Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,00 zł , zmiana od tamtej pory: -80,17%

Re: Opinie przetlumaczone z Steam

Naprawdę mi się to podoba. Ma swoje problemy, o których pisałem w dziale dyskusji, na który wydawca odpowiedział i udzielił odpowiedzi oraz kilka pomocnych rad na temat gry.

Kilka przydatnych wskazówek:

Woda trafia do wiadra. Wiadro może napełnić kubki, manierki i dzbanki wodą do picia, nie gotując czegokolwiek.

Staraj się korzystać z książki kucharskiej, kiedy tylko możesz i dowiedzieć się, które przepisy dają ci więcej lub mniej jedzenia. Lub po prostu wymyśl własne, ale spróbuj dodać co najmniej 4 rzeczy.

Osoba Ai, którą w końcu dają ci, aby ci pomóc, jest głupsza niż worek słodkich ziemniaków. Więc radzę mu po prostu powiedzieć mu, żeby zaczął usuwać gruz w wysadzonym pokoju, aż umrze, oszczędza na jedzeniu i wodzie, a ty dostajesz od niego trochę sprzętu. (nie jest tak dokładny ani przydatny, więc trzymanie go w pobliżu, aby pomóc przeciwko Niemcom, nie jest naprawdę przydatne) Och!, i będziesz musiał powiedzieć mu, żeby spał, nie pójdzie spać, chyba że mu też powiesz. i upewnij się, że idziesz za nim do łóżka, aby po prostu nie stał przed łóżkiem. Zamieni się w tylko bokserów, gdy będzie miał zamiar położyć się do łóżka.

Nie musisz wykonywać codziennych misji. Nie zawiedziesz dnia ani nic, więc jeśli chcesz nadrobić zaległości, możesz stracić tylko codzienne zapasy.

Spróbuj walczyć z Niemcami w drzwiach do bunkra. Łatwiej jest przeszukiwać ciała w poszukiwaniu zapasów i łatwiej strzelać i chować się w drzwiach jako twarda osłona. (Ale wtedy albo ominą twój bunkier, albo zaczną wchodzić do bunkra. Biegną w kierunku pomieszczenia radiowego, więc schowasz się w pokoju z bronią i wycelujesz w wejście do bunkra lub przykucną w kuchni i zastrzelisz ich, gdy wejdą do środka przez drzwi lub strzel w radio)

Misje początkowe są jednak bardzo ważne. Rób pierwsze kilka dni tak szybko, jak możesz i skończ wszystkie codzienne rzeczy, które ci dają. Jeśli na początku pozostajesz w tyle, zawsze grasz nadrabiaj zaległości. Najlepiej po prostu rozpocząć nową grę i próbować działać szybciej dzięki zdobytej wiedzy. Jestem fanem rougelikes, do umierania w kółko, więc nie miałem nic przeciwko temu. Jeśli skończysz swoje codzienne misje i masz czas, zacznij usuwać gruz z wysadzonego pokoju, tam jest zawsze odradzający się zestaw medyczny i kilka pudełek pełnych zapasów zakopanych pod kamieniem.

W dniu, w którym dostaniesz zrzut ze spadochronem, zatrzymaj się w bunkrze, jeśli chcesz przez kilka minut, ponieważ niemieckie patrole wejdą do twojego bunkra, zamiast wpaść w zasadzkę próbując zdobyć zrzuty zaopatrzenia bez prawdziwej osłony. Również niszczenie niemieckich konwojów da ci sporo zapasów. Więc jeśli możesz je przechwycić, zrób to! Zwykle wyjmuję główną ciężarówkę, a reszta zatrzyma się i wyładuje wszystkie swoje oddziały, aby cię zaatakować. Konwoje zwykle przejeżdżają drogą po obu stronach twojego bunkra, więc budowanie projektów worków z piaskiem w pobliżu drogi pomaga mieć dobrą osłonę, gdy Niemcy wylewają się z ciężarówek na spotkanie.

Nadal jest szorstki i mam nadzieję, że dostanie więcej treści, ale za 10 dolców nie jest źle :D Ale zajmie ci więcej niż 2 godziny, aby dowiedzieć się, jak wszystko działa, więc bez siatki bezpieczeństwa zwrotu pieniędzy: c

Grałem prawie 10 godzin, umarłem lub wznowiłem co najmniej 35 razy i mam 16 dnia z tonami pigułek, bandaży, amunicji, broni i sporej ilości jedzenia. Ale jeśli plądruję moje codzienne niemieckie zwłoki, zwykle zwracam jedzenie, które jem, oczywiście znowu, pozwalam pomocnikowi AI umrzeć, nie zatrzymuję go, aby obciążał moje zapasy. ~

(Aktualizacja) Zajęło mi 14 godzin i 60 zgonów, ale w końcu wygrałem grę :D i zrobię to jeszcze raz >:

Zażywanie narkotyków naprawdę czasami pomaga.. Specjalnie adrenalina ~

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ARTGAMES -0,83% 0,59 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.