Witam, gram w tę grę od około 3 lub 4 godzin i wydaje mi się, że jest to dość zabawna gra z dużym potencjałem, podam listę dobrych złych rzeczy i sugestii
Dobre rzeczy:
idea zarządzanie bunkrem jest bardzo oryginalne i zabawne,
towarzysz AI jest plusem
modelowanie broni jest całkiem dobre
, jest wiele rzeczy do zrobienia i nie nudzisz się
złych rzeczy:
AI jest bardzo op, łatwo cię zabijają i pojawiają się znikąd, kolejną rzeczą, którą chcę skomentować na temat IA, jest to, że kiedy wchodzą do bunkra, pojawia się tylko ta wiadomość, sugerowałbym, aby dźwięk również zabrzmiał na wypadek, gdyby gracz nie miał pojęcia
I w końcu są chwile, kiedy proszą cię o gotowanie z takim składnikiem, mi się to nie zdarzyło, ale jeśli nie masz tego składnika, nie możesz wykonać
sugestii misji
tryb współpracy z przyjacielem byłby bardzo dobry i to byłby dobry pomysł
dla postaci Mógłby sobie ulżyć, byłoby też całkiem nieźle, bo w bunkrze jest pomieszczenie z wiadrem i nie znalazłem dla niego zastosowania, to
też byłaby dobra realizacja kiedyś każdy określony okres czasu, w którym możesz zarządzać bunkrem, posprzątaj kuchnię, zbrojownię itp., czyszczenie broni, ścinanie drewna itp. bez otrzymywania ataków wroga i bez codziennych misji
nic poza aladirem to dobra gra z dużym potencjałem i jest również w wczesny dostęp co oznacza, że jest jeszcze wiele rzeczy do dodania i poprawienia
pozdrowień :)