Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,00 zł , zmiana od tamtej pory: -80,17%

Re: Opinie przetlumaczone z Steam

Nawet jeśli gra jest wciąż na bardzo wczesnym etapie wczesnego dostępu, a grafika nie jest aktualna, podstawowa idea nie jest taka zła. Tak, to nowa gra o przetrwaniu, ale ma nieco inny pomysł - lub tak się wydaje.
Animacje są niezgrabne, świat jest pusty, jelenie mają lepiej chronioną skórę niż czołgi mają pancerze, samoloty słychać ze wszystkich stron oprócz tego, w którym są.... Wrogowie to często jumpscares, których osobiście nie lubię AI jest obecnie minimalna i cały dzień robisz, tylko gotujesz i wykonujesz zadania. Prawie za każdym razem nie ma czasu. nie mogę zrobić nic innego..

Trudno ocenić, czy z tego powodu można wydać zalecenie. Dla mnie jednak ma to w końcu wartość rozrywkową.

Po prostu wiem, że jumpscares sprawia, że ​​też bardziej się rozglądam i nie spieszyłem się jak w innych grach, chociaż osobiście ich nie lubię, wrogowie mają pewną siłę, więc nie możesz po prostu biec i strzelać do nich. Musisz schować się za osłoną lub udać się na strategiczne pozycje (wzgórza). Również kolejność składników i nagród do gotowania musi być używana strategicznie.
Ma wiele słabości, kilka mocnych stron, ale przede wszystkim wiele ciekawych podejść. Nadal wymaga dużo pracy, ale po to właśnie jest system wczesnego dostępu.
Porady/pomysły dla programistów, czego możemy potrzebować (mam nadzieję, że będą pomocne)

- Czasami utknąłem. Na przykład, kiedy przybędą rzeczy, o które prosiłeś? Myślałem, że są w zrzutu, ale wysłano do mnie po 6 lub mniej więcej dniu. Jak gotować kawę / Jedzenie

2. Na wykrycie wrogów mam dwa pomysły. Albo coś w rodzaju „Słyszałem wroga w pobliżu” (zanim znajdzie się na strzelnicy) albo masz dźwięki, w których liście wydają dźwięki lub łamią patyki

3. więcej miejsc do wkładania rzeczy (niektóre pudełka, w których sojusznicy mogą otwierać przedmioty. Broń Regały i półki. medycyny coś takiego.

4. mapy można pobrać z bunkra dla początkujących. jego dość proste, ale przez pierwsze kilka dni byłem zagubiony.

5. Co mówiłeś o poprawie.

6. trzeba om pracy niektóre błyskawice. Wygląda po prostu płasko, a niektóre części wymagają lepszych tekstur xD

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ARTGAMES -0,83% 0,59 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.