem i ubraniami, bardzo mnie to zniechęciło.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ARTGAMES -0,83% 0,59 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.