Symulator życia w bunkrze z czasów II wojny światowej.
Na razie wrażenie, jakie miałem, gdy byłem w bunkrze przez około dwa tygodnie w czasie gry, było takie, że
trudno było zrozumieć drobne szczegóły (takie jak korzystanie z wody, butelek i dzbanków), ale
raz Zrozumiałam te szczegóły , świetnie się bawiłam.
Czy aktualizacja w środku spowolniła tempo spadku parametrów życiowych? Wygląda na to, więc
zastanawiam się, czy zniknął z pierwotnej wersji.
Uwagi do strategii dla początkujących
・ Przedmioty regeneracyjne to aspiryna (prawie całkowita regeneracja) > Bandaż (
zatrzymanie krwi i niewielka regeneracja)・ Zbierzmy jak najwięcej przedmiotów dla żołnierzy zaatakowanych w misji
・ Jak nawodnić się, to aktywuj kran wiadrem ⇒ nabierz wody Aktywuj dzbanek lub bidon wiadrem
⇒ Pij z F dzbankiem lub bidonem
・ Herbata i kawa (nawodnienie i trochę energii) mogą być celem misji, więc jeśli wypijesz gabagaba, zostanie zatkana z misją
・ W garnku Jeśli wlejesz wodę z wiadra i ugotujesz, czy stanie się nieporęczna i zwiększy jej ilość? (+1?)
・ Kiedy odrzucisz gruz, pojawią się pudełka z medykamentami, jedzeniem, bronią itp. Odrzućmy to w naszym wolnym czasie. Nawiasem mówiąc, nawet jeśli wyrzucisz gruz na miejscu, wkrótce zniknie.
-W misjach przeciwpancernych działo przeciwpancerne może wychodzić z drugiej strony, w którą nie można wycelować. Jedźmy od tyłu z wyrzutnią rakiet.
・ Jeśli na jakiś czas znajdziesz jabłko, weź je (gotowanie nie jest możliwe).
・ Żołnierze, którzy wtargnęli do bunkra, celują w radio w pokoju oficera, więc jeśli ukryjesz się, dopóki nie zaczniesz go łamać, możesz zapobiec nieoczekiwanemu spotkania.
・ Szczerze mówiąc, jeśli zostawisz działo przeciwlotnicze członkom, będzie łatwiej (bo AIM jest dobry)
, a zachowanie danych zapisu jest trochę podejrzane, więc może być za każdym razem przerabiane, ale ja
czekamy na przyszłe aktualizacje. Chcę kosz na śmieci na puste puszki.